jenis Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 bety napisał(a):Wilczek bije wszystkich na głowę swoją urodą - jest świetny. :loveu: Pzdr Ja też tak twierdze jets super a do tego ma super charkter jest taki milusi .Jego sierść jest jak jedwab miło się do niej przytulić:) Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 jenis napisał(a):Kiepski mam aparat ,mozna by więcej uchwycic lepszym . Oj, tak mam mało czasu, że chyba nie dam rady przyjechać teraz... jenis napisał(a):Ja też tak twierdze jets super a do tego ma super charkter jest taki milusi .Jego sierść jest jak jedwab miło się do niej przytulić:) Ale teżółte oczka to wyglądają jak wilkołackie oczka;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Żona Wilkołaka, hahaha:) http://i46.tinypic.com/2ag6fm.jpg Pzdr. Quote
Hiro Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bety, co do tych liczb,to nie ma artykułu.To znaczy,że wiem od właścicielki TRD, której sunia brała udział w tym badaniu.i tam nie chodziło o długi włos, leczo o to, że TRD jest na 99% azjatyckim wilkiem. Ja poproszę od koleżanki może jakichś szczegółów na temat tych badań. Jenis, a jak tam z dwoma chętnymi na zakup tego samego szczeniaka?))) Bardzo ładne imiona wymyśliłaś i fajne te nowe zdjęcia! Quote
bety Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Hiro']Bety, co do tych liczb,to nie ma artykułu.To znaczy,że wiem od właścicielki TRD, której sunia brała udział w tym badaniu.i tam nie chodziło o długi włos, leczo o to, że TRD jest na 99% azjatyckim wilkiem. Ja poproszę od koleżanki może jakichś szczegółów na temat tych badań. No i sprawa jasna, bardzo chętnie dowiem się czegoś więcej na temat tych badań. Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Mnie podoba się imię TRIVIA:) No,właśnie, i jak z tymi chetnymi? Ktoś się zdecydował? Oby! pzdr. Quote
jenis Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Tedi jedzie za 3 rtygodnei do Bydgoszczy:) Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Asiaczek napisał(a):Mnie podoba się imię TRIVIA:) pzdr. ...kojarzy mi się z "Traviatą";) jenis napisał(a):Tedi jedzie za 3 rtygodnei do Bydgoszczy:) Super:):) Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A mnie się z niczym nie kojarzy... hahaha... pzdr. Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Asiaczek napisał(a):A mnie się z niczym nie kojarzy... hahaha... pzdr. ...eeee tam Quote
M&S Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 urocze są:):):) http://i46.tinypic.com/zuk037.jpg Miłego dnia Quote
Hiro Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Super!jeszcze jednym tajem więcej w Polsce! Zapytałam u tej koleżanki o te badania.Ona odpowiedziała, że wszystkie dane i wyniki miała w starym komputerze, który beznadziejnie się zepsuł i ona napisała do Tajskiego kluby w sprawie tych danych.Tak że trzeba poczekać na odpowiedz stąd.( Quote
Hiro Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Welurowy thaj bardzo dziwnie wygląda na tle innych))) Quote
jenis Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 U mniew szystkie długości włosa wyszły :) Śmieszny mam ten miot. Quote
jenis Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 U mnie wszystkie długości włosa wyszły :) Śmieszny mam ten miot. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A na ogródka to dodatkowo masz małe jeziorko...;) pzdr. Quote
Hiro Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asiaczek napisał(a):A na ogródka to dodatkowo masz małe jeziorko...;) pzdr. i duże tereny! Quote
jenis Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Asiaczek napisał(a):A na ogródka to dodatkowo masz małe jeziorko...;) pzdr. Asiu jeziorka juz na szczęście nie ma:) Quote
jenis Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Hiro napisał(a):i duże tereny! Tak Hiro mamy sporo miejsca do biegania .Niestey w tym roku thaie zdewastowały mi ogród:( Quote
gosiaja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 jenis nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przeprowadzisz remont w ogrodzie i znów będzie ładnie Quote
Hiro Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 To prawda!Zawszę można zrobić jeszcze piękniej i przytulniej! Quote
Recommended Posts