Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten psiak zasługuje na wiele więcej. Może znaleźć rodzinę gdzie będzie kochany i podziwiany za swą piękność. Musimy walczyć o DT albo DS dla Kokolino. To jest jego ostatnia szansa. Nie może trafić w nieodpowiednie ręce :placz:

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roll: A jest regulamin schroniska do wglądu?
Czy ta pani Kokolino adoptowała wirtualnie, czy jest wolontariuszem, czy wolnym strzelcem? - W krakowie we wszystkich trzech przypadkach schronisko w każdje chwili może wydać zwierzę komu innemu!

Posted

hmmm ja mysle ze nie powinno byc problemow z wydaniem Koka komuś innemu.Ta Pani z reszta chyba kocha Kokunia skoro tak go chce wiec bedzie chciala jego szczescia?Jesli przyjdzie ono wczesniej do Koka niz ona będzie mogła go zabrać ;)

Posted

Niom dziwne.Ale jakos nie wierze w to ,ze schronisko nie wydaloby psiaka...chyba zalezy im na tym zeby piesy szly jak najpredzej do domkow(oczywiscie dobrych).

Chociaz wiem ,ze jak rok temu bylam po szczeniaka w schronisku to jednego szczeniaka nie chcieli nam wydac bo zamowiony...

ale cale szczescie ze go nie wydali:eviltong: za to mooomy Ferdasa

Posted

oj nie nie ;) zle to ujelam ;)
ten piesek ktory byl zamowiony byl w katowickim schronisku ;)
a ten ktorego mam teraz to z sosnowieckiego schronu :lol:
swoja droga nawet zadnej umowy nie podpisywalam.....nic totalnie/....
Szczeniaki brodzily tam w krwawych koooopach.Przypuszczam ,ze wszystkie .... no nie skonczyly dobrze przy parwo.Chybaze ktos wzial jakiegos i zdazyl wyleczyc...

Posted

Proszę o decyzję jak to jest, bo wstrzymuję się niepotrzebnie z allegro. Chcę je wystawić ponownie, ale nie wiem czy jest sens zajmować płatne miejsce Kokolinkiem... :-(

No i jeśli mam wystawiać to znów nieśmialutko zapytam kiey mogą być fotki, bo z tymi już był 2 razy, albo i 3...:oops:

Posted

Sama nie moze innemu nie da....:shake:...typowy pies ogrodnika - ludzie sa beznadziejni. Chwała jej za to że dogląda Kokusia ale cała sytuacja nie wyglada teraz rożowo. Pani ma 2 psy i mieszka w bloku i z niewiadomych powodów nie może go wziac do siebie choc go bardzo chce.....a czas upływa nieubłaganie i niestety na niekorzysc dla psiaka....
Obawa że któryś z jej domowników bedzie musiał ustąpic miejsca...:shake:

Posted

becia66 napisał(a):
Sama nie moze innemu nie da....:shake:...typowy pies ogrodnika

z ust mi to wyjęłaś:-(
Szkoda.Wydaje mi sie ze to czy wydadza Koka czy nie moze zalezec od tego jak ta Pani"ugadala sie"z pracownikami czy tam kierownictwem.Jakie ma znajomosci:eviltong:
moze warto spytac kogos kompetentnego jak to jest..kierownika czy cus

Posted

Radek jest wiceprezesem Schroniska oraz pracowniekiem i wspaniałym człowiekiem! ..
Każdy chce dobra dla Kokolina, nie wiem, wyraziłam zdanie na ten temat ale decyzja należy do tych w schronie..:roll:
Ale myślę, że podejmą rozsądną decyzje.........

Posted

martka skandal!!!! to sie musialas wkurzyc nie na zarty slyszac takie gooo*no!!!!

Tak to jest niestety.Znajomosci.Czego to dzieki nim nie mozna zdobyć?:angryy: od kariery przez prace po psa:-(

Posted

Rodzice Maciusia :) ze tez ja na to nie wpadlam...taka jest niestety prowda.Tez sie dziwilam ze takie cudo tak dlugo czeka...
strasznie egoistyczne podejscie tej Pani...:-(
Koko trzymaj sie

martka toszto jakas niedorzeczność! co to za postawa."a jak kipnie Rexiu to co cos tam..."