Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam się pochwalić moimi maluchami . Są to pierwsze w Polsce szczenięta Nagiego Psa Meksykańskiego średniego po rodzicach import z Meksyku.

Posted

Dużo jedzą to i rosną.Dzisiaj były pierwszy raz na dworze,chciałam zrobić ładne zdjęcia ,ale tak szybko biegają że się nie udało.:lol:

Posted

Gratuluje!
Czy jakies szczeniaki zostana w Polsce? Mysle, ze z takim pochodzeniem sa rozchwytywane przez chetnych :D

Strasznie sie ciesze, ze w Polsce coraz wiecej PSPP i xolo, ze rodza sie kolejne mioty. To moje dwie ulubione rasy, i sa tak piekne i cudowne, ze az dziw, ze jest ich TAK MALO. Gdy wroce z Anglii (gdzie teraz jestem) do Polski, zamierzam rozejrzec sie za szczeniakiem dla siebie.

Posted

Nie jest to rasa popularna w Polsce,a szkoda bo są cudowne.
Jeszcze nie wiem gdzie się rozjadą maluszki ,są zbyt małe,muszę poczekać i zobaczyć co z nich wyrośnie.

Posted

Mam nadzieje, ze wyrosna wzorcowe xolaczki - chyba wszystko sie na to zapowiada.

Moze choc czesc tych maluchow potem bedzie mozna podziwiac na naszych i nie tylko wystawach :)

Oj, marzy mi sie lyse, marzy... :loveu::loveu:

Posted

Jest to mój pierwszy miot tej rasy i trudno mi teraz ocenić czy są wzorcowe.
Jak podrosną i nie będą przypominać parówek prześlę zdjęcia do hodowców z Meksyku .Już po tych zdjęciach ,chociaż są kiepskiej jakości mówili że mają śliczne głowy i są bardzo wyrównane.Zobaczymy co z nich wyrośnie.
Narazie zaczynają psocić.

• 1 year later...