owca Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hej, planuję w przyszłości zacząć się bawić z naszym pieskiem w obedience - czy KTOŚ może mi powiedzieć czy znajdę jakąś dobrą placówkę w okolicach Bydgoszczy/Torunia/Inowrocławia zajmującą się szkoleniami i treningami? ostatecznie może być Piła - wielkopolska... na razie znalazłam tyle: http://www.szkoleniepsow**********/szkoly-dla-psow,8/szkolenia-bydgoszcz,678.html ...nie wygląda mi to zbyt różowo... może chociaż jakieś doświadczenia/przemyślenia/cokolwiek :roll: ;) za wszelką pomoc SERDECZNIE DZIĘKUJĘ! Quote
owca Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 widzę, że ''nikt nic nie wie'' :-( szukałam dalej ale bezskutecznie:-( ...masikra! ...a może ktoś chciały się zająć podobnymi szkoleniami (i przeprowadzić się do bydgoszczy :D ) ??? gdyby KTOś COś jednak się dowiedział - proszę i infosa tutaj... Quote
Astro&Marta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ksiązka do ręki i ew. wyjazdy do szkół w innych województwach. Też chyba zaczne bawić się w obi a innej metody w naszym województwie nie ma. Quote
Recommended Posts