Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Od dawna już przymierzałam sie do założenia własnej galerii .No i właśnie mój zamiar zaczynam realizować.Pokazujemy sie na wystawach to i tu trzeba sie pokazać.Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do odwiedzania nas tutaj.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo podoba mi się ta fotka. Sunia jest tutaj w super kondycji!
http://i34.tinypic.com/bjeuzk.jpg

A coż Ona taki złodziejek mały jest, co? A to ze smoczkiem, a to z flecikiem... Mała Cwaniara.:lol:
Pzdr.

Witam
Foka która ci sie podoba jest z Warszawy
Afra lubi zwracać na siebie uwagę.Przeważnie bierze piłeczkę w zęby i śpiewa :lol:

Posted

Witam :)
Kolejna galeria z baskami, HURRRA!!!

Jenis, wiem, że masz tez taja, były 2 z Belgii na wystawie w Sopocie. Mam zdjęcia suki, u mnie w galerii na stronie 214 :) Zapraszam

Posted

jamnicze napisał(a):
Witam :)
Kolejna galeria z baskami, HURRRA!!!

Jenis, wiem, że masz tez taja, były 2 z Belgii na wystawie w Sopocie. Mam zdjęcia suki, u mnie w galerii na stronie 214 :) Zapraszam

Witam
Mam thajke chetnie zobacze te które były w sopocie.Zdaje mi sie ze wiem które to ale wole sie upewnic .Pozdrawiam i dziekuje za info :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Elitesse napisał(a):
preguska ma dosc specyficzne zabawki :lol::lol:

Witam
Ona tak ma ,wszystko na dwór wynosi włącznie z poduszkami i naszymi rzeczami.Jak coś zginie to szukamy na działce.Uwielbia kraść świeczki te małe podgrzewacze inne mogą stać i ich nie ruszy.:lol::lol::lol::lol::lol::lol: