gosiaja Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 trzeba jej domalować z drugiej strony pręgi żeby się wyrównało ;) Quote
Tascha Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 gosiaja napisał(a):trzeba jej domalować z drugiej strony pręgi żeby się wyrównało ;) O własnie- zrobie szablonik,przyłoże, psiknę sprayem:mdrmed: Quote
jenis Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 tascha jak ci sie ona nie podoba zawsze mozesz zrezygnowa:) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jeeeeee, jaka piękna stójka! http://images42.fotosik.pl/146/e62a55232648cc84med.jpg Pzdr. Quote
Tascha Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 jenis napisał(a):tascha jak ci sie ona nie podoba zawsze mozesz zrezygnowa:) A kto powiedział ,ze mi sie moje dziecko nie podoba hę? :mad: :eviltong: Dziecko jest oryginalne- cos jak ja i cała moja rodzinka- to do rodzinki doskonale pasuje:eviltong::eviltong::eviltong: Jeszcze musi się tylko nauczyć łapać kurczaki itp coby sie całkiem "przypasować"- ale myslę,ze jej pozostałe łobuzy pokażą jak to sie robi,hi,hi:diabloti: Quote
jenis Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Oj chyab za duzo jej uczyć nie trzeba bo maął łobuziara z niej .Zreszta widac na fotkach to nei duzy potwór ja zagryza to ona potwora hi hi Quote
Tascha Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='jenis']Oj chyab za duzo jej uczyć nie trzeba bo maął łobuziara z niej .Zreszta widac na fotkach to nei duzy potwór ja zagryza to ona potwora hi hi Prawidłowo:evil_lol: jenis -jutro bedzie wiadomo co z Warszawą rano czy wieczorem dopiero? Quote
jenis Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Tascha bardzo mi przykro ale chyba nic nie wyjdzie z Warszawy dzisiaj mąż jedzie do Pracy i pewnie do soboty nie wróci.Bardzo chciaąłm się z wami spotkac.Do Asi i tak pewnie sie kiedyś wybiore ale szkoda że w twoim towarzystwie się nie spotkamy.:( Quote
Tascha Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Szkoda że nie wyjdzie... To spotykamy się w Poznaniu w poniedziałek ok? Szczegóły umówimy się na maila.Muszę w sobotę skoczyć do Chełma zarezerwowac bilety i doprosić się o dokładny rozkład- pkp od 13 grudnia zmienia rozkład i teraz na ich stronie nic nie mozna zobaczyć (chociaż do 13ego jeszcze troche czasu):mad:a ja sobie wczesniej nie wydrukowałam:razz: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Szkoda, że jenis nie może przyjechać. Tak fajnie miało być, bo i Buszki miały przyjechac, a tu... kaszana... Nikt nie chce do mnie przyjechać i pomiziać małe baski-bobaski... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Pzdr. Quote
jenis Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Nie w tym tygodniu to moze w nastepnym pozyjemy zobaczymy .Bardzo chcę do ciebie przyjechać.Wiesz że jestem teraz uzalezniona od tego czy mąż będzie w domu.Poztaram sie wpać i pomiziać maluszki :) Quote
Tascha Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Asia- jak dasz radę i bedziesz miała chęci zajrzeć w poniedziałek na Centralny,to zapraszam obejrzec "wnuczątko" :) Mamy przesiadkę 16:25 przyjeżdżamy z Poznania i 17:15 mamy pociag do Chełma (działa juz info na stronce pkp - uff, mogłam sprawdzic)- pół godzinki to nie duzo, ale zawsze coś ... ;) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 jenis napisał(a):Nie w tym tygodniu to moze w nastepnym pozyjemy zobaczymy .Bardzo chcę do ciebie przyjechać.Wiesz że jestem teraz uzalezniona od tego czy mąż będzie w domu.Poztaram sie wpać i pomiziać maluszki :) Czekam na Ciebie; wiesz, że masz stałe zaproszenie:) Tascha napisał(a):Asia- jak dasz radę i bedziesz miała chęci zajrzeć w poniedziałek na Centralny,to zapraszam obejrzec "wnuczątko" :) Mamy przesiadkę 16:25 przyjeżdżamy z Poznania i 17:15 mamy pociag do Chełma (działa juz info na stronce pkp - uff, mogłam sprawdzic)- pół godzinki to nie duzo, ale zawsze coś ... ;) Ooooo, super wieści! Co prawda, nie wiem jeszcze, jak to będzie z moja praca, ale postaram się być. Dam znać. Pzdr. Quote
