ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ten psiak zasługuje na wiele więcej. Może znaleźć rodzinę gdzie będzie kochany i podziwiany za swą piękność. Musimy walczyć o DT albo DS dla Kokolino. To jest jego ostatnia szansa. Nie może trafić w nieodpowiednie ręce :placz: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nie wiem, takie pytania do schronu... nie uzyskałam konkretnej odpowiedzi, ale ja osobiście uważam że jest to przeciąganie i czekanie na nie wiem co... Quote
silke Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 :roll: A jest regulamin schroniska do wglądu? Czy ta pani Kokolino adoptowała wirtualnie, czy jest wolontariuszem, czy wolnym strzelcem? - W krakowie we wszystkich trzech przypadkach schronisko w każdje chwili może wydać zwierzę komu innemu! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No dziwna dziwna sytuacja :shake: Ale wiem też, że była sprawa że ktoś już miał Kokolinia zabrać ze schronu, dokładnie przyjechać po niego. Ja rozumiem, że to inna osoba. Więc jednak chcieli ją wydać komu innemu :razz: Quote
Ola la Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 hmmm ja mysle ze nie powinno byc problemow z wydaniem Koka komuś innemu.Ta Pani z reszta chyba kocha Kokunia skoro tak go chce wiec bedzie chciala jego szczescia?Jesli przyjdzie ono wczesniej do Koka niz ona będzie mogła go zabrać ;) Quote
Ola la Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Niom dziwne.Ale jakos nie wierze w to ,ze schronisko nie wydaloby psiaka...chyba zalezy im na tym zeby piesy szly jak najpredzej do domkow(oczywiscie dobrych). Chociaz wiem ,ze jak rok temu bylam po szczeniaka w schronisku to jednego szczeniaka nie chcieli nam wydac bo zamowiony... ale cale szczescie ze go nie wydali:eviltong: za to mooomy Ferdasa Quote
Karolcia_ko5 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ola la mówisz o naszym Konińskim Schronisku???? Jeśli tak to jakieog masz psiaka? Quote
Ola la Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 oj nie nie ;) zle to ujelam ;) ten piesek ktory byl zamowiony byl w katowickim schronisku ;) a ten ktorego mam teraz to z sosnowieckiego schronu :lol: swoja droga nawet zadnej umowy nie podpisywalam.....nic totalnie/.... Szczeniaki brodzily tam w krwawych koooopach.Przypuszczam ,ze wszystkie .... no nie skonczyly dobrze przy parwo.Chybaze ktos wzial jakiegos i zdazyl wyleczyc... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Proszę o decyzję jak to jest, bo wstrzymuję się niepotrzebnie z allegro. Chcę je wystawić ponownie, ale nie wiem czy jest sens zajmować płatne miejsce Kokolinkiem... :-( No i jeśli mam wystawiać to znów nieśmialutko zapytam kiey mogą być fotki, bo z tymi już był 2 razy, albo i 3...:oops: Quote
Becia66 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Sama nie moze innemu nie da....:shake:...typowy pies ogrodnika - ludzie sa beznadziejni. Chwała jej za to że dogląda Kokusia ale cała sytuacja nie wyglada teraz rożowo. Pani ma 2 psy i mieszka w bloku i z niewiadomych powodów nie może go wziac do siebie choc go bardzo chce.....a czas upływa nieubłaganie i niestety na niekorzysc dla psiaka.... Obawa że któryś z jej domowników bedzie musiał ustąpic miejsca...:shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Obawa że któryś z jej domowników bedzie musiał ustąpic miejsca...:shake: Ano właśnie :shake: Kwestia jest tylko czy schron wyda Kokunia gdyby ktoś sensowny go zechciał. Bo bez tego nie ma sensu go nawet ogłaszać. Quote
Ola la Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 becia66 napisał(a):Sama nie moze innemu nie da....:shake:...typowy pies ogrodnika z ust mi to wyjęłaś:-( Szkoda.Wydaje mi sie ze to czy wydadza Koka czy nie moze zalezec od tego jak ta Pani"ugadala sie"z pracownikami czy tam kierownictwem.Jakie ma znajomosci:eviltong: moze warto spytac kogos kompetentnego jak to jest..kierownika czy cus Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A ja wymieniałam maile z bodajże Radkiem ze schroniska w Koninie - czy to on jest tam kierownikiem? Bo jeśli tak to widać było, że kocha te psiaki i myślę, że chce dobra Kokolinka :roll: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Radek jest wiceprezesem Schroniska oraz pracowniekiem i wspaniałym człowiekiem! .. Każdy chce dobra dla Kokolina, nie wiem, wyraziłam zdanie na ten temat ale decyzja należy do tych w schronie..:roll: Ale myślę, że podejmą rozsądną decyzje......... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 NO nic, ja dziś wtystawię allegro, ale nie uwzględnie Kokusia, najwyżej następnym razem;) Quote
martka1982 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zapytałam i przykro mi ale niestety Kokolino nie będzie wydany. Szkoda:( Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 martka skandal!!!! to sie musialas wkurzyc nie na zarty slyszac takie gooo*no!!!! Tak to jest niestety.Znajomosci.Czego to dzieki nim nie mozna zdobyć?:angryy: od kariery przez prace po psa:-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Szczerze? Ja tak podejrzewałam, bo Kokolinek jest pięknym psiakiem i sądzę, że były jakieś jednostki chętne do adopcji. Przykre to jest. :shake: Quote
martka1982 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jej termin jest taki: jak odejdzie jeden z moich psów, to wezmę koko Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Rodzice Maciusia :) ze tez ja na to nie wpadlam...taka jest niestety prowda.Tez sie dziwilam ze takie cudo tak dlugo czeka... strasznie egoistyczne podejscie tej Pani...:-( Koko trzymaj sie martka toszto jakas niedorzeczność! co to za postawa."a jak kipnie Rexiu to co cos tam..." Quote
Recommended Posts