Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Morek tez ma taką foteczkę w apaszce...Żeby było sprawiedliwie, prawda?:cool3: Pzdr. Quote
jenis Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='gosiaja']przystojniak Do twarzy mu w tej Apaszce.:lol:.Przestałł chodz troche rozrabiać:diabloti: Quote
jenis Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Morek tez ma taką foteczkę w apaszce...Żeby było sprawiedliwie, prawda?:cool3: Pzdr. Oj Asiu nie bądz zazdrosna toć to też twój wnuk:evil_lol: Quote
gosiaja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jenis napisał(a):Do twarzy mu w tej Apaszce.:lol:.Przestałł chodz troche rozrabiać:diabloti: z tym rozrabianiem to ciężko ostatnio spodobało mi się kopanie na moim łóżko i jak ja się myję to on z morastym wykopują dużą dziurę w prześcieradle już dwa mam do wyrzucenia Asiaczek napisał(a):Morek tez ma taką foteczkę w apaszce...Żeby było sprawiedliwie, prawda?:cool3: Pzdr. poszli na imprezę to musieli ładnie wyglądać a niestety much w domu nie było Quote
Tascha Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 gosiaja napisał(a):z tym rozrabianiem to ciężko ostatnio spodobało mi się kopanie na moim łóżko i jak ja się myję to on z morastym wykopują dużą dziurę w prześcieradle już dwa mam do wyrzucenia Eee tam , co tam prześcieradła ... Lisa dokopała się przez prześcieradło, przez gąbkę z materaca do sprężyn:evil_lol: (gąbka była w drobnych kawałeczkach rozsypana obok dziury, dziura w materacu wielkości piłki ),bardzo ładnie umie wyjąć "nadzienie" z kołdry, zeżarła kilka gąbkowych psich legowisk, kawałek futryny, zdjęła fragment paneli ze ściany, skonsumowała fotel, o drobnostkach w stylu "moje nowe ,dopiero ze sklepu przyniesione pantofle ze skóry" nie wspomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na codzień jest bardzo grzecznym, dystyngowanym psem, ale miewa takowe "napady inwencji twórczej" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widac jej zmysł estetyki i aranżacji wnętrz rózni się ciutkę od mojego ha,ha,ha Quote
gosiaja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Tascha napisał(a):Eee tam , co tam prześcieradła ... Lisa dokopała się przez prześcieradło, przez gąbkę z materaca do sprężyn:evil_lol: (gąbka była w drobnych kawałeczkach rozsypana obok dziury, dziura w materacu wielkości piłki ),bardzo ładnie umie wyjąć "nadzienie" z kołdry, zeżarła kilka gąbkowych psich legowisk, kawałek futryny, zdjęła fragment paneli ze ściany, skonsumowała fotel, o drobnostkach w stylu "moje nowe ,dopiero ze sklepu przyniesione pantofle ze skóry" nie wspomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na codzień jest bardzo grzecznym, dystyngowanym psem, ale miewa takowe "napady inwencji twórczej" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widac jej zmysł estetyki i aranżacji wnętrz rózni się ciutkę od mojego ha,ha,ha :) o tak psy mają swoje upodobania Quote
jenis Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Tascha napisał(a):Eee tam , co tam prześcieradła ... Lisa dokopała się przez prześcieradło, przez gąbkę z materaca do sprężyn:evil_lol: (gąbka była w drobnych kawałeczkach rozsypana obok dziury, dziura w materacu wielkości piłki ),bardzo ładnie umie wyjąć "nadzienie" z kołdry, zeżarła kilka gąbkowych psich legowisk, kawałek futryny, zdjęła fragment paneli ze ściany, skonsumowała fotel, o drobnostkach w stylu "moje nowe ,dopiero ze sklepu przyniesione pantofle ze skóry" nie wspomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na codzień jest bardzo grzecznym, dystyngowanym psem, ale miewa takowe "napady inwencji twórczej" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widac jej zmysł estetyki i aranżacji wnętrz rózni się ciutkę od mojego ha,ha,ha Tascha współczuje ja jakos nie mam problemu z dorosłymi sukami .Onli jak była młodzsza to troche rozrabiałą teraz jst ok.Afreya natomiast jakoś nie broi,zycze sobie i Tobie oby małą pręguska była po mamie;) Quote
Tascha Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Byłoby nudno gdyby co jakiś czas, któryś z psów czegoś nie "zmalował";):lol: A mała Saqui czy będzie mniejszym czy większym łobuzem i tak będzie kochana- w końcu tak czy inaczej będzie należeć do całego Klanu Łobuzów :multi: Quote
jenis Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Dawno nie było tu moich urwisów wstawie troche bulwek:lol: cdn. Quote
jenis Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 A teraz cos dla Asiaczka. Poznajesz tego leniuszka;) Quote