Tascha Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No i jesteśmy w domku :) Podróż przebiegła bez problemów-Saqui ( w domu obecnie Kiwi albo Kiwaczek :eviltong:)jazda pociagiem przypadła do gustu :multi: Poznań-Warszawa: Wsiadamy do pociagu,dziecko na rękach -transporter nie specjalnie się jej podoba-ale z rak pańci wszystko widac,więc lepiej siedzieć na rękach:eviltong: pierwsze chwile w pociagu -transporterek-dziecko dostało gryzaczki i póki co sie nimi zajmuje... po dłuższej chwili - juz nie transporterek tylko kolanka pańci i ręce dwóch panów z przedziału:loveu: wycieczki po siedzeniach,Saqui została obfotografowana, nawet panowie z ogromnym rozbawieniem nagrali jej chrapanie kiedy sobie przysnęła:eviltong: Warszawa Centralna-przesiadka z sympatycznymi panami się żegnamy,spotykamy się z Asią ;) dziecko korzysta z toalety i szaleje jak moze,Asia pstryka zdjęcia-pewnie cos niecos wstawi do galerii;) czas szybko mija i znowy wsiadamy do pociagu Warszawa-Chełm dziecko stanowczo odmawia siedzenia w transporterku :evil_lol:,więc ląduje na moich kolanach przykrywam ja kurtką i momentalnie zasypia:loveu: od Lublina jedziemy juz same w przedziale,więc pańcia zamierza się posilić i zdejmuje plecak... od tego momentu Saqui jedzie w plecaku:biggrina:absolutnie nie chce wyjść, podoba się jej siedzenie na moich kanapkach i obgryzanie suwaka ( psie gryzaki są wogóle nie interesujące) :biggrina: chwilę pózniej zagląda pan konduktor sprawdzić znowu bilety- na widok lekko pomarszczonej gebusi Saqui wyłaniającej się z plecaka nie mało peka ze smiechu i zostaje z nami w przedziale na dobrych kilkanaście minut:eviltong:dziecko zostało wygłaskane i wyniuńkane przez pana konduktora :) W domku Lisa na widok małej zrobiła minę pt. "ooo- małe basenji :loveu:" i nastapiło szaleństwo powitania:loveu: Od rana Saqui szaleje z psami, zwiedziła podwórko i stajnie, i dopiero dosłownie przed chwilą poszła pospać pod kominkiem;) zdjęc chwilowo nie bedzie bo akumulatorki w moim aparacie odmówiły posłuszeństwa i rozładowały się natychmiast po włączeniu aparatu:mad:czekamy więc na fotki które zrobiła Asia na dworcu;) Quote
gosiaja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :) no to nie zostaje nic innego jak tylko życzyć szczęśliwego rozrabiania ;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No to ja zacznę chyba wstawiać te foteczki Kiwaczka z pobytu na Dworcu Centralnym w W-wie. Jest ich całkiem sporo, bo ponad 55:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 To fajnie, że mała pręgusia tak dzielnie zniosła podróż (w końcu czeka ja jeszcze wiele takich podróży wystawowych ;)) To czekam na zdjęcia i życzę aby mała zdrowo się chowała i wyrosła na piękną psicę :) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Niestety, żaba na moim kompie znowu nie działa. Jutro odkopie komp Jacka i zacznę wstawianie. Jeszcze jeden dzień zwłoki będzie, trudno... Pzdr. Quote
jenis Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Fajnie ze moja małą pręgusia jest dzielna .Oby dobrze się chowałą byłą zdrowa i podbijaął rinki na wystawach :)))))Czekam na fotki . Quote
Asiaczek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 No to wstawię chociaż kilka... Mała SAQUI na Dworcu Centralnym w W-wie:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Cd. No, na teraz koniec. Pora spać... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Następnymch kilka fotek i zmykam do innych prac:0 SAQUI:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Cd. Na razie starczy. Ppłd. postaram się wstawic dalsze. Pzdr. Quote
Recommended Posts