Nirse Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 sędzia : Peter Harsanyi - 8 basenji Psy : kl.młodzieży - DOMINO DANCING PRINCE LOANGO - exc 1, CAJC, Junior BOB kl.championów - Escapade's Bravo out of Africa BUMBALA BAHATI LOANGO Suki: kl.szczeniąt - LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI kl.pośrednia - GRACE UA'JET kl.otwarta - Yombe's AISHA ASHIETU kl.championów - African Rainbow's Abayomi Azana kl.weteranów - Movie Star Out of Africa Wiem, że suka wygrała rasę ale która to nie wiem :p jak ktoś będzie znał szczegóły proszę o uzupełnienie wyników :razz: dziękuję :cool3: Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mam wszystkie wyniki i zdjęcia, jak się obrobię to wstawię Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 a teraz po kolei: PSY kl.młodzieży - DOMINO DANCING PRINCE LOANGO (z Polski) Zw. Mł. Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kl.championów - Escapade's Bravo out of Africa (z Niemiec)-dos. I Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 BUMBALA BAHATI LOANGO (z Polski) - dos. II Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 SUKI kl.szczeniąt -LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (z Polski) -wybitnie obiecująca, NSzwR Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kl.pośrednia - GRACE UA'JET (z Rosji) - d. CWC, w porównaniu suk 3. Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kl.otwarta - Yombe's AISHA ASHIETU (z Niemiec) - d. CWC, res CACIB, w porównaniu suk 2. Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kl.championów - African Rainbow's Abayomi Azana (z Niemiec) - CACIB, BOB Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 kl.weteranów - Movie Star Out of Africa (z Niemiec) - najlepszy weteran, suczka ta wygrała także BIS weteranów :multi: Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 I na koniec kilka zdjęć z porównania suk Tak oto Sajdunia przyglądała sie starszym koleżankom :) KONIEC :) Niestety trudno się robiło zdjęcia, bo inni zasłaniali (najczęściej sędzia :eviltong:) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='basenjifiona'] sędzia : Peter Harsanyi - 8 basenji Psy : kl.młodzieży - DOMINO DANCING PRINCE LOANGO - exc 1, CAC, Junior BOB kl.championów - Escapade's Bravo out of Africa BUMBALA BAHATI LOANGO Suki: kl.szczeniąt - LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI kl.pośrednia - GRACE UA'JET kl.otwarta - Yombe's AISHA ASHIETU kl.championów - African Rainbow's Abayomi Azana kl.weteranów - Movie Star Out of Africa Wiem, że suka wygrała rasę ale która to nie wiem :p jak ktoś będzie znał szczegóły proszę o uzupełnienie wyników :razz: dziękuję :cool3: Basenjifiona - prosze o porawkę: w kl.młodziezy nie ma wniosku o nazwie CAC. Jeżeli juz chcesz w taki sposób wpisywac oceny, to proponuję CAJC. I wtedy wszystko będzie OK. [quote name='jamnicze']mam wszystkie wyniki i zdjęcia, jak się obrobię to wstawię Z ciekawością popatrzę na wyniki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jeżeli ktoś ma katalog, to czy mogę poprosić o dane suki: GRACE ua/Jet? Nie znam tej suczki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Suczka, która wygrała kl. weteranów - Movie Star Out of Afrika - wygrała BIS Weteranów.:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Jeżeli ktoś ma katalog, to czy mogę poprosić o dane suki: GRACE ua/Jet? Nie znam tej suczki... Pzdr. kl.pośrednia - GRACE UA'JET ur. 03.12.2006, rodzice: STRONG STAEL RAS-DASHEN, STRONG STAEL PONTA-GROSSA hod. Oleg Antipov wł. Natalia Burlutskaya (Rosja) Quote
Nirse Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Gratuluję wszystkim i Jamnicze dziękuję za piękną fotorelację :multi::multi::multi: Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='basenjifiona']Gratuluję wszystkim i Jamnicze dziękuję za piękną fotorelację :multi::multi::multi: Nie ma za co :lol:, z przyjemnością popatrzyłam sobie w końcu na inne baski :razz: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='basenjifiona']Poprawione CAJC :p Dzięki. Teraz jest OK. Pzdr. Quote
loango Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jamnicze napisał(a):Nie ma za co :lol:, z przyjemnością popatrzyłam sobie w końcu na inne baski :razz: Ja też i wszystkim GRATULUJĘ !! Pozdrawiam Quote
Recommended Posts