miniaga Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Toruń, 17.08.2008 [SIZE=3] Sędzia:Tatjana Urek (SLO) Grzywacz chiński (31) Zwycięzca Rasy NDPWR (BOS) LEO Quet-Zolco NDSwR (BOS) CARMEN Wiatr Pustyni BOB Junior NJwR TONIC DAIQUIRI Sua Sponte Najepsze Szczenięta W Rasie WINNIE THE PUFF Resueuss PERSYMONA Nesjana FCI Klasa szczeniąt WHITE CHRISTMASS Resuruss WO 1 WINNIE THE PUFF Resueuss WO 2 Klasa młodzieży PRIVILEGED BORN von Shinbashi Tippytoes EXUBERANT TONIC DAIQUIRI Sua Sponte ZW MŁ. BOB Junior AXEL Molka ROSINI Capo Vaticano nb Klasa pośrednia LEO Quet-Zolco 1 CWC, NDPwR BOB Klasa otwarta VALENTINO Favonius 1 CWC BODYGUARD Black Dragon 2 PAGANINI Raj dla Zwierząt 3 Klasa championów SUKI Klasa szczeniąt PERSYMONA Nesjana FCI WO 1 http://lh4.ggpht.com/miniaga/SKiZH4VQsqI/AAAAAAAAFaQ/O_wiu5dtWJ4/P8170066.JPG?imgmax=576 Sasquehanna (FCI) SATYNA WO 2 http://lh6.ggpht.com/miniaga/SKiYojJXq2I/AAAAAAAAFYc/nk78uoqokRQ/P8170040.JPG?imgmax=512 CIOCCOLATA AMARA Salsa BETINA Alioth AMARO CIOCCOLATINO Piaulau-Gou Klasa młodzieży BREVIA Catani SINGA z Jastrzębiej Góry Tippytoes ABRAKADABRA doskonała 3 OKSANA z Gangu Łysych CASABLANKA Raj dla Zwierząt BAMBI Catani LAGUNA B. Sub-O-Divo KEDIRI Nesjana FCI 1 ZW MŁ doskonała Klasa pośrednia CARMEN Wiatr Pustyni doskonała 1,CWC http://lh4.ggpht.com/miniaga/SKiZ7-VkJvI/AAAAAAAAFc0/RU2ogMvxiQc/s288/P8170096.JPG http://lh5.ggpht.com/miniaga/SKiaTPwIlDI/AAAAAAAAFeA/YcD-CHhFQDs/s288/P8170108.JPG http://lh5.ggpht.com/miniaga/SKiZ0XL_a6I/AAAAAAAAFcc/pVk7nhP5BqE/s288/P8170092.JPG http://lh5.ggpht.com/miniaga/SKiZfiHKgZI/AAAAAAAAFbQ/mnVEzV49yTU/s288/P8170077.JPG Klasa otwarta Sasquehanna (FCI) WRÓŻKA doskonała 2 Chinese Lovers EUREKA-EMi doskonała 1 CWC BOMBKA Catani Klasa championów FANTAGHIRO Zikkurat doskonała 1, CWC Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dzięki dziewczyny. Wystawa bardzo mokra i fatalnie zorganizowana. Uważam że ZG za taką organizację i fatalny stosunek organizatorów do wystawców powinien karnie na jeden rok zawiesić ZK w Toruniu i odebrać organizacje wystawy w 2009 roku. Mieli by czas się przygotować. Na szczęście towarzysko było to cudowne spotkanie. Bardzo serdecznie gratuluję wszystkim a w szczególności: Kasi za ukończenie w ekspresowym tempie championatu z Leo i w pełni zasłużonego Zwycięstwa Rasy.:multi::multi::multi::multi: Asi i Ress za 1 lokatę Placusia i piękne zaprezentowanie się na ringu głównym. :multi: Flashi gratuluję boskiej Satynki:loveu::loveu::loveu::loveu: Mała skradła moje serce. Pięknie zbudowana, z cudownym temperamentem. Bezapelacyjnie powinna wygrać. Przebijała Persymonę anatomią, prezencją i psychiką. (mam jeszcze sporo jej fotek) Ilonie i Molly I Matyldzie za ukończenie championatu z Valentio:multi::multi::multi:. Gorąco Wam kibicowałam i nie miałam wątpliwości że Valentino wygra. Nesjance i wszystkim pozostąłym również gratuluję Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 To zaczynamy od Satynki: Miodzio miodzio miodzio!!!!! Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Na żywo też. Ja jestem nią zauroczona:loveu::loveu::loveu: (Odpowiadałam na post Madzi a opublikowało przed nią) Quote
maga18 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Satyna na zdjeciach śliczna :loveu: i uwazam, ze lepiej by jej bylo bez brody :diabloti: Quote
