cleo2000 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 24.08.2008r. - Piotrków Tryb. - Klubowa Wystawa Wyżłów i Krajowa Psów Myśliwskich no tę wystawę można było również zgłosić akitki. Czy ktoś się wybiera ? Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 żartujesz???!?!?!:crazyeye::crazyeye: a co my mamy do wyżłów??? i od kiedy Akita jest oficjalnie rasą myśliwską??? :crazyeye::crazyeye: może te zgłoszenia szły na krajową I,III,V grupy, która jest organizowana również przez oddział Łódzki, ale we wrześniu Quote
cleo2000 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 mówie poważnie. dostaliśmy nawet zaproszenie na tą wystawę z oddziału łódzkiego. pewnie beda tylko psiaki z tajgety bo nikt wiecej o tej wystawie nie wiedziałam, chyba ze ktos z zaproszonych sie zdecydował. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 coś jakaś dziwna informacja o wystawach jest w tym roku.. w maju z tego co pamietam o Bydgoszczy mogliśmy się tylko z prywatnych zaproszeń dowiedzieć, teraz o Piotrkowie :shake: Quote
Agappe Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Piotrkow Trybunalski (od.Lodz) - 24.08.2008 Krajowa Wystawa Psow Mysliwskich sedzia: Henryk Stepka (PL) PSY 2 nr kat. klasa młodzieży (1) 30 BISHO-SURO Tajgeta klasa pośrednia (1) 31 BENI Tajgeta SUKI 1 nr kat. klasa otwarta (1) 32 TOSHI Kagawa i tak dzike tlumy jak na wystawe o ktorej nikt nie wiedzial:cool3: Quote
Asiunia02 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Daria no prosze Cie, to było pewne ze te 2 pieski z Tajgety beda. My tez bysmy pojechali gdyby Nam termin pasował, ale mogłam wybrac jeden z dwóch weekendów i wybrałam Mlada :) i bardzo sie ciesze, bo 5 minutowe wystawy mnie nie interesują, bo ja lubie pogadac, pokomentowac itd :) Quote
Agappe Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ci od wyzlow tez byli zdziwieni co akity robia na tej wystawie:roll: na prawde jakos tu do dzis logiki nie widze:roll: Quote
Musha Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Agappe napisał(a):ci od wyzlow tez byli zdziwieni co akity robia na tej wystawie:roll: na prawde jakos tu do dzis logiki nie widze:roll: Daria ja tyżżżż jestem zdziwiony??????????????? fajnie działa mój oddział jeśli to on jest organizatorem na wrzesień dostałem zaproszenie ale o Piotrkowie pierwsze słyszę Quote
Asiunia02 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 to my dostalismy dwa zaproszenia :) ale na wrześniiowym bardzo mnie zaciekawiło "opłata za 2 wystawy" a o jaką druga chodzi ?? Quote
Musha Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Asiunia02 napisał(a):to my dostalismy dwa zaproszenia :) ale na wrześniiowym bardzo mnie zaciekawiło "opłata za 2 wystawy" a o jaką druga chodzi ?? Asia w wykazie wystaw jest podane-Alaskany,mastif tybet.dogue de bordo.,bule i klubowa psów pasterskich nie polskich. krajowa I,III,V jest 20.09 a pozostałe 21.09 Quote
Agappe Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Asiunia02 napisał(a):to my dostalismy dwa zaproszenia :) ale na wrześniiowym bardzo mnie zaciekawiło "opłata za 2 wystawy" a o jaką druga chodzi ?? te oplaty 2 wystawy dotycza moim zdaniem tylko chow-chow, z tego co pamietam w ten sam weekend co krajowa I,III i V gr FCI jest krajowka chowow.. (probowalam dojsc do tego o co chodzi jakis miesiac temu:oops:) Quote
Asiunia02 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 no właśnie na tym zaproszenie sie żadnej klubówki nie dopatrzyłam, więc zgłupiałam Quote
Recommended Posts