Asiaczek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wiesz, ona wogóle nie miała ŻADNYCH zahamowań, jeżeli chodzi o wyjście z klateczki, b.ciekawie rozglądała się wokoło i zupełnie nic sobie nie robiła, że był szum, gwar... Niezłą miała zaprawę, jeżeli chodzi o przyszłe wystawy:) pzdr. Quote
jenis Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Dzieki Asiu za tak duzą porcje fotek małej rozrabiary.Ona niczego sie nei boi bo u nas w domu co ciągle głosno gwar ,hałąs itd.No i z taka banda psów jak sie wychowywaął to msiaął byc odwazn a zreszta nie tylko ona cał reszta tez :)))))))))) Quote
Asiaczek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mam jeszcze drugie tyle fotek. Może dzisiaj w nocy wstawię, bo teraz to nadal jestem w trakcie malowania, sprzątania, mycia itp. Posprawdzałam: Bank - "+", OFA - jeszcze brak danych.:) Pzdr. Quote
jenis Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ja tez sprawdzaąłm Ofa brak danych zgadza sie .Bak -pewnie jutro :) Ja wstawie Saurona foty nie wiele ich ale zawsze coś:)))))))) Quote
jenis Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 SAURON(WOLNY) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/237/2576f9ede33cca1fmed.jpg[/IMG][/URL] cdn.Cos mi fotosik szwankuje. Quote
Asiaczek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 I co? Nadal tylko 1 fotka Saurona... A tego młodego Pana - to ja znam:) [url]http://images50.fotosik.pl/237/2576f9ede33cca1fmed.jpg[/url] Pzdr. Quote
Tascha Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [B]Asia[/B] - śliczne fotki :kciuki: Kiwaczki szaleją :loveu: już sobie łobuziara próbuje wyrabiać pozycję w stadku , w kazdym razie kości sobie odebrać innym psom nie da :eviltong: nie zagladałam wczoraj na dogo- wizyta u dentysty (ja),i wyjazd do Lublina do ZK aby zarejestrować Saqui- wracając wpadłysmy do kolezanki i w rezultacie w domu byłysmy dopiero koło 21ej. W ZK mała zwiedziła biuro, posiedziała u pań na rękach, u kolezanki zapoznała się z labradorami -zero jakiegokolwiek przejmowania się nową sytuacją czy cos w tym stylu. W domu umie już wychodzić i wchodzić przez psią klapkę w drzwiach:p zdjęc z naszej strony na razie nie ma,ale w niedzielę postaram się nadrobić zaległości ( o ile aparat zechce współpracować:cool3: ) Quote
Asiaczek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nie ma sprawy. Ja mam jeszcze ok. 30 fotek Małej, tylko brakuje mi czasu, aby je tutaj wstawić. Ale postaram się może dzisiaj w nocy. Będę dzisiaj wykańczała mieszkanie na przyjazd Gości, to już w odruchu kamikadze - postaram się wstawić fotki. Oby tylko żaba chciała współpracowac. [B]Tascha[/B] - a może pokusiłabyś się na osobną Galerię tutaj, na Dogo? Masz tyle psiaków, zawsze jakieś fotki się znajdą, zawsze coś się dzieje... Pzdr. Pzdr. Quote
Tascha Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Asiaczek']Nie ma sprawy. Ja mam jeszcze ok. 30 fotek Małej, tylko brakuje mi czasu, aby je tutaj wstawić. Ale postaram się może dzisiaj w nocy. Będę dzisiaj wykańczała mieszkanie na przyjazd Gości, to już w odruchu kamikadze - postaram się wstawić fotki. Oby tylko żaba chciała współpracowac. [B]Tascha[/B] - a może pokusiłabyś się na osobną Galerię tutaj, na Dogo? Masz tyle psiaków, zawsze jakieś fotki się znajdą, zawsze coś się dzieje... Pzdr. Pzdr.