idusiek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 rozi napisał(a):Nie wiem jak teraz, ale w marcu nie był. od marca duuuzo mogło się zmienić:diabloti: Quote
Gosiapk Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Wujek Zmysł zmienił płeć? :crazyeye::evil_lol: Quote
Kotkowooo Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 cudne:):):):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
tomcug Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 rozi napisał(a):Nie wiem jak teraz, ale w marcu nie był. idusiek napisał(a):od marca duuuzo mogło się zmienić:diabloti: Gosiapk napisał(a):Wujek Zmysł zmienił płeć? :crazyeye::evil_lol: Tak oto rodzi się plotka. :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Gosiapk Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 W każdej plotce jest odrobina prawdy :razz: Quote
tomcug Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Gosiapk napisał(a):W każdej plotce jest odrobina prawdy :razz: O matko! :crazyeye: Quote
Ghanima Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ciotki i Wujki - jestem nowa na wątku, więc zwracam się z prośbą do was o informacje. Kilkanaście stron temu widziałam na wątku apel o wirtualne zaadoptowanie pieseczków - no więc, ja bym chciała - o ile to jeszcze aktualne? Poproszę o namiary w tej sprawie. Quote
zulugula Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja zaglądam, ale też jestem ciekawa na ile to aktualne. Quote
koci-świat Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 U prosiaczków nadal to samo. To znaczy nic, oprócz tego że są ponad rok starsze niż na początku wątku. W międzyczasie trafiły na chwilę do DS. Na dwa dni...Tylko tyle wytrzymała ich nowa Pani. Mimo, że była naprawdę porządną osobą. Mało kto wytrzyma z pieskami które załatwiają się w najlepszej sytuacji na pieluchy, a w większości tam gdzie stoją. Mamy brzydką pogodę, więc maluchy weszły już w fazę niewychodzenia z domu do wiosny..... Quote
zulugula Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Qrcze :shake: Nie ma szans na naukę czystości? Wiem, że wiek nie sprzyja... Quote
malagos Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 O, wiedzę, ze Asia przypomina stare watki, a ten nie miał zakończenia?............ Quote
Asia_M Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Hej Malagos, własnie postanowiłam zobaczyć co tam słychać na starszych wątkach. Ciekawe co u maleństw... Quote
malagos Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ciekawe, czy ktoś coś wie. Wątpię........ Quote
koci-świat Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Wie-np nasza strona :) Kropka umarła ponad rok temu na zaawansowaną chorobę serca, Maksio-jak się można było spodziewać podążył wkrótce za swoją mamą. Przestał prawie chodzić, a jakie kręgosłup całkowicie odmówił posłuszeństwa-umarł biedak w szpitalu-do ostatniej chwili mieliśmy nadzieję... Quote
Recommended Posts