Diablica Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Stawka na Nowy Targ Lhasa Apso - Lhasa Apso PSY Klasa młodzieży 1 704 - 704 Snop Dogg Lhamco Laco Klasa otwarta 1 705 - 707 Suprise By Love z Czanca, Mundshake Carmel Mały Budda Klasa championów 1 706 Chix Choix My Man Ashley SUKI Klasa młodzieży 1 708 - 708(?) Pozdrawiam:lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nie ma to jak znajomi i zmienianie klas psów... jeszcze nie dawno stawka wyglądała tak :) PSY Klasa młodzieży 1 704 - 704 SNOOPY Klasa otwarta 1 705 - 705 Lucek Klasa championów 2 706 - 707 nowy wizytujacy pies i Carmel SUKI Klasa młodzieży 1 708 - 708 wł Szczerbak Monika.... Quote
Diablica Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Słuchaj,znowu zaczynasz:angryy: Masz tak piękne psy wiec o co Ci chodzi? Pozdrawiam Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nic nie zaczynam skopiowałam wczesniejszą stawke ze strony oddziału gdzie Twój Champion był w klasie Championów a teraz Twój Champion jest w klasie otwartej Quote
Diablica Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):nic nie zaczynam skopiowałam wczesniejszą stawke ze strony oddziału gdzie Twój Champion był w klasie Championów a teraz Twój Champion jest w klasie otwartej Do Twojej informacji zgłaszałam w ten sam dzień i zmieniałam w ten sam dzień.Pilnuj Swojego nosa i wszystkim będzie łatwiej.:) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tobie na pewno będzie łatwiej ale dla twojej informacji to było kopiowane ze strony oddziału i każde takie "dzwne" zmiany klas będę opisywać.... ale masz racje taki champion to nie champion jego miejsce w klasie otwartej, PRZYZNAJE CI RACJE !!!! Quote
Diablica Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']Tobie na pewno będzie łatwiej ale dla twojej informacji to było kopiowane ze strony oddziału i każde takie "dzwne" zmiany klas będę opisywać.... ale masz racje taki champion to nie champion jego miejsce w klasie otwartej, PRZYZNAJE CI RACJE !!!! Tak się składa że wole "takiego Championa" w otwartej niż łysego Intera co w klatce siedzi:) w domku:) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 zrób ze swoim "championem" intera wtedy na ten temat porozmawiamy bo jak na razie to coś wam nie idzie ;) Quote
Diablica Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 A widziałaś mnie za granica,po za Miskolcem? Pilnuj swojego nosa Ja wole Carmela mieć cały czas we włosie i pokazywać to moze jednak nie bede robic intera no bo szkoda mi tych kosmetyków czasu itp. na pielęgnacje ... no oczywiscie ty nic na ten temat nie mozesz powiedzieć wiec nie wiesz o czym pisze no ale tak czy inaczej o tym ze musze się zastanowic nad interem no bo nie chciałabym zeby siedział w domu obcięty jak twoje psy ;)) Dobranoc, słodkich snów:evil_lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mimo wszystko Diablico wierze w ciebie i twojego pieseczka Carmelka, jak napisała McDzik kwestia czasu i ja sie z tym zgodze prędzej czy pózniej uda Ci sie zdobyc z Carmelkiem Miedzynarodowy Championat, trzymam kciuki !!!! Quote
Diablica Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']mimo wszystko Diablico wierze w ciebie i twojego pieseczka Carmelka, jak napisała McDzik kwestia czasu i ja sie z tym zgodze prędzej czy pózniej uda Ci sie zdobyc z Carmelkiem Miedzynarodowy Championat, trzymam kciuki !!!! I bez niego kocham Go najbardziej na świecie:):loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nic a nic się tobie nie dziwie, śliczny pieseczek !!! :loveu: Quote
Diablica Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):nic a nic się tobie nie dziwie, śliczny pieseczek !!! :loveu: Dj również jest kochany,bo to zwierze a nie fabryka kasy Carmel właśnie leży obok mnie na plecach,chce zeby go glaskac:loveu: Z drugiej strony leży Nowofunandka która jest moim gościem,również sie przytula:loveu: Jak widzisz można być szcześliwym bez Intera:) Quote
Baha Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 odpocznijcie sobie dziweczynki, odpocznijcie a ja wklejam fotke CARMELKA - Kanapowca, z wystawy Gratulacje !!!!!!! Quote
sylv Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Super "kanapowiec", życzyć sobie tylko więcej takich. Quote
EwikB Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl'] każde takie "dzwne" zmiany klas będę opisywać.... ale masz racje taki champion to nie champion jego miejsce w klasie otwartej, PRZYZNAJE CI RACJE !!!! Mhh ciekawe stwierdzenie , taki bee ten pies ale stanęłaś na głowie i przeniosłaś psa ze swojej hodowli do innej klasy .... No ale teraz obydwa te psy mają już Championaty i zapewne będą miały okazję spotkać sie w klasie championów jak równy z równym Quote
Recommended Posts