Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jenis napisał(a):
Dzisiaj juz nied am rady bo padam na pysk .Jutro sie postaram .Napstrykałąm fotek tylko przez problemy na dogo nie dałam.

Hihihi, ja tez dzisiaj napstrykałam fotek , cos ok.60. Ale u mnie to nie ma takiej taryfy ulgowej, jak u Ciebie. U mnie żadają, karzą i wymagają fotek. Nie ma innej opcji...
Ty to masz dobrze;)...

Pzdr.

Posted

U mnie leje nieprzerwanie od bladego świtu :watpliwy: tylko kaczki są uszczęśliwione z takiej pogody- chlapią się w kałużach cały dzień :eviltong:

domagam sie fotek pręgowanego dziecka:Cool!::Cool!::Cool!::loveu:

Posted

Jakaz to tłusta panieneczka!:loveu:
Czy z braciszków tez sa takie pulpety?:loveu: No, daj ich foteczki, nie ociągaj się!

I jak znajdziesz chwilę czasu - wstaw,prosze te fotki domnie do Galerii, dobrze?

pzdr.

Posted

Zostł ostatni basek -bobasek niestety bezimienny i bez wąściciela.Byli chętni ale sie jakoś do dzisiaj nie zeklarowali cyz napewno więc piesek jest wolny.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Seth - tez niezły pulpet!:lol:

Pzdr.

:lol::lol::lol: suczka jest ciut mniejszym pulpetem jak braciszkowie.Mam baski grubaski,nie mogę się nadziwic jakie one sa okrąglutkie;)

Posted

jenis napisał(a):
:lol::lol::lol: suczka jest ciut mniejszym pulpetem jak braciszkowie.Mam baski grubaski,nie mogę się nadziwic jakie one sa okrąglutkie;)

Noooo,pulpety chyba nawet większe niż u Buszki!
Czyli jeszcze jeden basek-grubasek został się? Poczekaj, na pewno jeszcze ktoś zadzwoni. One jeszcze takie maluszkowate sa...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jesoooo, czy Baszira to wróci po takich cycuchach do stany wystawowego?
Jakone szybko rosna...

pzdr.

Ona sa wieksze od weimaró weimary skończyły 4 tygodnie a one dopiro 3 ale jest róznica.Są wielkie a Bashira to tak przykładna mama.Sama się zastanawiam co będzdzie po karmieniu.