jenis Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Gdzie wybieracie się w najbliższym czasie...? pzdr. W niedziele 12.o9 Zielona Góra z buldożkeim .Wrocław z thaie i buldozkiem:) i chyba Poznan tylko nie weim z czym Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 O, no to jak na Was, duuuuże plany:) Ja się zastanawiam nad Poznaniem z baskami;) pzdr. Quote
Okamia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jenis napisał(a):W niedziele 12.o9 Zielona Góra z buldożkeim .Wrocław z thaie i buldozkiem:) i chyba Poznan tylko nie weim z czym To trzymam za Was kciuki za niedzielę :) A do Wro czym się wybieracie? Bo ja planuje ale jeszcze nie wiem czy jechać czy nie (oczywiście jako widz ;) ) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No to my też 3mamy za Z.G.:) Pzdr. Quote
jenis Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Trzymajcie trzymajcie kciuki zawsze mile widziane:) Ja za was trzymam tez :) Quote
jenis Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Okamia']To trzymam za Was kciuki za niedzielę :) A do Wro czym się wybieracie? Bo ja planuje ale jeszcze nie wiem czy jechać czy nie (oczywiście jako widz ;) ) Okamia ja jade ze znajomym niestety nie bedzie miejsca bo on ma samochód na 2,5 osoby a obiecałam już synowi.Musze go zabrac bo to mój hendler od buldożka:) Quote
Okamia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='jenis']Okamia ja jade ze znajomym niestety nie bedzie miejsca bo on ma samochód na 2,5 osoby a obiecałam już synowi.Musze go zabrac bo to mój hendler od buldożka:) Luzik ;) Tak tylko pytam bo wiadomo że lepiej z kimś autkiem niż pociągami i autobusami ;) Ale mam nadzieje że jakoś sie zbiorę i pojadę i obcykam i pokibicuje jakoś Wam :) Quote
jenis Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Okamia napisał(a):Luzik ;) Tak tylko pytam bo wiadomo że lepiej z kimś autkiem niż pociągami i autobusami ;) Ale mam nadzieje że jakoś sie zbiorę i pojadę i obcykam i pokibicuje jakoś Wam :) Okamai najgorzej do Poznani z Poznania juz do Wrocka jest ok ja jakieś 3 lata temu jechałm pociagiem z dwoma baskami i dałm rade:) Quote
Okamia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 jenis napisał(a):Okamai najgorzej do Poznani z Poznania juz do Wrocka jest ok ja jakieś 3 lata temu jechałm pociagiem z dwoma baskami i dałm rade:) Wiem wiem... Chociaż najgorzej nie z dojazdem a z powrotami :roll: Quote
jenis Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Okamia napisał(a):Wiem wiem... Chociaż najgorzej nie z dojazdem a z powrotami :roll: Nie wiem jak teraz jak ja wracałam to było ok.Napisz na forum an wspólnych przejazdach może ktoś cie zabierze:) Quote
jenis Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 M&S napisał(a):Cześć:) jak Wam poszło? Zorro ukończył MŁ.CH.PL czyli Zw.Mł NJwR Quote
Asiaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Noooo, super wieści!!! Dzielny Zorro:) pzdr. Quote
jenis Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Asiu zdzera mnie ciekawosc jak ta suka wyglada z moim przydomkiem.Czekam na wiesci Quote
Okamia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 jenis napisał(a):Zorro ukończył MŁ.CH.PL czyli Zw.Mł NJwR Gratulacje :multi::loveu: Będą jakieś fotki?? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Hahaha... a niech cię pozżera jeszcze trochę... Dopiero teraz siadłam na popołudniową sesję do kompa. Najpierw obowiązki a potem słodycze;) Pzdr. Quote
jenis Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Okamia napisał(a):Gratulacje :multi::loveu: Będą jakieś fotki?? :evil_lol: Dziękuję .Co do fotek to nie wiem, jak dziewczyny jakieś porobiły to na pewno wstawię Quote
jamnicze Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 jenis napisał(a):Zorro ukończył MŁ.CH.PL czyli Zw.Mł NJwR Serdeczne gratulacje :) Quote
jenis Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 jamnicze napisał(a):Serdeczne gratulacje :) Dziękuję :) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Żeby nie przeciągąć struny, to informuję, że dzisiaj mam wolniejsze popołudnie i zabieram się za fotki z W-wy:) Pzdr. Quote
jenis Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Żeby nie przeciągąć struny, to informuję, że dzisiaj mam wolniejsze popołudnie i zabieram się za fotki z W-wy:) Pzdr. :) Czekamy Quote
M&S Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Gratki dla bulwka:):):) Miłej soboty!!!! Quote
jenis Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 M&S napisał(a):Gratki dla bulwka:):):) Miłej soboty!!!! Dzieki za gratki:) A cyz to miął sobota to nie wiem ,musze sporo ponadrabiac:( Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 To zależy, co masz do nadrabiania...;) Pzdr. Quote
Recommended Posts