jenis Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jak mi dobrze.Mały thai mój faworyt. Quote
jenis Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 No i ostatnie na dzisiaj zdjęcie. Popatrzcie gdzie siedzi mój najmniejszy piesek:evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Bulwy są śliczne, moja faworytyka to Bulwa w kolorze mamusi ;) Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Tascha']Eee tam , co tam prześcieradła ... Lisa dokopała się przez prześcieradło, przez gąbkę z materaca do sprężyn:evil_lol: (gąbka była w drobnych kawałeczkach rozsypana obok dziury, dziura w materacu wielkości piłki ),bardzo ładnie umie wyjąć "nadzienie" z kołdry, zeżarła kilka gąbkowych psich legowisk, kawałek futryny, zdjęła fragment paneli ze ściany, skonsumowała fotel, o drobnostkach w stylu "moje nowe ,dopiero ze sklepu przyniesione pantofle ze skóry" nie wspomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na codzień jest bardzo grzecznym, dystyngowanym psem, ale miewa takowe "napady inwencji twórczej" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widac jej zmysł estetyki i aranżacji wnętrz rózni się ciutkę od mojego ha,ha,ha [quote name='gosiaja']z tym rozrabianiem to ciężko ostatnio spodobało mi się kopanie na moim łóżko i jak ja się myję to on z morastym wykopują dużą dziurę w prześcieradle już dwa mam do wyrzucenia Myślę, że każdy z właścicieli basków ma doświadczenie w stratach w wyniku kopania. Moja ukochana Baśka ["] tez tak skopała tapczan, że chyba po 7-9 miesiącach nadawał sie do wymiany. Może do sprężyn się nie dokopała, ale była blisko...:lol: [quote name='jenis']Tascha współczuje ja jakos nie mam problemu z dorosłymi sukami .Onli jak była młodzsza to troche rozrabiałą teraz jst ok.Afreya natomiast jakoś nie broi,zycze sobie i Tobie oby małą pręguska była po mamie;) Ja tez liczę, że Saqui będzie grzeczna i będziesz miała z niej pociechę. jenis - super foteczki bulwek. A Gusio - aż mi się łza w oku zakręciła... Jakbym chciała zagadac do niego, może w listopadzie uda mi się jakoś do Was wybrać... Ale nie mam pojęcia, jak to zorganizować, bo przecież w połowie tego miesiąca mam poród Żelki... eh... Pzdr. Quote
Okamia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Bulwiaski :loveu: jestem w raju :loveu: Jakie one są śliczne :oops: Quote
jenis Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Okamia napisał(a):Bulwiaski :loveu: jestem w raju :loveu: Jakie one są śliczne :oops: Okamia będa jeszcze fotki bulwek .Jka dam rade to dzisiaj;) Quote
Okamia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 jenis napisał(a):Okamia będa jeszcze fotki bulwek .Jka dam rade to dzisiaj;) o to ja się już doczekać nie mogę :loveu: z drugiej strony sie załamuje :placz: bo zazdroszczę każdej bulwki osobno i wszystkich razem :eviltong: Reszta szylków też super ale bulwki mają to 'coś' :evil_lol: zwłaszcza ta z kropką na oczku :loveu: Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witanko :) Gratuluję basków-bobasków :loveu: Bulwki słodkie :lol: Wygłaszcz pozostałe towarzystwo :p A. Quote
jenis Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witanko :) Gratuluję basków-bobasków :loveu: Bulwki słodkie :lol: Wygłaszcz pozostałe towarzystwo :p A. Dziękuje baski bobaski grubaski:lol: A bulwki to naprawde sama słody:loveu: Towarzystwo wygłaskane.Pozdrawiam głąski dla włochcaczy;) Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A dasz jakieś foteczki maluchów? Mogą byc baski, bulwki, thajki i weimarki oraz wszystkie inne male i dorosłe...:evil_lol: Oooo, no i kicie też!:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):A dasz jakieś foteczki maluchów? Mogą byc baski, bulwki, thajki i weimarki oraz wszystkie inne male i dorosłe...:evil_lol: Oooo, no i kicie też!:evil_lol: Pzdr. jestem za :lol: A. Quote
Okamia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Miały być foty a tu pustka :mad::evil_lol::placz: Quote
jamnicze Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Tascha']Byłoby nudno gdyby co jakiś czas, któryś z psów czegoś nie "zmalował";):lol: A mała Saqui czy będzie mniejszym czy większym łobuzem i tak będzie kochana- w końcu tak czy inaczej będzie należeć do całego Klanu Łobuzów :multi: Tzn, że mała pręgusia będzie miała forumową właścicielkę? :razz: Fajnie, mam nadzieję, że częściej jej zdjęcia będziemy oglądać :multi: małe urwisy :lol: http://images40.fotosik.pl/210/c34269ed129e9bd2med.jpg Quote
Recommended Posts