Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okamia napisał(a):
Tak my też pniewianki :) Już od jakiś x lat :) Miło poznawać rodaków za granicą. Szkoda że nie wybieracie się na sopot z thaiami i baskami.

Okamia ja jestem z centrum Polski ale moja "Ruda Wiedźma" pochodzi z hodowli MON-STAFF z Pniew ;) nawet dwa razy byłam u was w mieście hihihih ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Okamia ja jestem z centrum Polski ale moja "Ruda Wiedźma" pochodzi z hodowli MON-STAFF z Pniew ;) nawet dwa razy byłam u was w mieście hihihih ;)

Potwierdzam była i w mieśćie i u mnei .No i Ruda Wiedzma z Pniew pochodzi:)

Posted

[quote name='jenis']jamnicze wcale z thaiem nam nie poszło sędzina nas zdyskwalifikowała bo nie mogła pomacać psa
Ale buldozek dostał kolejne Zw.Mł brakuje anm jeszcze jedno małe do Mł.Ch.Pl
Czuyli tu plus tu minus i bilans jest na zero...;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czuyli tu plus tu minus i bilans jest na zero...;)

pzdr.

Można i tka an to patrzeć :)
A ja juz wykombinowałam co z dżemikiem i mam nadzieje ze wyjdzie i dojedzie do Sopotu ale bez mojej osoby:)

Posted

[quote name='jenis']jamnicze wcale z thaiem nam nie poszło sędzina nas zdyskwalifikowała bo nie mogła pomacać psa
Ale buldozek dostał kolejne Zw.Mł brakuje anm jeszcze jedno małe do Mł.Ch.Pl
Gratulacje dla Zorra !!! To gdzie kończycie młodego?
A tajutek ma jeszcze czas, nauczy się chłopina. (W Chojnicach był jakiś wypadek, że pies pogryzł sędziego lub asystenta)
Szkoda, że nie będzie Was w Sopocie.

Posted

Okamia napisał(a):
Jeżeli nie wyjdzie z dżemikiem to ja mogę wziąć :) Jadę do Sopotu więc mogę podrzucić i tak będę się szwendać po wystawie :)
A to może Ciebie miała jenis na myśli, mówiąc, że coś pokombinuje...?

jamnicze napisał(a):
Gratulacje dla Zorra !!! To gdzie kończycie młodego?
A tajutek ma jeszcze czas, nauczy się chłopina. (W Chojnicach był jakiś wypadek, że pies pogryzł sędziego lub asystenta)
Szkoda, że nie będzie Was w Sopocie.

Jeżeli dobrze pamiętam, to pani sędzia M. Świętoń została dotkliwie pogryziona w policzek przez jakiegoś wyzła. Ale nie pamiętam juz, czy to byłow chojnicach czy na innej wystawie...

pzdr.

Posted

Jeżeli dobrze pamiętam, to pani sędzia M. Świętoń została dotkliwie pogryziona w policzek przez jakiegoś wyzła. Ale nie pamiętam juz, czy to byłow chojnicach czy na innej wystawie...

I dlatego jak wchodze na ring ostrzegam sedziów to chyba uczciwe .Wole uprzedzic niz ma kogoś pogryść ,wiem jaki jets i nie ryzkuje.
A co do dżemiku to wykombinowałam coś innego, ale jak Okamia jedzie to przekaże przez nią:)

Posted

[quote name='jenis']A co do dżemiku to wykombinowałam coś innego, ale jak Okamia jedzie to przekaże przez nią:)

Nie ma problemu :) w razie coś czekam na pw kiedy i gdzie mam go odebrać :) Asiaczku ja od piątku popołudnia w Sopocie będę więc też się jakoś dogadamy :)

Posted

[quote name='jenis']Jeżeli dobrze pamiętam, to pani sędzia M. Świętoń została dotkliwie pogryziona w policzek przez jakiegoś wyzła. Ale nie pamiętam juz, czy to byłow chojnicach czy na innej wystawie...
I dlatego jak wchodze na ring ostrzegam sedziów to chyba uczciwe .Wole uprzedzic niz ma kogoś pogryść ,wiem jaki jets i nie ryzkuje.
A co do dżemiku to wykombinowałam coś innego, ale jak Okamia jedzie to przekaże przez nią:)
O, super!

[quote name='Okamia']Nie ma problemu :) w razie coś czekam na pw kiedy i gdzie mam go odebrać :) Asiaczku ja od piątku popołudnia w Sopocie będę więc też się jakoś dogadamy :)
Podaję mój nr telefonu, ale jeżeli będziesz na wystawie w sobotę, to na pewno się spotkamy. Kto Was sędziuje? Nas - p. A. Szutkiewicz. Ale nawet gdyby ktoś inny - to ringi i tak będą obok siebie. A basków jest 10 - 8 to Asiaczki; napewno nas znajdziesz:):evil_lol:
601 29 85 50.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nikomu nawet nie dam powąchać...
Ale ja M&S chcecie wpaść PO remoncie do nas na kanapeczki z dżemikiem - zapraszam:)

pzdr.

:placz::placz::placz:nawet nie powącham:placz::placz::placz:

...pewnie, że przyjdziemy, ba przybiegniemy:eviltong::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Podaję mój nr telefonu, ale jeżeli będziesz na wystawie w sobotę, to na pewno się spotkamy. Kto Was sędziuje? Nas - p. A. Szutkiewicz. Ale nawet gdyby ktoś inny - to ringi i tak będą obok siebie. A basków jest 10 - 8 to Asiaczki; napewno nas znajdziesz:):evil_lol:
601 29 85 50.

Pzdr.

Nie bierzemy udziału w wystawie :) My na dcdc z borderowym znajomego :evil_lol: sobota i niedziela :] wystawa przy okazji :) mój nr 698 021 377.
Będę szukać basków na pewno, a jak nie znajde poszukam nagłośnienia i będę wołać :evil_lol:

Coś czuje że dżemik wystawy nawet nie przetrwa :diabloti:

Posted

M&S napisał(a):
:placz::placz::placz:nawet nie powącham:placz::placz::placz:
...pewnie, że przyjdziemy, ba przybiegniemy:eviltong::evil_lol:

No to trzymajcie kciuki za szybkie ukończenie remontu...

Okamia napisał(a):
Nie bierzemy udziału w wystawie :) My na dcdc z borderowym znajomego :evil_lol: sobota i niedziela :] wystawa przy okazji :) mój nr 698 021 377.
Będę szukać basków na pewno, a jak nie znajde poszukam nagłośnienia i będę wołać :evil_lol:
Coś czuje że dżemik wystawy nawet nie przetrwa :diabloti:

Oj, to Wy będziecie w drugim kącie wystawy, chyba nawet wiem, gdzie. Ale to kawałek drogi od samych ringów... No nic. Jakos damy radę:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to trzymajcie kciuki za szybkie ukończenie remontu...

Oj, to Wy będziecie w drugim kącie wystawy, chyba nawet wiem, gdzie. Ale to kawałek drogi od samych ringów... No nic. Jakos damy radę:)

Pzdr.

A tam. Teren ten sam, znajdziemy się ;) Po za tym od czego są komórki :evil_lol:

• 3 weeks later...