Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Sluchajacie cioteczki.Dzwonil do mnie dzisiaj Pan a wlasciwie wczesniej jego corka.Wspaniali ludzie.Szukali rasowego kundelka.Zakochali sie w Kokolino....ale Koko nie moze zostac wydany....Probowalam dzwonic tu i tam i cos wskurac ale wszystko na nic:( jest zamowiony i juz:(
Naszczescie ludzie chca jakiegokolwioek malego "rasowego kundelka" to podesle im kilka pieskow innych:lol:...
naprawde super chruper domeczek....

Posted

Schronisko powiadomiło osobe opiekującą się Kokolino i zostało jej jasno powiedziane, że jeżeli nie deklaruje się na jego adopcje, to psa wydają do adopcji. :multi::multi:

Posted

[quote name='Natussiaa']Schronisko powiadomiło osobe opiekującą się Kokolino i zostało jej jasno powiedziane, że jeżeli nie deklaruje się na jego adopcje, to psa wydają do adopcji. :multi::multi:

super!!!!!!!
nareszcie chlopak bedzie wolny :shake: chora milosc to byla:shake:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No i stało się! To jednak ta kobieta wzięła Kokolino do siebie:( i tak jak się część z nas obawiała już go oddała, bo coś tam.........
Kierownictwo schroniska naprawdę się już teraz na nią zdenerwowało, bo zasługi zasługami ale tak postępować nie można.
Ustalenie jest takie,że jeśli pojawi się ktokolwiek kto zechce go adoptować, to Kokolino zostanie wydany.

Mam zatem do was prośbę i zapytanie. Czy mogłybyście dziewczyny poodnawiać jego ogłoszenia? Czy któraś z was robiła mu allegro? Jeśli nie, nie ma sprawy, ja zrobię, ale wiem,że Kokolino ma tutaj na dogo wiele fanek, więc najpierw zapytam:)

I jeszcze prośba do Natusi o zmianę tytułu wątku.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Witajcie Kokofanki :)
Kokolino według mnie po kilku oddaniach i powrotach do tej 'pani' zamknął się trochę w sobie. To nie jest już taki żywiołowy psiak jak kiedyś. Skrzywdzono go chorą miłością...

• 5 weeks later...