pakej Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 INU napisał(a):Szczeniąt? Wydawało mi się, że on już "za stary"... Przepraszam serdecznie młodzieży pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Quote
pakej Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ale widze ze tu nie ma jak narazie zgłoszeń do klasy młodzieży oj szkoda :placz: ale mam nadzieje ze napewno ktoś się pojawi Quote
Agappe Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 ooo nowy akitomaniak :))) super!!!! a do młodzieży pewnie jeszcze jakies pieski zostały zgłoszone:roll: Quote
INU Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Agappe napisał(a): a do młodzieży pewnie jeszcze jakies pieski zostały zgłoszone:roll: No właśnie, nie wszyscy są na Dogo. Quote
wani Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Daria, zdjec bedzie na pewno sporo ;) Bedzie Lukasz, bede ja... pewnie tez inni zabiora swoje pstrykadelka. Quote
INU Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nas jednak nie będzie. :roll: Gdyby wystawa była w sobotę... Quote
INU Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 wani napisał(a):nastepnym razem, glowa do gory ;) No właśnie następny raz będzie chyba dopiero w Dobrym Mieście... :shake: Już mi wystaw brakuje. :lol: Quote
pakej Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Tak też myślę że ktoś jeszcze się zapisał do grupy młodzieży dzieki za odpowiedzi ( a macie może link na jakie konto trzeba przela wpłate ) pozdrawiam Łukasz Quote
wani Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_kr 74 1050 1025 1000 0023 0027 0143 ING Bank Śląski Wystarczy zajrzec na strone zkwp ;) Quote
pakej Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Macie może jakiś dobry i w miare tani sklep z art. dla psów w warszawie??:razz: Quote
shoo Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Psy, szczeniąt Akita u Izis FCI FUKASHI TAISHI GO Yamamoto NORYOKU Co Ty na To Psy, młodzieży Psy, pośrednia MUSHI Yamamoto Psy, otwarta Psy, championów Psy, weteranów Suki, szczeniąt Suki, młodzieży Akita u Izis (FCI) EMIKO Suki, pośrednia KAYUMI Migoto Inu (FCI) Suki, otwarta CORA Wielka Fala KENITA Migoto Inu (FCI) Suki, championów Suki, weteranów *** jak to cioci Anatki nie będzie ?! ;_;.. Mushi sie zapłacze! Daria wpadnij do nas jak bedziesz miała chwile wolnego! :)) -a tak przy okazji zapraszam do odwiedzenia stronki pana Mushiego :D WWW.MUSHI.PL Quote
Agappe Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Agata, po sesji (czyli w drugiej polowie wrzesnia) bede nadrabiac wszystkie zalegle akitowe i nei tylko akitowe spotkania:cool3: no coz egzamin wazniejszy od wystawy:oops: Quote
bety Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Daria nie śpij!!!!!!!!!!!! :eviltong: Stawka już jest dawno podana na stronie a tu cisza :p:roll::lol: Pzdr Quote
Asiunia02 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jak Daria śpi to ja ją wyprzedzę :) [SIZE="4"]Akita (15) Psy – Dogs Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 785 – 786 NORYOKU Co Ty Na To TAISHI GO Yamamoto Klasa młodzieży - Junior Class 2 787 – 788 ISHI WARU KORI Co Ty na To Błękitny Pejzaż AKINORI Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 789 – 790 KUSHI Migoto Inu (FCI) MUSHI Yamamoto Suki – Bitches Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 791 – 792 TERA GO Yamamoto Yoshiko Migoto Inu Klasa młodzieży - Junior Class 2 793 – 794 FEARII Shiyo Mokuteki Akita u Izis (FCI) EMIKO Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 795 – 796 MIYAGE Yamamoto KAYUMI Migoto Inu (FCI) Klasa otwarta - Open Class 2 797 – 798 CORA Wielka Fala KENITA Migoto Inu FCI Klasa weteranów - Veteran Class 1 799 MIGOTO-NA FUJI Matricaria Quote
Agappe Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 daria nie śpi tylko się uczy Asiu:shake: i dlatego też nie bedzie na wystawie:shake: ale myslałam, ze będzie liczniejsza stawka:roll: Quote
INU Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Asiuniu, jesteś pewna, że niczego nie poplątałaś? KUSHI Migoto Inu (FCI) nie może być jednocześnie psem i suką. :lol: To miała być KAYUMI Migoto Inu (FCI) chyba. ;) I jakoś tak ogólne w tym roku mało liczne stawki. :roll: Quote
Asiunia02 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 INU napisał(a):Asiuniu, jesteś pewna, że niczego nie poplątałaś? KUSHI Migoto Inu (FCI) nie może być jednocześnie psem i suką. :lol: To miała być KAYUMI Migoto Inu (FCI) chyba. ;) I jakoś tak ogólne w tym roku mało liczne stawki. :roll: Juz poprawiłam :) Quote
Asiunia02 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Agappe napisał(a):daria nie śpi tylko się uczy Asiu:shake: i dlatego też nie bedzie na wystawie:shake: ale myslałam, ze będzie liczniejsza stawka:roll: Ja też powinna się juz uczyc :) Prawdziwy student bez poprawki to nie student :) :) Ja pozgłaszam psy na wystawy a pozniej bede sie martwic, jak sie dowiem kiedy mam egzam :) Quote
bety Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Agappe napisał(a):daria nie śpi tylko się uczy Asiu:shake: i dlatego też nie bedzie na wystawie:shake: ale myslałam, ze będzie liczniejsza stawka:roll: A widzisz jak to niedobrze zawalić egzamin :eviltong::evil_lol: teraz musisz sobie wystawę darować :eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
Cora & Noryoku Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A czy ktoś się orientuje czy ta wystawa będzie na zewnątrz, czy w środku, bo nie wiem co mam zabrać ze sobą. Podobno ma się pogoda popsuć, to juz sama nie wiem. Quote
Taishi Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Cora, a wystawa nie jest na stadionie Gwardii? czy ja coś źle wyczytałąm czy zaczynamy w piątek o 10? Quote
Taishi Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 no super....miałam nadzieję, że popołudniu... Quote
Recommended Posts