Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Miasto, Data [SIZE="4"]Warszawa, 12-13.09.2008 [SIZE="3"]Krajowa Wystawa (CAC) Miejsce tereny Klubu Sportowego "GWARDIA" - Warszawa, ul. Racławicka 132 Termin przyjmowania zgłoszeń 25.08.2008 - termin ostateczny, nie będzie przedłużany ! Opłaty: Wystawcy krajowi: - za pierwszego psa (z katalogiem) 85 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 75 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 35 zł - za psa w klasie weteranów (bez katalogu) 35 zł Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone w dniach wystawy, wynoszą 100 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów. Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - wszystkich ras polskich. Sędziowanie grup 12.09.2008 (piątek) - grupy: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 13.09.2008 (sobota) - grupy: 1, 2, 3 Sędziowie: FCI 5 Elżbieta Augustyniak (PL) Chow Chow Karelski pies na niedźwiedzie (Karelian Bear Dog) Łajki (Laika) Samoyed Siberian Husky Szpic niemiecki mały (Miniature Spitz) Szpic niemiecki miniaturowy - Pomeranian Szpic wilczy (Wolfspitz) Marek M. Bork-Grabkowski (PL) Akita Akita amerykańska (American Akita) Alaskan Malamute Basenji Nagi pies peruwiański (Peruvian Hairless Dog) Podengo portugalski (Portuguese Warren Hound - Portuguese Podengo) więcej informacji: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_kr kto sie wybiera? :) Quote
Taishi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 My się pewnie wybierzemy, w końcu stadion prawie pod domem. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 ja sie mocno zastanawiam - troche średnio mi sie to opłaca.. nie rozumiem logiki - na Międzynarodówke Warszawską Interchampiony były za 30 zł.. a na "głupią" krajówke - 85zł :roll: po za tym nie wiem co z moimi egzaminami..:roll: jakoś na krajówke w Warszawie na jesieni jeszcze nigdy nie udało mi się dotrzeć z Anatą :oops: Quote
INU Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Agappe napisał(a): kto sie wybiera? :) Najprawdopodobniej będziemy. :-) Quote
INU Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Taishi napisał(a):o fajnie, to spotkamy się na ringu :) I tym razem już nie będziemy bezkonkurencyjni. :diabloti: Chociaż my klasę szczeniąt traktujemy jako rozgrzewkę to fajnie by było coś 'skosić' po drodze. :evil_lol: A w Warszawie już nie będzie tak łatwo. ;) wani napisał(a):My tez sie pojawimy :p Jakoś tak... się domyślałam. :diabloti: My będziemy tylko dlatego że mamy kuzynki w Łomiankach. :lol: Quote
Taishi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No w Wawie nie łatwo, zobaczymy ile będzie szczeniaków, ale kilka może być. Ale to faktycznie dopiero rozgrzewka. Quote
INU Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Taishi']No w Wawie nie łatwo, zobaczymy ile będzie szczeniaków, ale kilka może być. Ale to faktycznie dopiero rozgrzewka. W takim razie możemy spróbować zrobić stawkę. :evil_lol: Dużo psów na niej nie będzie, ale zawsze coś. Psy, szczeniąt Akita u Izis FCI FUKASHI Psy, młodzieży Psy, pośrednia Psy, otwarta Psy, championów Psy, weteranów Suki, szczeniąt Suki, młodzieży Suki, pośrednia Suki, otwarta Suki, championów Suki, weteranów Kto ma zamiar się wybrać nich się dopisuje. :lol: Quote
wani Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Psy, szczeniąt Akita u Izis FCI FUKASHI Psy, młodzieży Psy, pośrednia Psy, otwarta Psy, championów Psy, weteranów Suki, szczeniąt Suki, młodzieży Akita u Izis (FCI) Emiko Suki, pośrednia Suki, otwarta Suki, championów Suki, weteranów :p Quote
Agappe Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 no i mój dylemat się rozwiązał.. 12.09 o 10 mam egzamin.. więc nici z wystawy po raz kolejny Quote
Agappe Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 jakoś wrześniowa warszawa co roku mi odpada.. zawsze mi coś wyskakuje:shake: Quote
Cora & Noryoku Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='wani']Psy, szczeniąt Akita u Izis FCI FUKASHI Psy, młodzieży Psy, pośrednia Psy, otwarta Psy, championów Psy, weteranów Suki, szczeniąt Suki, młodzieży Akita u Izis (FCI) Emiko Suki, pośrednia Suki, otwarta Suki, championów Suki, weteranów :p Psy, szczeniąt Noryoku CoTyNaTo Suki, otwarta Cora Wielka Fala Quote
Cora & Noryoku Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cora & Noryoku napisał(a):Psy, szczeniąt Noryoku CoTyNaTo Suki, otwarta Cora Wielka Fala :-) :-) :-) Quote
Agappe Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 coś tłoczno będzie w tych szczeniakach :) Witam nowego akitomaniaka :))) Quote
INU Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 To będziemy mieli zdecydowanie większą konkurencję niż w Sopocie. ;) Bo rozumiem, że Taishi też będzie? Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 odpowiadam za Marte i Łukasza, którzy wyjechali.. tak Taishi będzie Quote
INU Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Agappe']odpowiadam za Marte i Łukasza, którzy wyjechali.. tak Taishi będzie Czyli jak na razie mamy: Psy, szczeniąt Akita u Izis FCI FUKASHI TAISHI GO Yamamoto NORYOKU Co Ty na To Psy, młodzieży Psy, pośrednia Psy, otwarta Psy, championów Psy, weteranów Suki, szczeniąt Suki, młodzieży Akita u Izis (FCI) EMIKO Suki, pośrednia Suki, otwarta CORA Wielka Fala Suki, championów Suki, weteranów Rzeczywiście sporo szczeniaków. :lol: Quote
Migoto Inu Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='INU']Czyli jak na razie mamy: Psy, szczeniąt Akita u Izis FCI FUKASHI TAISHI GO Yamamoto NORYOKU Co Ty na To Psy, młodzieży Psy, pośrednia Psy, otwarta Psy, championów Psy, weteranów Suki, szczeniąt Suki, młodzieży Akita u Izis (FCI) EMIKO Suki, pośrednia KAYUMI Migoto Inu (FCI) Suki, otwarta CORA Wielka Fala KENITA Migoto Inu (FCI) Suki, championów Suki, weteranów Rzeczywiście sporo szczeniaków. :lol: Migotki też przybędą :) Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 tylko Anatki i mnie zabraknie :shake: macie zrobić DUUUUŻOOOOO zdjęć!!!! bo jak nie.. :mad::diabloti: Quote
INU Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 I pojawił się problem. :angryy: Wystawa jest w piątek i nie wiadomo czy rodzice będą mogli wziąć urlop. :mad: Oby mogli... Quote
pakej Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 witam serdecznie i na wstepie pozdrawiam ja też sie wybieram Akinori Błękitny Pejzaż klasa szczeniat pies :diabloti: Quote
INU Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 pakej napisał(a):witam serdecznie i na wstepie pozdrawiam ja też sie wybieram Akinori Błękitny Pejzaż klasa szczeniat pies :diabloti: Szczeniąt? Wydawało mi się, że on już "za stary"... Quote
Recommended Posts