Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
ojeżuniu, jaki on jest słodki. Gdybym nie miała tylu swoich psiaków pojechałabym po niego :loveu:

Jakiej on jest wysokości?

Mam nadzieję,że filmik jako tako pokazuje jakiej wysokości jest Kokul. To raczej mały psiak, nie sięga do kolan.

Posted

Kokuniuś mi strasznie zapadł w serce. Tak sobie nawet czasami myślałam i myślę czy nie wziąć by go chociaż na DT, ale sama się waham. Tyle potrzebujących psiaków jest pod ręką. A w tamtym roku kalendarzowym mój mąż spędził 3 miesiące tak blisko Kokunia..

Posted

Teraz jak będę robiła allegro Imbirce mojej to uwzględnię też Kokulisia.

Tylko mam pytanie - czy gdyby zgłosił się chętny adoptujący to czy schronisko nie wyda go w pierwsze lepsze ręce i czy jest kontrola jakaś potem nad tym? I gdyby zgłosił się chętny to nie byłoby problemu z jego wyjęciem ze schronu osobie nieadoptującej i przetransportowanie go? Pytam na przyszłość gdyby ktoś się nim zainteresował

Posted

martka1982 napisał(a):
Ala, w schronisku w Koninie jest mnóstwo piesków równie ślicznych jak Kokolino, ich również nikt nie chce:( tak to już jest.......

Tak niestety jest w całej Polsce:-(

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Teraz jak będę robiła allegro Imbirce mojej to uwzględnię też Kokulisia.

Tylko mam pytanie - czy gdyby zgłosił się chętny adoptujący to czy schronisko nie wyda go w pierwsze lepsze ręce i czy jest kontrola jakaś potem nad tym? I gdyby zgłosił się chętny to nie byłoby problemu z jego wyjęciem ze schronu osobie nieadoptującej i przetransportowanie go? Pytam na przyszłość gdyby ktoś się nim zainteresował

Jeśli zgłosi się chętny do adopcji to musi skontaktować się ze schroniskiem i oczywiście wyrazić zgodę na wizytę przed i poadopcyjną.
Tak, jeśli wszystko zostanie już ustalone, to będziemy dla Kokula szukać transportu,a nowy właściciel podpisze papiery adopcyjne, gdy Kokuś już do niego dojedzie.

Posted

Ojej jaka piękność!
taka atrakcyjna czekoladka:diabloti: :-D
Uwielbiam takie brazowe noski:loveu:zupelnie jak moj Frdas tylko w wersji dark.
dziwie sie ,ze jeszcze chalupy nima:shake:
nawet moj TŻ przed chwila zobaczyl Koka to sie zachwycil i powiedzial ,ze bralby go bez zastanowienia a zawsze mi zrzedzi ,ze na dogo siedze i 1000 psow dziennie ogladam:diabloti: :lol:

Posted

Dokładnie tak samo z nami - też bym go capnęła, nawet i teraz, ale mój Gacek nie znosi samczyków i w grę wchodzą tylko suczki, więc biorę tylko tymczasy. Ale Kokunia ogłaszam, a będę ogłaszać jeszcze intensywniej.

Dziewczyny zakochane w Kokuniu - mogłybyście porobić mu więcej ogłoszeń, a ja napiszę do Nastusi, żeby w pierwszym poście zrobiła aktualizację.

Kokolinek ma na porę obecną: adopcje.org i moją alegratkę. Tak jak pisałam zrobię mu też wyróżnione allegro razem z Imbirką - dwa rudzielce :loveu:

Posted

no on jest przeuroczy.Dziwie sie ,ze jeszcze go nikt nie capnał własnie...
Mlody .Ostatnimi czasy obserwuje psiaki ze schronisk w mojej okolicy i wlesnie niewielkie,mlode i ładniste psiaki schodza jak cieple buleczki...
Moze w schronisku Kokolina jest po prostu duzo ladnych psiakow?no nie wiem.
W ogole ma swietne imie do ktorego mam sentyment bo mowie tak do mojego Tż :-D

z checia pooglaszam Koka tylko nigdy nie oglaszalam psiaka na innych stronach niz allegro.WIem ze na cafeanimal czy cus mozna i czasem psiaka do gazety metro wrzucaja:cool3:

wiec w piatek porobie gdzie sie da .Narazie jedna strona mi sie otwiera 5 minut:shake:

Posted

Witaj Kokuńku!