[/QUOTE] Wiesz, ja mam złe doswiadczenia z forami...na pinczerowych forach jakis czas temu z zapałem pisywałam,wstawiałam fotki,dzieliłam się wiadomościami itp,ale okazuje się ,ze jak ma się coś fajnego,człowiek się stara robić coś dobrze,z głową, a jeszcze do tego ma wiadomości odnosnie tego co robi to jest to źle widziane...jak do tego wszystkiego czasem śmiesz "wyprostować" czyjeś bzdurne poglady i wiadomości zaczerpniete chyba ze starych porzekadeł i wierzeń ludowych to już wogóle masakra,ludzie robią się zawistni,zaczynają się nieprawdziwe plotki i takie rózne przykrości...najbardziej lubiani są ci, którzy na każdym kroku wpadają w zachwyt,słodzą a sami "przed szereg nie wychodzą"... Może kiedyś...się namyslę na własną Galerię na forum... ;) Quote
Tascha Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='jenis']Ja tez sprawdzaąłm Ofa brak danych zgadza sie .[/QUOTE] Mojej Lisy na OFA tez do tej pory nie ma danych, a badania juz daaawno przecież przyszły... [B]jenis[/B] - robiłaś moze badania Afrei ? Quote
Asiaczek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jasne. Niestety, na DGM tez tak jest, już nie wspomnę o naszej rasie... Ale może jednak warto? Pzdr. Quote
jenis Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Tascha']Mojej Lisy na OFA tez do tej pory nie ma danych, a badania juz daaawno przecież przyszły... [B]jenis[/B] - robiłaś moze badania Afrei ?[/QUOTE] Tascha robiałą ale do dzisiaj nie mam odpowiedzi ,zaczyna mnie to wkużać:angryy:.Dam znać jak tylko będa.Myślałąm że zdąże przed wydaniem amałycha tu cisza. Quote
jenis Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Asiaczek']I co? Nadal tylko 1 fotka Saurona... A tego młodego Pana - to ja znam:) [url]http://images50.fotosik.pl/237/2576f9ede33cca1fmed.jpg[/url] Pzdr.[/QUOTE] Bęa fotki .Dopiero dzisiaj udało mi sie wejśc na dogo od piątku nie mogłamwejsc tu sie dostać.Wyświetlaąło mi że link do dogomani jest uszkodzony. Quote
Tascha Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 jenis napisał(a):Tascha robiałą ale do dzisiaj nie mam odpowiedzi ,zaczyna mnie to wkużać:angryy:.Dam znać jak tylko będa.Myślałąm że zdąże przed wydaniem amałycha tu cisza. Napisz do nich- mi pierwszy pakiet pasków do testów wogóle nie doszedł (napisałam do nich po około 3 miesiacach czekania ) i zaraz odpisali,że pewnie po drodze się zgubił i wysłali drugi raz ( po moim mailu nowy pasek doszedł po około 10 dniach).Wyników na maila wogóle nie dostałam, tylko od razu list z certyfikatem po ok.4 tygodniach od wysłania do nich oplutego paska zdaje się jak pamiętam. ;) Quote
jamnicze Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Fajna mała rozrabiara, na tym zdjęciu widać, że ma figielki w oczach :) http://img513.imageshack.us/img513/6259/resizeofimg4825.jpg Quote
jenis Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Przedstawiam mojego chłopca po domowemu Kodi. Quote
Asiaczek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Piszesz Twój, bo go sobie zostawiacie? pzdr. Quote
jenis Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Jak narazie nie ale jak zostanie to będzie :)A mój bo łazi za mna krok w krok i jak siedzi u mnie na kolanach to warczy na wszystkie moje psiaki, czyli oni ci mój :) :) Quote
jenis Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Tascha ja juz wysłąłąm opluty jakieś 5 tygodni temu poczekam jeszcze jak do konca roku nie przyjda to pisze do nich. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Może uda mi się wstawić zaległe fotki SAQUI z Dworca Centralnego:) Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts