dbsst Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Sylwiu uuuuuuuuuufffffffffffffffffffff dobrze ze jest dobrze :D Quote
sylwiaskalska Posted August 4, 2004 Author Posted August 4, 2004 Tekila ma się dobrze wogóle tego nie wilizuje - jestem z niego baaardzo dumna, opuchlizna juz całkowicie zeszła i teraz czekamy do poniedziałku na wyniki - mam nadzieje że będa dobre Quote
LAZY Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Tekila ma się dobrze wogóle tego nie wilizuje - jestem z niego baaardzo dumna, opuchlizna juz całkowicie zeszła i teraz czekamy do poniedziałku na wyniki - mam nadzieje że będa dobre No to do poniedzialku...bedzie dobrze na 100%!!! Juz czekam na jakis spacerek z lobuziakiem Tekila...ten to ma niespozyta energie... :P Quote
Aireedhelien Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 bartek psa sterylizuje u siebie w miescie, zabieg kosztuje cos kolo 200 zl Quote
sylwiaskalska Posted August 13, 2004 Author Posted August 13, 2004 A wiec Tekila ma się dobrze , szwy już zdjęte , rana już się zagoiła więc teraz tylko czekamy kiedy sierść odrośnie :) . Na szczęście to nic poważnego nie było, ale lepiej że to wyciełam niż psiak miałby się męczyć . Quote
Recommended Posts