Asiaczek Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ah, te Twoje pulpety:) Pręgusek i Rudzik maja tak ładnie umaszczone pyszczki. I chyba pełne kryzy...? Słodziaki! Pzdr. Quote
jenis Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Ah, te Twoje pulpety:) Pręgusek i Rudzik maja tak ładnie umaszczone pyszczki. I chyba pełne kryzy...? Słodziaki! Pzdr. Pulpety troche schudły,zaczeły biegac:) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Bardzo podoba mi się rozmieszczenie bieli u Pręguska. Chociaz Rudy tez ma fajny pyszczek:) Ładnie namarszczone czółka. Ale chyba moja sympatia będzie Pręgusek;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Noooooo, jenis, co prawda tylko 2 siusiaki, ale za to JAKIE! One są po prostu cudne:) Pięknie się zapowiadają,tfu,tfu, tfu... Pzdr. Quote
jenis Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Noooooo, jenis, co prawda tylko 2 siusiaki, ale za to JAKIE! One są po prostu cudne:) Pięknie się zapowiadają,tfu,tfu, tfu... Pzdr. Dzięki .Teraz jeszcze trzeba im domków poszukać:) Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dobrze, aby były to domku "wystawowe", bo szkoda by było dać te malce na kanapę... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ha, ha ale atak małego buszmena :) http://i48.tinypic.com/10ni4vk.jpg Quote
M&S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cześć, jakie cudne nowe kluseczki, paróweczki:):) A. Quote
jenis Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Maks i Spark napisał(a):Cześć, jakie cudne nowe kluseczki, paróweczki:):) A. Dzieki, fajnie ze jesteście:) Quote
Smile of Red Witch Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jenis a ja wiem, że już masz imionka :cool3: to przydałoby się przedstawić maluszki ;) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 O, kurcze! Ja juz tyle razy chciałam zapytac, na jaką literkę i jakie będą te imionka. I zawsze gdzies mi to uciekało. Zawsze jest tyle do obgadania, jak dzwonimy, że minuty mijają i ani się człowiek nie obejrzy, a tu juz pół godziny przegadane... No więc, jenis, jak tam z imionami? pzdr. Quote
Smile of Red Witch Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja tylko mogę powidzieć, że imionka są na E ;) Cieszę się, że mogłam pomóc im wymyślić imionka ;) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Czy imiona będą w typie afrykańskim czy angielskim...? Pzdr. Quote
jenis Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Czy imiona będą w typie afrykańskim czy angielskim...? Pzdr. Asiu angielskim tym razem ale nie wiem które któremu dać ENCHANTE PRINCE EXCELLENT YOUNG BOY Quote
Asiaczek Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wiesz, ja staram się unikac w imionach takich sformułowań, jak np. excellent (doskonały), perfekcyjny, mistrz... Bo, jeżeli szczeniak wcale nie wyrośnie na takiego doskonałego/perfekcyjnego itp., to trochę głupio... Może zamiast excellent daj "energising boy"...? Myslę, że pasowałoby do rasy, a jak sobie popatrzysz, który z facetów jest energiczniejszy, to wtedy masz ułatwione zadanie, któremu dac to imię... No i człon "young". On za parę lat juz nie będzie taki młody... A co do drugiego imienia, to mnie się człon "prince" źle kojarzy... Kiedys to miałam skojarzenia z muzykiem Prince i nadal b.go lubię. Ale potem, to ten rzeczownik działa na mnie jak... Ale to tylko moja sugestia:) Ale super, że imiona mają byc angielskie. pzdr. Quote
M&S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jenis napisał(a):dzisiaj cos popstykam:) I gdzie foty???!!!!!! Quote
Recommended Posts