Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gdzie wybieracie się w najbliższym czasie...?

pzdr.

W niedziele 12.o9 Zielona Góra z buldożkeim .Wrocław z thaie i buldozkiem:) i chyba Poznan tylko nie weim z czym

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jenis napisał(a):
W niedziele 12.o9 Zielona Góra z buldożkeim .Wrocław z thaie i buldozkiem:) i chyba Poznan tylko nie weim z czym

To trzymam za Was kciuki za niedzielę :) A do Wro czym się wybieracie? Bo ja planuje ale jeszcze nie wiem czy jechać czy nie (oczywiście jako widz ;) )

Posted

[quote name='Okamia']To trzymam za Was kciuki za niedzielę :) A do Wro czym się wybieracie? Bo ja planuje ale jeszcze nie wiem czy jechać czy nie (oczywiście jako widz ;) )

Okamia ja jade ze znajomym niestety nie bedzie miejsca bo on ma samochód na 2,5 osoby a obiecałam już synowi.Musze go zabrac bo to mój hendler od buldożka:)

Posted

[quote name='jenis']Okamia ja jade ze znajomym niestety nie bedzie miejsca bo on ma samochód na 2,5 osoby a obiecałam już synowi.Musze go zabrac bo to mój hendler od buldożka:)

Luzik ;) Tak tylko pytam bo wiadomo że lepiej z kimś autkiem niż pociągami i autobusami ;) Ale mam nadzieje że jakoś sie zbiorę i pojadę i obcykam i pokibicuje jakoś Wam :)

Posted

Okamia napisał(a):
Luzik ;) Tak tylko pytam bo wiadomo że lepiej z kimś autkiem niż pociągami i autobusami ;) Ale mam nadzieje że jakoś sie zbiorę i pojadę i obcykam i pokibicuje jakoś Wam :)

Okamai najgorzej do Poznani z Poznania juz do Wrocka jest ok ja jakieś 3 lata temu jechałm pociagiem z dwoma baskami i dałm rade:)

Posted

jenis napisał(a):
Okamai najgorzej do Poznani z Poznania juz do Wrocka jest ok ja jakieś 3 lata temu jechałm pociagiem z dwoma baskami i dałm rade:)

Wiem wiem... Chociaż najgorzej nie z dojazdem a z powrotami :roll:

Posted

Okamia napisał(a):
Wiem wiem... Chociaż najgorzej nie z dojazdem a z powrotami :roll:

Nie wiem jak teraz jak ja wracałam to było ok.Napisz na forum an wspólnych przejazdach może ktoś cie zabierze:)

Posted

Okamia napisał(a):
Gratulacje :multi::loveu:
Będą jakieś fotki?? :evil_lol:

Dziękuję .Co do fotek to nie wiem, jak dziewczyny jakieś porobiły to na pewno wstawię

Posted

Asiaczek napisał(a):
Żeby nie przeciągąć struny, to informuję, że dzisiaj mam wolniejsze popołudnie i zabieram się za fotki z W-wy:)

Pzdr.

:) Czekamy