Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']Doberek, co słychać u maluszków tych większych i maciupeńkich.....:p

A.[/quote]

Doberek .Maluszki rosna bulwki tłuściutkie weimarki malutkie dokarmiam cały czas.;)

Posted

[quote name='jenis']Doberek .Maluszki rosna bulwki tłuściutkie weimarki malutkie dokarmiam cały czas.;)[/quote]

To masz ręce pełne roboty ;)

[quote name='Asiaczek']dużo sił zyczę!

Pzdr.[/quote]

Ja też :p

A.

Posted

[quote name='jenis']Dziekuje wam dziewczyny.Mam ma roboty pełne ręce .Mąż juz wczoraj wróciłą do pracy więc nie mam pomocy,no może troszke Eryk mój syn mi pomaga.[/quote]

Ręce pełne roboty, a w zamian ile radości :lol:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Ręce pełne roboty, a w zamian ile radości :lol:

A.[/quote]

Witam
Masz racje a najwięćej radości to teraz z bulwek są takie urocze juz zaczynaja siadac próbuja smiesznie chodzic:loveu:

Posted

jenis napisał(a):
Witam
Masz racje a najwięćej radości to teraz z bulwek są takie urocze juz zaczynaja siadac próbuja smiesznie chodzic:loveu:

To musi być kapitalny widok, serdelki na nóżkach ;):loveu:

Doberek :)

A.

Posted

Aj masakra okazało sie ze weimarka ma stan zapalny i trzeba odstwic maluchy od jej cyca.A le dzielna moja kochana Zośka pomaga mi je karmic.No i Baschiraz nam asystuje:lol:

Posted

[quote name='jenis']:multi::multi::multi: I mam cos jeszcze ale pochwale sie troszke pózniej.Miałam w nocy niespodzianke taka miła:lol:

To ja już GRATULUJĘ niespodzianki :multi::multi::multi:

A.

Posted

Dzisiaj nad ranem w moim łużku wyszczeniałą sie thaika:multi:
Mamy 7 maluchów.4dziewczynki ,trzy stalowe, jedna izabell i 3 chłopców stalowych.Jeden z chłopców ma taka sierśc jak tatuś czyli Thajutek;).
Wszystkie maluch zdrowe i wszystkie maja pręgi nie wiac DS mam nadzieje że nie będzie żadnego z ta choroba.

Posted

[quote name='gosiaja']no to GRATULACJE :multi::multi::multi:
żłobek się powiększa:)

Oj powiekszył .Mam co ja robic a jak podrosna to dopiro bedzie ubaw:loveu:

Posted

[quote name='jenis']Dzisiaj nad ranem w moim łużku wyszczeniałą sie thaika:multi:
Mamy 7 maluchów.4dziewczynki ,trzy stalowe, jedna izabell i 3 chłopców stalowych.Jeden z chłopców ma taka sierśc jak tatuś czyli Thajutek;).
Wszystkie maluch zdrowe i wszystkie maja pręgi nie wiac DS mam nadzieje że nie będzie żadnego z ta choroba.
http://images50.fotosik.pl/208/c87de0264328e840med.jpg

To jeszcze raz

śliczne pręgusy :loveu:

Oj masz wesoło....:evil_lol::lol:;)

A.