Asiaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 E, tam... zawsze jest coś, o czym warto napisać... A może jakieś fotki zwierzyńca? pzdr. Quote
M&S Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 jenis napisał(a):Cześć nic nowego ,stara bida:) Lepsza stara, niż nowa;) Miłego czwartku!!! Quote
jenis Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 M&S napisał(a):Lepsza stara, niż nowa;) Miłego czwartku!!! Dzięki wam również miłego czwartku:) Quote
jenis Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Asiaczek napisał(a):A jak sie czujesz? Pzdr. Cześć Asiaczki Czuje się całkiem dobrze ,ale nic mi nie pozwalają robić więc mnie nuda dobija:) Fotki jakieś popstrykam to wstawię:) Poz. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No, chyba popstrykać fotki to Ci pozwolą, co? Pzdr. Quote
jenis Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Asiaczek napisał(a):No, chyba popstrykać fotki to Ci pozwolą, co? Pzdr. No pozwolą ale moje fotki nie są takie jak twoje hi hi. Popstrykam popstrykam :) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Eh, ja ostatnio mam coś z oczami i jakoś ostrość mi ucieka... Poza tym nie zawsze na wszystkie szczegóły zwracam uwagę. I jak jest dobra ostrość, to słońce nie takie itp... A juz zdjęcia z ringu - to nieraz masakra. Tutaj nie mozna się przyłożyć, zastanowić, dobrać parametry... Trzeba "strzelać" seriami, licząc, że któreś zdjęcie wyjdzie OK:) Pzdr. Quote
Okamia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dobry :) A ja ostatnio widziałam wilczka u nas na mieście :) Nie wiedziałam że one takie wielkie są już :) Quote
Smile of Red Witch Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Benia dawaj zdjęcia swojej zgraji ;) Okamia widzę, że ty "rodaczka" z moja suką - ona także Pniewianka ;) Quote
Smile of Red Witch Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Że Benia rodaczka to wiedziałam ;) nieraz Aki jeździła z Beniowymi dziewczynkami na wystawy ;) Quote
Asiaczek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jak juz się lepiej czujesz - prosimy o fotki:) Pzdr. Quote
jenis Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 M&S napisał(a):Doberek, miłego dnia:) Dzięki:) Również życzę miłego dnia:) Quote
jenis Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Wilczek ma nową Panią która jest w nim zakochana:)Zresztą kto by nie zakochał się w nim ,on taki kochany miły dla wszystkich jak nie thai:) Quote
Asiaczek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jenis napisał(a):Wilczek ma nową Panią która jest w nim zakochana:)Zresztą kto by nie zakochał się w nim ,on taki kochany miły dla wszystkich jak nie thai:) O, super wieści!!!! Bardzo się cieszę:) Pzdr. Quote
jenis Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Asiaczek napisał(a):O, super wieści!!!! Bardzo się cieszę:) Pzdr. Wilczunia tez ma nowy domek.Pisałam na thaia:) Być może jedna z dziewczyn jeszcze pojedzie :) Zostana wtedy tylko dwa bedzie wtedy luzniej. Quote
jenis Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 M&S napisał(a):Fajnie, że mają nowe domki:) Zapraszam do galerii thai:) Quote
Okamia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Benia dawaj zdjęcia swojej zgraji ;) Okamia widzę, że ty "rodaczka" z moja suką - ona także Pniewianka ;) Tak my też pniewianki :) Już od jakiś x lat :) Miło poznawać rodaków za granicą. Szkoda że nie wybieracie się na sopot z thaiami i baskami. Quote
jenis Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Thaie można zobaczyć tu : http://www.dogomania.pl/threads/183605-Thaie-ameba-fci/page10?p=15150585#post15150585 Afreya Przyjaciele:) Bacha i Eryk Mój nowy hendler:) i zorro cdn. Quote
jenis Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 cd. Zorro Rozjechał go walec:) Zoya w swoim wozie:) cdn. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Super! http://images43.fotosik.pl/323/04edc53a3c9a9ca0med.jpg Szkoda, że mnie nie będzie w Legnicy. Zorro JUŻ mi się podoba:) A Zojka - wiadomo, cudo:) Pzdr. Quote
jenis Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Dzięki, no szkoda szkoda ze cię nei będzie ale myślę że się w końcu gdzieś spotkamy:) Zorro to taki mały pakerek:) Quote
Recommended Posts