To ja dzis sie zabieram za ogloszenia tylko nie bardzo wiem czy podac w nich ten email z pierwszego postu?
no i nr.telefonu by sie przydal... moge podac swoj ale ja Kokunia nie znam osobiscie.WIem tyle ile przeczytalam na watku.

to zalozyc mu allegro?bo jedna kokofanka pisala ze robi mu allegro z innym psiakiem czy cus?
z tym ze niestety allegro niewyroznione:(totalnie splukana jestem.

Posted

Ola la - ja właśnie miałam robić allegro, ale zrobię bardziej pod wieczór, więce oglądających będzie. Zrobię wyróżnione. Ty możesz poro bić mu inne, z wyjątkiem adopcje.org i alegratki (spis stron gdzie można ogłaszać psy masz tu:

3. www.eoferty.com.pl
4. www.gieldaogloszen.pl
5. www.kupsprzedaj.pl
7. www.4lapy.pl
8. www.krakvet.pl / na forum /
9. www.ogloszenia.szukanie.pl
10. www.kokosy.pl
11. www.kupiepsa.pl
12. www.mojpupil.pl
13. www.aaaby.pl / min. 3,66 zł / ogłoszenie – płatność sms /
14. www.karusek.com.pl
15. www.novacash.pl
16. www.ogloszenia.24polska.pl
17. www.ogloszenia.adverts.pl
18. www.ogloszenia.moje.pl
19. www.ogloszenia.webd.pl
20. www.polskastrefa.eu
21. www.psy.pl
22. www.zwierzaki.org
23. www.zwierzeta.low.pl
24. www.ofertka.pl
25. www.czworonogi.eu
26. www.ogloszenia.web-marketing.pl
27. www.allezoo.pl
28. www.afisze.pl
29. www.drobny.com.pl
30. www.przygarnijzwierzaka.pl
31. www.spacerek.net
32. www.przygarnij.pl
33. www.nasipupile.pl
34. www.zoonet.pl
35. www.ogloszenia.vtele.info
36. www.dwukropek.pl
37. www.adin.pl
38. www.owi.pl
39. www.e-ogloszenia.pl
40. www.anonse.pl
41. www.zwierzeta.5aleja.pl
42. www.ogloszenia-drobne.com.pl
43. www.drobne.pl
44. www.isu.pl
45. www.proequo.pl/forum
46. www.swistak.pl / info jak w przypadku allegro /
47. www.cafeanimal.pl

Bez rejestracji:

1. www.bono-polska.pl
2. www.ojej.pl
3. www.pajeczyna.pl
4. www.pineska.pl
5. www.animalia.pl
6. www.wegetarianie.pl
7. www.gielda.bai.pl
8. www.gumtree.pl
9. www.petworld.pl
10. www.vetmozga.com
11. www.autogielda.pl
12. www.ogloszenia.yellowpages.pl
13. www.se.com.pl
14.www.adopcjapsa.pl
15. www.emetro.pl
16. www.pupile.com
17. www.rozglos.net
18. www.anonseogloszenia.pl
19. www.najpewniej.pl
20. www.mammisia.pl
21. www.petsy.pl
22. www.vendito.pl
23. www.e-zwierzak.pl
24. www.twoje-ogloszenia.pl
25. www.poszukiwane.pl
26. www.adpedia.pl
27. www.ogloszenia.aleokazja.pl
28. www.olx.pl
29. www.szybko-sprzedam.pl
30. www.sprzedasz.pl
31. www.tablica.com
32. www.pchlitarg.info.pl
33. www.ogloszenia.infoweb.pl
34. www.neeon.pl
35. www.adopcje.org.pl
36. www.adopcje.8p.pl (dla psich staruszków)
37. www.schronisko24.pl)

Ja w swoich ogłoszeniach podaję swój mail, gdyby ktoś się odezwał to wtedy będę się dalej martwić, a jeśli chodzi o telefon to chyba schroniska, bo nie wiem czy Nastusia dalej zajmuje się sprawą Kokolina