k.iwona Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jak co roku byliśmy na wystawie w SOPOCIE bardzo lubie te wystawę ringi sa bardzo ale to bardzo duze i można swobodnie zaprezentowac afgana w ruchu. Nie można takze narzekać no obsade sędziowska - SOPOT zawsze bardzo sie stara by sciagnąć do sędziowania znakomitych sedziów miedzynarodowych. SOPOT 2008 - nasze wyniki sa takie Calamus UMAREX RED HOWK dos1., ZWYCIEZCA MŁODZIEŻ, NAJLEPSZY JUNIOR w RASIE , BIS JUNIOR :Cool!::bigcool::Cool!:tym mocnym akcentem dołączył do grona MŁODZIEŻOWYCH CHAMPIONÓW POLSKI :laola: Calamus TRUE FIGHTER dosk. CWC , r.CACIB i nasza gwiazda Intr. Multi CH.Calamus SHOW ME HEAVEN dosk1, CWC, CACIB, BOB, r.BOG :laola: Grupa X była bardzo mocna wygrał wilczarz P.Gilowej , Ira była 2 , 3 lakata dla Viktora który ostatnio trzaska same BISy bez lolaty został bardzo ładna saluka , sietnie prezentujace się włoszczyzna , whippet tez mógłby stanac na podium i nikt by nie miał wątpliwości że powinien tam być ..... załuje tylkojednej rzeczy - ze nie obdarowałam afganem Syjonem Calamus UMAREX RED HOWK - Oli Szydłowskiej która jak go wzieła do ręki to nam wszystkim szczenki poopadały syjon wyciagał sie jak struna na 2 oli kroki - jeszcze nigdy nie widziałam zeby jakikolwiek hendler tak pokazywał afgana ( chyba tylko na zdjęciach u Karakusha)!!!! Ola to samo powtórzyła z moja afganka IRą która jest nie łatwym psem do prezentacji ale co ja wam bede opowiadała ja mam zdjęcia ! wstawie jak pozmniejszam Quote
Fart Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Pani - dawaj te fotki - na piechote je zmniejszasz czy co? czy Mao byl tam gdzie i Bally? - zaluje bardzo ze nie dojechalam na te wystawe - tyz lubie atmosfere nadmorskiego kurortu i nie tylko -;), w przyszlym roku bede na pewno, bez wzgledu na obsade sedziowska, a bardziej na wzglad na ludz, ktorych moge tam spotkac.. Quote
Florka_xyz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 GRATULACJE:multi:a no wlasnie gdzie te fotki ....Ciekawoasc juz Nas przerasta...:cool3: Quote
jareth Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Iwonko,jak zawsze super wieści i super zdobycze wystawowe.Gratuluję i dołączam się do chętnych do obejrzenia fotek. :multi::loveu: Quote
k.iwona Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 dopiero wróciłam z pracy poniedziałki zawsze sa dla mnie szalone jeszcze nie pozmniejszałam zdjeć ale jeszcze dziś to uczynie. Lidka dostałaś mojego sms-a . Mao nie był zgłoszony na tą wystawe ja go wystawoam regularnie raz na pół roku hihihi - Mao bedzie w Toruniu w Sopocie był Natan. Było ( uzyje tu słow Anki ) odlotowo mieliśmy tyle pucharów ze starczyło dla każdego na puchar szampana a zaczeło sie tak niewinne od Pikolo w namiocie :) mam dużo fajnych fotek : teraz Calamus UMAREX RED HOWK dzień przed wystawą a tu już finał :) Quote
M.M. Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pozwolę sobie podać stawkę i szczątkowe wyniki,które wynikaja z waszych wypowiedzi.Będę wdzięczna za uzupełnienie i jeśli ktos ma foty tych "estończyków" to chętnie zobacze. Psy kl.Mł -Calamus Umarex Red Hawk-Zw.Mł.BOB Jun.Bis Jun. -Arafat Akacjana? kl.Poś. -Calamus True Fighter V1,CWC res.Cacib kl.Otw. -Bally Pride Fart Stable(nieobecny?) -Oshanameh's Escapes Estonia ? kl.Vet. Born To Be Yours Zikkurat Suki kl.Mł. -Beautiful Amber Amaharo Fci ? -Flower Power Zikkurat ? Kl.Otw. -Oshanameh's Glamur Girl ? -Belive in me Bafirjan ? -Indistinguishable Idea Varous Avis ? kl.Ch. -Calamus Show me Heven cwc,Cacib Bob& Bog 2 Quote
k.iwona Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Psy kl.Mł -Calamus Umarex Red Hawk-Zw.Mł., BOB Jr. Bis Jr. -Arafat Akacjana dosk 2 kl.Poś. -Calamus True Fighter dosk1,CWC, res.Cacib kl.Otw. -Bally Pride Fart Stable nb -Oshanameh's Escapes Estonia CWC, CACIB , BOS ( przy bardzo nie fer zachowaniu w porównaniu - pani właścicielka biegła srodkiem bo jej piesek nie biegał i zasłaniała Fightera który biegł duzym kołem nie mówiac o zabiegnięciu drogi z racji tego że biegła środkiem koła- będzie na fotkach - no to Sebek odebrał swoja lekcje. kl.Vet. Born To Be Yours Zikkurat dosk.1 Najlepszy weteran Suki kl.Mł. -Flower Power Zikkurat dosk 1, Zw. Młodzieży -Beautiful Amber Amaharo Fci dosk 2 Kl.Otw. -Oshanameh's Glamur Girl dosk 1 CWC. r CACIB -Belive in me Bafirjan dosk 3 -Indistinguishable Idea Varous Avis doskon 2 kl.Ch. -Calamus Show me Heven cwc,CACIB, ZW. RASY , r.BOG Fotek tego psa to nawet nie chce mi sie zmniejszać żeby je wstawić a suke pomniejsze Quote
