Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Miasto, Data [SIZE="4"]Łódź, 20.09.2008 [SIZE="3"]Krajowa Wystawa gr I, III, V FCI (CAC) Miejsce Stadion KS "START" Łódź, ul. Św.Teresy od Dzieciątka Jezus 56 Termin przyjmowania zgłoszeń 31.08.2008 Opłaty: Za pierwszego psa (z katalogiem) .............................................. 80 PLN Za każdego następnego psa .................................................... 70 PLN Za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) ..................................... 40 PLN Za psa w klasie Weteranów (bez katalogu) ................................. bezpłatnie ( pod warunkiem doprowadzenia psa na Wystawę ) Para Hodowlana .................................................................... 35 PLN Grupa Hodowlana ................................................................. 35 PLN Opłata za wcześniej zgłoszonego psa wniesiona na Wystawie .......................................................................... 150 PLN Sędziowie: FCI 5 Marek Bork-Grabkowski Polska Akita, Akita Amerykańska, Shiba Leooe Jancik Czechy Nagi Pies Peruwiañski OEredni, Eurasier, Szpic Mały Biały, Szpic Mały Kolorowy Klasyczny, Szpic Mały Kolorowy Współczesny, Szpic Miniaturowy, Szpic Wilczy, Szpic Włoski, Łajki, Norsk Lundenhund, Karelski Pies na Niedźwiedzie, Islandzki Szpic Pasterski, Podengo Portugalski Krótkowłosy, Tai Ridgeback Dog, Pies Grenlandzki i pozostałe niewymienione psy Zivile Povilaitiene Litwa Basenji, Chow Chow, Alaskan Malamute Nancy Russell USA Samojed, Siberian Husky więcej informacji: http://www.fcg.com.pl/zkwp/ coś Łódź tym razem nie popisała się sędzią dla akit Quote
INU Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jakieś wieści? Ktoś z Dogomaniaków-Akitomaniaków był? Quote
INU Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Stawka: Akita: PSY: kl.pośrednia: BISHO-SURO TAJGETA kl.otwarta: BENI TAJGETA SUKI: kl.szczeniąt: NEKO CO TY NA TO kl.otwarta: AIKO TAJGETA Quote
Veene2 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No to wlasciwie tylko nie wiadomo ktory pies zdobyl BOBa ;) hehe;) niezla stawka;) Quote
Agappe Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 INU napisał(a):Stawka: Akita: PSY: kl.pośrednia: BISHO-SURO TAJGETA kl.otwarta: BENI TAJGETA SUKI: kl.szczeniąt: NEKO CO TY NA TO kl.otwarta: AIKO TAJGETA strasznie marna jak na łódź!!!!!!!!!!!! co to się dzieje:roll: Quote
Asiunia02 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 zaraziłam ludzi swoją niechęcią do Łodzi :) z akitami byłam raz i powiedziałam, że już nigdy więcej, ale pojechałam drugi raz i znów powiedziałam, że nigdy więcej :cool3: ciekawe jak będzie w przyszłym sezonie :) kiedyś lubiłam łódzkie wystawy, dwudniówka, spanie w domkach kempingowych, takie co to mi pasowało :) i do tego moja miłość owczarek francuski briard, :loveu::loveu::loveu: , wspomnienia super do dziś Quote
Recommended Posts