Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecudo Kokolino.....:loveu:...jaki on podobny do mojej Zulki z orzechowskiego schronu....taki sam dłuższy na krótkich, grubiutkich łapinach....

To moja Zulka jeszcze w schronie....no niepodobna ?

Zdecydowanie zaznaczam ten wątek....:roll:

Posted

becia witamy na watku kokusiowym!:multi:
Piekna Zula!:loveu: mój typ piesa:loveu:

moze jestem slepa albo co ale na tym drugim zdjeciu baaaaardzo mi naszego Ferdka przypomina... oto Ferdinand:

tzn moze nie na tym zdjeciu tylko jak Ferdas robi mine zbitego psa kiedy proboje sie wbic do mnie iTZ na lozko:evil_lol:
to jest aktor nieziemski
zaraz wykopie jakies zdjecie na ktorym boi sie aparatu i wygla jak obraz nedzy i rozpaczy :evil_lol:

a i telefonu sie boi makabrycznie...:razz: no ale piesol po przejsciach co sie dziwic.

Posted

Razem z córą zakochałyśmy się w Kokolince;-) Czy może mi ktoś na priva przesłać jak najwięcej informacji o nim, chciałybyśmy zrobić plakaty i rozwiesić na naszym osiedlu, w szkole...wszędzie. To takie cudo, ze jakiś dzieciak musi się w nim zakochać....

Posted

SUper ,ze tyle kokofanów nowych:multi:
przydalby sie wreszcie taki kokofan z wolnym miejscem w cieplym domku,wolnymi miseczkami no......

Koko pewnie sie juz szykuje do sesji.Ale on taki pięknis to trzeba sie uzbroić w cierpliwoć.Wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik:cool3:

Posted

ojej nie wiem co napisac.
Poczekam na wiecej wieści.Dobrze,ze cos ruszyło u Kokunia.
No i podpisuje pod pytaniami Rodzice_Maciusia ;)

martka oby to bylo TO :loveu:

Posted

Ta pani adoptowała Kokolino wirtualnie?
(Pytam, bo ja tak adoptowałam Miłą; schronisko może ją wydać komuś innemu w każdej chwili. W Krakowie nie ma rezerwacji...)

Posted

hmmm.. chyba się jednak wypowiem.
Obiecanki cacanki... Uważam, że jeśli znajdzie się dom dla Koka to pójdzie, nie wiemy o co chodzi, pani ma już psiaki od nas. Nikt nie wie na co czeka i o co chodzi...czas mija Koko czeka - widzicie w tym sens chyba czekamy aż się Koko zestarzeje i nikt go nie będzie chciał..:roll:

Gadałaś martka w schronie o tym z martą albo kimś..nie wiem czy nie są za tym aby wydać Koka jak zgłoszą się na niego jacyś fajni ludzie..

Rozumiem, że jest przywiązanie i ktoś chce danego psiaka dla siebie tak samo mogę powiedzieć, że kiedyś wezme kogoś tam nie wydawajcie go bo go napewno wezme..... kiedy? nie wiem...

Bez sens. Pogadaj martka w schronie bo mnie nie ma ale wydaje mi się, że Koko nie będzie trzymany..

Posted

Ano właśnie rozmawiałam i okazuje się,że pani była oburzona,że schronisko chciałoby wydać Kokolina komukolwiek. Koko jest dla niej:-o
Ja tego nie kapuje i się z tym nie zgadzam ale Karola my w tej sprawie możemy się tylko wypowiedzieć ale przecież to nie do nas należy decyzja.
Może również i Ty pogadaj na ten temat z kim trzeba - może decyzja ulegnie zmianie.

Posted

o kurcze a tu sie dzieje:-o azeto dzieje.

Ciekawa sprawa.heh.
Ciekawe czemu teraz nie moze go wziasc.Moze przeprowadzka czy cus?
no bo coz innego.

No nie wiem niewazne gdzie byle byl szczesliwy Kokuńcio.

Posted

Nie wydaje mi się, żeby to była wyprowadzka..
Oburzona? ehhh ja z nią nie rozmawiam bo nie ma sensu usłysze, Koko jest mój i już ale kiedy go weźmie to się nie określi chyba czeka aż jej tamte odejdą... soryy muszę nazwać rzecz po imieniu tak to dla mnie wygląda.. z tego co mi wiadomo ma psiaki dwa od nas i jeszcze trzeci do bloku??? :shake::shake: nie wyobrażam sobie tego..

pogadam.