Mellows Posted August 15, 2004 Author Posted August 15, 2004 hehehehe :) Mieszkam we Wrocławiu ... :D Co do wystawiania psa to raczej się tego nie podejme. Postaram się wkręcić w to moją siostre która mogła by się tym zająć. Ja mam troszkę za dużo zajęć więc nie bede miał czasu na wystawy i przygotowania. Jednak podobno nie długo we Wrocławiu ma być jakaś wystawa... ?? pod koniec Września?? Quote
Matagi Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 We Wrocławiu w dn.25,26 września jest wystawa miedzynarodowa :P pójdźcie z siostrą na nią....a zarazicie się wystawami :lol: :lol: :lol: :P :P :P Pozdrowienia ! Quote
Matagi Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Ja niestety nie będę :( Moje sunie będą miały w tym czasie cieczkę,wychodzi,że właśnie około 1 a 15 września.Mam 6 suk w domu,jak zacznie jedna,to zaraz po kolei następne...I będę kryła Sake swoim Okiim :P ,cieszę się z tego strasznie :P :P :P .Na Legionowo zgłoszę dopiero. :P Quote
AgaCzips Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Mieszkam we Wrocławiu ... :D No to macie szczęście :evilbat: :wink: Quote
Matagi Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Ha ha ,na drugim zdjęciu widać prawdziwy uśmiech akity niezadowolonego :evil: :evil: :evil: Fajny maluch :P :P :P Quote
AgaCzips Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nie lubie być staroświecka no ale cóż..... :-? Piesek jest fantastyczny! Widzę, że dogadał sę z Toją ONką Quote
Agappe Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Witam nowego akite :)))) Mnie we Wrocławiu tez nie będzie, ale za to w Częstochowie będę 17 października... :) Czekam na następne zdjecia :) Quote
Mellows Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Uwaga! Edo ma na Wszystkich oko !! Quote
christoph Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 @Mellows - powtórz zdjęcie do galerii Akit - i może lepiej zmniejsz (max.500px szer.), bo Mod pogoni;) Nieźle się Edo urosło... Quote
Recommended Posts