ajcka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 DALMATYŃCZYK sunia,CIECZKA...prz drodze...sama BEZDOMNA!!! Dziś ok 7 rano jechałam na trasie Warszawa-Modlin. Jadąc od strony Warszawy trzeba przejechać przez Wisłę tuż przed Modlinem- przejeżdża sie i na górce jest metalowy napis Modlin.Jedzie się cały czas prosto i niedługo potem jest po drugiej stronie trasy stacja benzynowa,nie pamiętam jakiej firmy.Trzeba pojechać prosto i jakoś nawrócić by jechać na Warszawę. Przy tej stacji błąka się SUNIA DALMATYŃCZYK W CIECZCE,za nią chodzą 2 kundelki,duży ONKOWATY i mniejszy zwykły kundelek. Sądzę że już POKRYTA jest niestety albo lada dzień. Suczka jest biała w czarne kropki,brązowe oczy,uszy czarne,nieduża,nie jest chuda raczej pełnej budowy. Jechałam z szefową,miałyśmy cały samochód załadowany,chciałam ją złapać ale szefowa uznała mnie za wariatkę,bardzo sie spieszyła i powiedziała że nie ma mowy. Mam nadzieję że sunia tam gdzieś jest bo widziałam że mają tam wyrzucone jedzenie te psy. POMOC DLA TEJ SUNI KONIECZNA! Nie jest to daleko. OSOBY Z WARSZAWY I MODLINA -POMOCY!!! mój tel:0 508761231 gdyby ktoś z Wawy jechał mogę z nim dziś podjechać Quote
pixie Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 trzeba zawiadomic osoby z Legionowa, moze beda mogly pomoc asiaf1 i inne kto poszuka w Mapie pomocy dogo i zawiadomi wysylam do asiaf1 wiadomosc, ona moze ma kontakt z miejscowymi lub okolicznymi dogomaniakami chyba najlepiej starej mapie bo jednak jeszcze nie ma podzialu w nowej na dzielnice ktos jeszcze jest z Legionowa..Nowy Dwor mazowiecki tez chyba niedaleko Quote
bea_m Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Danka jedzie teraz tam. Może odnajdzie sunie. Jeżeli ktoś chce pomóc w łapaniu to podaje nr do Danki 602 605 408. Quote
pixie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hmmm zaraz wejde na mape - wyslalam wczoraj do asiaf1 pw moze juz kogos zawiadomila..jednak szperam dalej trzymam kciuki! czy Danka powiadomi o sytuacji Ciebie i napiszesz relacje z jej poszukiwan? tj gdy bedzie na miejscu - bedziesz w necie? Quote
Kasia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Napiszcie w tytule o jaką miejscowosć chodzi. Quote
pixie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 MODLIN to dla przypomnienia tj ok 60 jak sadze kilometrow od Warszawy moze uda mi sie wkleic tutaj Google Mape..tylko instrukcje od Legiona23 musze pobrac - on to robi super dobrze! bardzo pomocne w kazdej sytuacji Quote
ajcka Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Mam nadzieje że tam jest jeszcze,trochę czasu minelo. To jest w takim ślimaku pomiedzy trasą 7 a nawrotką ze stacjii i krzyżówka z inna drogą.Tam tylko ta stacja i dalej jakieś pola.Trzymam kciuki. Quote
bea_m Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='pixie']czy sa jakies wiesci z poszukiwan? Oczywiście że są. Suczka została znaleziona wraz z właścicielem. Po prostu jest stamtąd i wybrała się z kolegami na spacer. Własciciel został pouczony. Ps. Suka jest po sterylce i w bardzo dobrej kondycji. Myślę że ten wątek można już zamknąć. Quote
ajcka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 To dobrze sie skończyło.:multi:Dzięki za sprawdzenie. Choć ja nie puszczałabym psów samopas przy tak ruchliwej drodze.:angryy: Quote
Recommended Posts