jenis Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Sorki że nie odpowiadałąm ale miałąm problem z logowaniem:angryy: Ale juz jestem pozdrawiam wszystkich Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Widzę, że wszyscy przez te problemy przechodziliśmy... pzdr.. Quote
Tascha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jak tam baskowe maluchy ?oczywiście w domysle Saqui :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 jenis - daj fotki Maluchów, obojętnie jakich, tzn. obojętni czyich:evil_lol:... pzdr. Quote
jenis Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dzisiaj juz nied am rady bo padam na pysk .Jutro sie postaram .Napstrykałąm fotek tylko przez problemy na dogo nie dałam. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 jenis napisał(a):Dzisiaj juz nied am rady bo padam na pysk .Jutro sie postaram .Napstrykałąm fotek tylko przez problemy na dogo nie dałam. Hihihi, ja tez dzisiaj napstrykałam fotek , cos ok.60. Ale u mnie to nie ma takiej taryfy ulgowej, jak u Ciebie. U mnie żadają, karzą i wymagają fotek. Nie ma innej opcji... Ty to masz dobrze;)... Pzdr. Quote
M&S Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Doberek :) U nas leje :placz: Głaski dla maluszków i mamusiek :loveu::lol: A. Quote
gosiaja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):Doberek :) U nas leje :placz: Głaski dla maluszków i mamusiek :loveu::lol: A. u nas też mam dziś padać ale na razie są tylko ciemne chmury Quote
Tascha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 U mnie leje nieprzerwanie od bladego świtu :watpliwy: tylko kaczki są uszczęśliwione z takiej pogody- chlapią się w kałużach cały dzień :eviltong: domagam sie fotek pręgowanego dziecka:Cool!::Cool!::Cool!::loveu: Quote
jenis Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 No to lecimy z tymi fotami bo sie juz widze doczekać nie możecie:evil_lol:;) to dla Taschy Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jakaz to tłusta panieneczka!:loveu: Czy z braciszków tez sa takie pulpety?:loveu: No, daj ich foteczki, nie ociągaj się! I jak znajdziesz chwilę czasu - wstaw,prosze te fotki domnie do Galerii, dobrze? pzdr. Quote
jenis Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 A to SETH ma już właścicieli ,któży niecierpliwie na niego czekają:) Quote
jenis Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Zostł ostatni basek -bobasek niestety bezimienny i bez wąściciela.Byli chętni ale sie jakoś do dzisiaj nie zeklarowali cyz napewno więc piesek jest wolny. Quote
jenis Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Seth - tez niezły pulpet!:lol: Pzdr. :lol::lol::lol: suczka jest ciut mniejszym pulpetem jak braciszkowie.Mam baski grubaski,nie mogę się nadziwic jakie one sa okrąglutkie;) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jenis napisał(a)::lol::lol::lol: suczka jest ciut mniejszym pulpetem jak braciszkowie.Mam baski grubaski,nie mogę się nadziwic jakie one sa okrąglutkie;) Noooo,pulpety chyba nawet większe niż u Buszki! Czyli jeszcze jeden basek-grubasek został się? Poczekaj, na pewno jeszcze ktoś zadzwoni. One jeszcze takie maluszkowate sa... pzdr. Quote
jenis Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 To teraz nastepne pulpety ;) thaie. cdn. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jesoooo, czy Baszira to wróci po takich cycuchach do stany wystawowego? Jakone szybko rosna... pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A jak u thajów z pręgami? WszystkoOK? Czy mnie się wydaje, czy jeden z maluchów ma dłuższą sierźć...? pzdr. Quote
jenis Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Jesoooo, czy Baszira to wróci po takich cycuchach do stany wystawowego? Jakone szybko rosna... pzdr. Ona sa wieksze od weimaró weimary skończyły 4 tygodnie a one dopiro 3 ale jest róznica.Są wielkie a Bashira to tak przykładna mama.Sama się zastanawiam co będzdzie po karmieniu. Quote
jenis Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Na dzisiaj koniec jutro dam bulwki;) Quote
Recommended Posts