Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze nie ma mnie kika godzin a tu tyle się narobilo ! i to dobrego.
Emka , mówilam Ci i jeszcze raz mówię -uważaj na siebie, nie rozmawiaj z nieznajomymi , nie bierz nic czym Cie częstują. Ty mnie doprowadzisz do siwizny na skroniach !!!

Posted

[quote name='basia0607']Kurcze nie ma mnie kika godzin a tu tyle się narobilo ! i to dobrego.
Emka , mówilam Ci i jeszcze raz mówię -uważaj na siebie, nie rozmawiaj z nieznajomymi , nie bierz nic czym Cie częstują. Ty mnie doprowadzisz do siwizny na skroniach !!!

Jasne Ciociu Basiu:loveu: Myśle że i kolejny raz uda mi sie wszystko bezproblemowo:loveu: Kocham tą twoją troske:evil_lol:

spokojnie, siwizne można pofarbować:diabloti:

Posted

nie mam miejsca, jak jechala z Lunka do Wawy proponowalam jej nocleg, teraz nie mam gdzie
ja mam 2 pokoje tylko
w jednym ja, TZ, trzy psy i trzy koty w drugim kuzynka
przykro mi :oops:

Posted

hehe, ale numer. Moze u Amigi? To u niej nocowalas Emdziolku, jak jechalas zawiezc Lunké?

Emdziolek, policz ile potrzeba na bilety dla Ciebie i malej.

Gameboy, podaj mi prosze adres na pw, kupié té samá karmé co Emdziolkowi wczesniej- na krakvecie z dostawá do domu.

Posted

GameBoy napisał(a):
Amiga jest chyba z Krakowa :cool3:
juz wysylam Pw

No to mi sié poprzestawialo :oops:

Hmm, jest tu kilku warszawiaków, masz jakiegos niedaleko siebie Game?

Pw z adresem mam, dzis zamówié karmé, ale pewnie majá nieczynne do poniedzialku.

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, ale numer. Moze u Amigi? To u niej nocowalas Emdziolku, jak jechalas zawiezc Lunké?

Emdziolek, policz ile potrzeba na bilety dla Ciebie i malej.

Gameboy, podaj mi prosze adres na pw, kupié té samá karmé co Emdziolkowi wczesniej- na krakvecie z dostawá do domu.

Kasy troszke potrzeba, mi głupio od ciebie brać ciotka, ty już tyle kasy na nas i nasze tymczasy nawsadzałaś:oops:

a nocowałam u Dorci44 ale wtedy ona była sama a teraz w domku i TZ i syn...:evil_lol:

Może Selenga? Kiedyś mi proponowała, moze sie zgodzi.
Zaraz jej pośle PW:razz:

Posted

[quote name='GameBoy']juz wysylam, przygotuj sie na stado kocio - psie :evil_lol:

spoko, mam to samo u siĘ:diabloti: 2 psy i 3 koty:razz: ty masz 1 psa więcej no i ci jeszcze szczylek przybedzie:razz:

dostałam PW

a ty przypadkiem nei pracujesz koło południa??

bo ja o 13 jestem w Wawie wiec po 13 byłabym u Ciebie :razz:

Posted

1 xPURINA DOG CHOW Puppy/Junior 15kg

1 xBEAPHAR Junior Cal - preparat witaminowo-mineralny dla młodych zwierząt 200g

zamówione na adres cioci Gameboy.

Emdziolek wal z mostu, przezyjé. Konto mam zapisane.

Posted

[quote name='emilia2280']1 xPURINA DOG CHOW Puppy/Junior 15kg

1 xBEAPHAR Junior Cal - preparat witaminowo-mineralny dla młodych zwierząt 200g

zamówione na adres cioci Gameboy.

Emdziolek wal z mostu, przezyjé. Konto mam zapisane.

:shake: 68:oops::placz:(32+32+4zł za psiaka):placz:

Posted

[quote name='emilia2280']przelejé 80zl Twojej mamie (12zl na colé), do wtorku powinno byc, bo to z polskiego konta.

Ale mi głuuuuupio:placz::placz::placz:

Ja jeszcze po tym powrocie organizera drugi raz go nei wysłałam bo czasu nie miałam zeby sie przejsc i ci wysłac a raczej gdy juz go miałam to lenia miałam w doopalonie.

:oops::oops::oops:głuuupio mi :oops::oops::oops:

Posted

hehe, przezyjé. spokojnie. przelane, nie ma co gadac. robisz swoje i jest dobrze. a organizerka mozesz podeslac, póki masz wakacje, bo potem to juz kaplica- jak szkolé zaczniesz to juz nie dostané na pewno :eviltong: