Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, ona wogóle nie miała ŻADNYCH zahamowań, jeżeli chodzi o wyjście z klateczki, b.ciekawie rozglądała się wokoło i zupełnie nic sobie nie robiła, że był szum, gwar... Niezłą miała zaprawę, jeżeli chodzi o przyszłe wystawy:)

pzdr.

Posted

Dzieki Asiu za tak duzą porcje fotek małej rozrabiary.Ona niczego sie nei boi bo u nas w domu co ciągle głosno gwar ,hałąs itd.No i z taka banda psów jak sie wychowywaął to msiaął byc odwazn a zreszta nie tylko ona cał reszta tez :))))))))))

Posted

Mam jeszcze drugie tyle fotek. Może dzisiaj w nocy wstawię, bo teraz to nadal jestem w trakcie malowania, sprzątania, mycia itp.
Posprawdzałam: Bank - "+", OFA - jeszcze brak danych.:)

Pzdr.

Posted

[B]Asia[/B] - śliczne fotki :kciuki: Kiwaczki szaleją :loveu: już sobie łobuziara próbuje wyrabiać pozycję w stadku , w kazdym razie kości sobie odebrać innym psom nie da :eviltong: nie zagladałam wczoraj na dogo- wizyta u dentysty (ja),i wyjazd do Lublina do ZK aby zarejestrować Saqui- wracając wpadłysmy do kolezanki i w rezultacie w domu byłysmy dopiero koło 21ej. W ZK mała zwiedziła biuro, posiedziała u pań na rękach, u kolezanki zapoznała się z labradorami -zero jakiegokolwiek przejmowania się nową sytuacją czy cos w tym stylu.
W domu umie już wychodzić i wchodzić przez psią klapkę w drzwiach:p
zdjęc z naszej strony na razie nie ma,ale w niedzielę postaram się nadrobić zaległości ( o ile aparat zechce współpracować:cool3: )

Posted

Nie ma sprawy. Ja mam jeszcze ok. 30 fotek Małej, tylko brakuje mi czasu, aby je tutaj wstawić. Ale postaram się może dzisiaj w nocy.
Będę dzisiaj wykańczała mieszkanie na przyjazd Gości, to już w odruchu kamikadze - postaram się wstawić fotki. Oby tylko żaba chciała współpracowac.

[B]Tascha[/B] - a może pokusiłabyś się na osobną Galerię tutaj, na Dogo? Masz tyle psiaków, zawsze jakieś fotki się znajdą, zawsze coś się dzieje...

Pzdr.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie ma sprawy. Ja mam jeszcze ok. 30 fotek Małej, tylko brakuje mi czasu, aby je tutaj wstawić. Ale postaram się może dzisiaj w nocy.
Będę dzisiaj wykańczała mieszkanie na przyjazd Gości, to już w odruchu kamikadze - postaram się wstawić fotki. Oby tylko żaba chciała współpracowac.

[B]Tascha[/B] - a może pokusiłabyś się na osobną Galerię tutaj, na Dogo? Masz tyle psiaków, zawsze jakieś fotki się znajdą, zawsze coś się dzieje...

Pzdr.

Pzdr.[/QUOTE]
Wiesz, ja mam złe doswiadczenia z forami...na pinczerowych forach jakis czas temu z zapałem pisywałam,wstawiałam fotki,dzieliłam się wiadomościami itp,ale okazuje się ,ze jak ma się coś fajnego,człowiek się stara robić coś dobrze,z głową, a jeszcze do tego ma wiadomości odnosnie tego co robi to jest to źle widziane...jak do tego wszystkiego czasem śmiesz "wyprostować" czyjeś bzdurne poglady i wiadomości zaczerpniete chyba ze starych porzekadeł i wierzeń ludowych to już wogóle masakra,ludzie robią się zawistni,zaczynają się nieprawdziwe plotki i takie rózne przykrości...najbardziej lubiani są ci, którzy na każdym kroku wpadają w zachwyt,słodzą a sami "przed szereg nie wychodzą"...
Może kiedyś...się namyslę na własną Galerię na forum... ;)

Posted

[quote name='jenis']Ja tez sprawdzaąłm Ofa brak danych zgadza sie .[/QUOTE]
Mojej Lisy na OFA tez do tej pory nie ma danych, a badania juz daaawno przecież przyszły...
[B]jenis[/B] - robiłaś moze badania Afrei ?

Posted

[quote name='Tascha']Mojej Lisy na OFA tez do tej pory nie ma danych, a badania juz daaawno przecież przyszły...
[B]jenis[/B] - robiłaś moze badania Afrei ?[/QUOTE]

Tascha robiałą ale do dzisiaj nie mam odpowiedzi ,zaczyna mnie to wkużać:angryy:.Dam znać jak tylko będa.Myślałąm że zdąże przed wydaniem amałycha tu cisza.

Posted

[quote name='Asiaczek']I co? Nadal tylko 1 fotka Saurona... A tego młodego Pana - to ja znam:)
[url]http://images50.fotosik.pl/237/2576f9ede33cca1fmed.jpg[/url]

Pzdr.[/QUOTE]

Bęa fotki .Dopiero dzisiaj udało mi sie wejśc na dogo od piątku nie mogłamwejsc tu sie dostać.Wyświetlaąło mi że link do dogomani jest uszkodzony.

Posted

jenis napisał(a):
Tascha robiałą ale do dzisiaj nie mam odpowiedzi ,zaczyna mnie to wkużać:angryy:.Dam znać jak tylko będa.Myślałąm że zdąże przed wydaniem amałycha tu cisza.

Napisz do nich- mi pierwszy pakiet pasków do testów wogóle nie doszedł (napisałam do nich po około 3 miesiacach czekania ) i zaraz odpisali,że pewnie po drodze się zgubił i wysłali drugi raz ( po moim mailu nowy pasek doszedł po około 10 dniach).Wyników na maila wogóle nie dostałam, tylko od razu list z certyfikatem po ok.4 tygodniach od wysłania do nich oplutego paska zdaje się jak pamiętam. ;)

Posted

Jak narazie nie ale jak zostanie to będzie :)A mój bo łazi za mna krok w krok i jak siedzi u mnie na kolanach to warczy na wszystkie moje psiaki, czyli oni ci mój :) :)