Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stawka na Nowy Targ

Lhasa Apso - Lhasa Apso

PSY
Klasa młodzieży 1 704 - 704 Snop Dogg Lhamco Laco
Klasa otwarta 1 705 - 707 Suprise By Love z Czanca, Mundshake Carmel Mały Budda
Klasa championów 1 706 Chix Choix My Man Ashley
SUKI
Klasa młodzieży 1 708 - 708(?)
Pozdrawiam:lol:

Posted

nie ma to jak znajomi i zmienianie klas psów... jeszcze nie dawno stawka wyglądała tak :)

PSY
Klasa młodzieży 1 704 - 704 SNOOPY
Klasa otwarta 1 705 - 705 Lucek
Klasa championów 2 706 - 707 nowy wizytujacy pies i Carmel
SUKI
Klasa młodzieży 1 708 - 708 wł Szczerbak Monika....

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
nic nie zaczynam skopiowałam wczesniejszą stawke ze strony oddziału gdzie Twój Champion był w klasie Championów a teraz Twój Champion jest w klasie otwartej

Do Twojej informacji zgłaszałam w ten sam dzień i zmieniałam w ten sam dzień.Pilnuj Swojego nosa i wszystkim będzie łatwiej.:)

Posted

Tobie na pewno będzie łatwiej ale dla twojej informacji to było kopiowane ze strony oddziału i każde takie "dzwne" zmiany klas będę opisywać.... ale masz racje taki champion to nie champion jego miejsce w klasie otwartej, PRZYZNAJE CI RACJE !!!!

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']Tobie na pewno będzie łatwiej ale dla twojej informacji to było kopiowane ze strony oddziału i każde takie "dzwne" zmiany klas będę opisywać.... ale masz racje taki champion to nie champion jego miejsce w klasie otwartej, PRZYZNAJE CI RACJE !!!!
Tak się składa że wole "takiego Championa" w otwartej niż łysego Intera co w klatce siedzi:) w domku:)

Posted

A widziałaś mnie za granica,po za Miskolcem?
Pilnuj swojego nosa

Ja wole Carmela mieć cały czas we włosie i pokazywać to moze jednak nie bede robic intera no bo szkoda mi tych kosmetyków czasu itp. na pielęgnacje ... no oczywiscie ty nic na ten temat nie mozesz powiedzieć wiec nie wiesz o czym pisze no ale tak czy inaczej o tym ze musze się zastanowic nad interem no bo nie chciałabym zeby siedział w domu obcięty jak twoje psy ;))

Dobranoc, słodkich snów:evil_lol:

Posted

mimo wszystko Diablico wierze w ciebie i twojego pieseczka Carmelka, jak napisała McDzik kwestia czasu i ja sie z tym zgodze prędzej czy pózniej uda Ci sie zdobyc z Carmelkiem Miedzynarodowy Championat, trzymam kciuki !!!!

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']mimo wszystko Diablico wierze w ciebie i twojego pieseczka Carmelka, jak napisała McDzik kwestia czasu i ja sie z tym zgodze prędzej czy pózniej uda Ci sie zdobyc z Carmelkiem Miedzynarodowy Championat, trzymam kciuki !!!!
I bez niego kocham Go najbardziej na świecie:):loveu:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
nic a nic się tobie nie dziwie, śliczny pieseczek !!! :loveu:

Dj również jest kochany,bo to zwierze a nie fabryka kasy
Carmel właśnie leży obok mnie na plecach,chce zeby go glaskac:loveu:
Z drugiej strony leży Nowofunandka która jest moim gościem,również sie przytula:loveu:
Jak widzisz można być szcześliwym bez Intera:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Dzidtka_Gl'] każde takie "dzwne" zmiany klas będę opisywać.... ale masz racje taki champion to nie champion jego miejsce w klasie otwartej, PRZYZNAJE CI RACJE !!!!

Mhh ciekawe stwierdzenie , taki bee ten pies ale stanęłaś na głowie i przeniosłaś psa ze swojej hodowli do innej klasy ....

No ale teraz obydwa te psy mają już Championaty i zapewne będą miały okazję spotkać sie w klasie championów jak równy z równym