k.iwona Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 M.M. a czemu się nie zapisałaś ? na ta wystawe tu masz fotke tego psa Quote
k.iwona Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 a tu suke i IRKe a to sytuacja o której pisałam obydwa psy biegły jeden za drugim po okręgu bynajmniej tak miały biec Quote
k.iwona Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 a teraz porównanie o CACIB samce i suczki młodziezówki obydwie bardzo ładne i po porównaniu młodziezy Sędzina trzymała zwycięzców za ogonek hihihi i była bardzo miła bardzo ładnie pokazał sie Arafat i Veteran z pięknie wypielegnowanym włosem. A na grupie gdy stanełam w ringu przygotowawczym pomyślałam o kurcze. Quote
M.M. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 k.iwona napisał(a):M.M. a czemu się nie zapisałaś ? na ta wystawe Pewnie z tego samego powodu co ty nie zgłosiłas na warszawką....proste ty masz blisko Sopot a ja Wawe:eviltong: Dzięki za foty i wyniki To,że ktos o kims napisze miłe słowo to jeszcze nie deklaracja Quote
k.iwona Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Pani Hania Woźna -Gil pewnie bedzie zachwycona tą deklaracja . Jeśli 360 km w jedna strone to blisko to tak miałam blisko . Na tej wystawie brakowało mi tylko Lidki załuj kobieto Anka popłakała sie ze śmiechu i nie zkosztowałaś szampana w powystawowych pucharów a Mao on jedzie do Torunia pomyliły ci sie tygodnie . Quote
LAURA Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 k.iwona - wielkie gratulacje!!! z tego wszystkiego zapomnialam jeszcze na wystawie po juniorach i grupach pogratulowac - przepiekne affki :) moja saluki tez sie spisala - otrzymala kolejny BOB Junior i BOB wiec bardzo sie cieszymy :) Quote
M.M. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Iwona k.,troche dystansu do życia,za dosłownie wszystkko bierzesz.....wykończysz sie kobieto.Traktuj życie trochę z żartem :) Quote
M.M. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 k.iwona napisał(a): Jeśli 360 km w jedna strone to blisko to tak miałam blisko. Koniecznie sprawdz licznik w swoim samochodzie. Pozdrawiam Quote
k.iwona Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 LAURA bardzo ci dziękuję. Obserwowałam was w ringu i na finałach stałyśmy blisko - rośnie ci gwiazda i prezentujesz ja wzorowo az miło popatrzeć widziałam was wcześniej np w Łodzi i mam porównanie i dystans do rozwoju twojej suki i powiem ci tylko tyle że rośnie ci gwiazda. M.M. i ja tobie życze tego samego! A co do km licznik dobrze mi działa niedawno robiłam przeglad. Drogi i dróżki mogą prowadzić w to samo miejsce tak samo jak trasa moze być najbliższa i najszybsza z robotami drogowymi lub bez z patrolami lub bez i z autami turystów lub bez. Nie chce mi się gadac o takich pierdołach i w tym tonie spierając się o rzeczy oczywiste. Quote
k.iwona Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 lubie patrzeć na tego afgana bo jest taki elegancki. a tu mamy Arafata synek Tanera bardzo ładnie zaprezentował swoje atuty w Sopocie- trzymam kciuki za Białystok ! a tu Ola prowadzi IRCymonka to tez jest fajne jak im się śmieja buziaczki Quote
k.iwona Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 a to zdjecie odzwierciedla Tempo biegu Oli Quote
diamantina Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 k.iwona GRATULACJE dla Twoich psiaków! Nas niestety nie będzie w Białystoku, będzie tam Abdulah, brat Arafata i Atamana oraz ich mama Astra, po domowemu Roma :) My dopiero będziemy we Wrocławiu :) Quote
k.iwona Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 W Wrocławiu to osobiście wam pokibicujemy Quote
LAURA Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 k.iwona - dzieki za mile slowa :) Lisa sprawila i sprawia mi kazdego dnia wiele radosci. a tu nasze piekne foto z Sopotu :D (niestety kiepska jakosc) Quote
k.iwona Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 dzięki świetne zdjęcie ! dodam tylko że to fotka pochodzi z scisłefo finału BIS juniorów do którego z X gr weszła Lisa i Syjon. Quote
Recommended Posts