resuruss Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Gratulacje dla Agnieszki z Antonim .Nie mówiłam?????:razz: Kasi z Leo - cudny pies :loveu: Mety z Vinkiem :loveu: Ilce z Moly :loveu: Ogromnie się ciesze z moich chłopaków ,bo u tej sędziny mogło byc róznie ;) Gratulacje dla Plackowych - synek super się spisał. Kate juz napisałam w esku ,wiec wie ona i ja co miałam jej do powiedzenia ;) Gratulacje dla Flashki za wychodowanie u siebie tak fantastycznej suni jaką jest Satynka :loveu::loveu::loveu:.Baaaaaardzo udana mała .Brawo !! Quote
flashka-g Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :loveu::loveu::loveu: Nawet nie wiecie jaka jestem dumna z Satynki:loveu::loveu::loveu: I nie przeszkadza mi wcale wynik z Torunia, bo juz sie poznałam na widzimisiach pani Urek, z reszta jej uroku tak to nie zmieni:loveu: Gratulacje dla wszystkich, a przedwszystkim na Tonica, Valentino i Leo:loveu: Quote
Dada Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ALE SATYNA JEST SLICZNA!!!! :loveu: Aga, powiedz, że masz fotki rodzeństwa resuruss..? Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Będę miała wieczorkiem fotki maluchów, bo Daniel robił. Mam Placusia z finałów, ale strasznie lało i kiepskiej jakości. i coś dla Kate : Quote
Nesjanna Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='flashka-g']:loveu::loveu::loveu: Nawet nie wiecie jaka jestem dumna z Satynki:loveu::loveu::loveu: I nie przeszkadza mi wcale wynik z Torunia, bo juz sie poznałam na widzimisiach pani Urek, z reszta jej uroku tak to nie zmieni:loveu: Gratulacje dla wszystkich, a przedwszystkim na Tonica, Valentino i Leo:loveu: flashka - Satynka jest śliczną panną i bardzo ładnie się zaprezentowała - sama nie rozumiem czym kierowała się sędzina - bo Perusia nie chciała zbytnio chodzić, do ustawiania też miała opory ...... nie będę ukrywać, że bardzo się cieszę z wygranej (bo dlaczego mam się nie cieszyć..............?? ) bardzo szczęśliwie zakończyliśmy również Mł. Ch. z KEDIRI (chociaż miałam poważne opory czy w ogóle ją zabierać na wystawę) do pełni mojego szczęścia muszę jeszcze powiedzieć, że mój Idolek (york) również dostał I lok i CWC :loveu: a więc nic nie jest w stanie zakłócić mojego zadowolenia z wystawy myślę, że Satyna EKSPRESOWO zrobi wszystko co ma zrobić zarówno w kraju jak i za granicą, ja prawdopodobnie będę musiała bardziej się pomęczyć :cool3: chcę również baaaardzo pogratulować !!! wszystkim zadowolonym tym co pokończyli młodzieżówki i dorosłe championaty no i oczywiście Kasi i LEO za BOB-a (chłopak jest super !! super się prezentuje i mimo braku cieczek chciał wybzykać mi dziewczynki:evil_lol:) Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 zdjęcie się nie ładuje, więc usunełam. Wstawię potem inne Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Ja widzę. :roll::roll::roll::roll: Quote
resuruss Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Widzisz bo Ty je wklejałas .To tak bywa ,ze ten co wkleja widzi ,a reszta swiata nie..... Tyz nie widze :eviltong: Quote
miniaga Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 ale co pojawiają wam się krzyżyki czy co? jedno wywaliłam, drugie prawidłowo wstawiłam. Quote
miniaga Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 jest jedno nowe- Tonika. A jak czegoś chwilowo nie widać to widocznie wina serwera. Bo wszystkie są wstawiane w ten sam sposób. Quote
miniaga Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Jeszcze parę fotek z wystawy... może tym razem będzie je widać:evil_lol: http://lh5.ggpht.com/miniaga/SKyUtyq5Q-I/AAAAAAAAFvg/zG_-KQZGb9o/FIL772.JPG?imgmax=512 Quote
Recommended Posts