GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dzieki za fotki zaraz przesle ludziom zainteresowanym czekam na malucha Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 GameBoy napisał(a):dzieki za fotki zaraz przesle ludziom zainteresowanym czekam na malucha Najpierw to ja se musze jakiś nocleg w Wawie załatwić:roll: Quote
GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ja niestety teraz nie pomoge - mieszka u mnie kuzynka na jakies kursy biega :roll: Quote
basia0607 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Kurcze nie ma mnie kika godzin a tu tyle się narobilo ! i to dobrego. Emka , mówilam Ci i jeszcze raz mówię -uważaj na siebie, nie rozmawiaj z nieznajomymi , nie bierz nic czym Cie częstują. Ty mnie doprowadzisz do siwizny na skroniach !!! Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='basia0607']Kurcze nie ma mnie kika godzin a tu tyle się narobilo ! i to dobrego. Emka , mówilam Ci i jeszcze raz mówię -uważaj na siebie, nie rozmawiaj z nieznajomymi , nie bierz nic czym Cie częstują. Ty mnie doprowadzisz do siwizny na skroniach !!! Jasne Ciociu Basiu:loveu: Myśle że i kolejny raz uda mi sie wszystko bezproblemowo:loveu: Kocham tą twoją troske:evil_lol: spokojnie, siwizne można pofarbować:diabloti: Quote
basia0607 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Gameboy, może masz materac dla Emki. Ona śpi cichutko .:placz: Quote
GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 nie mam miejsca, jak jechala z Lunka do Wawy proponowalam jej nocleg, teraz nie mam gdzie ja mam 2 pokoje tylko w jednym ja, TZ, trzy psy i trzy koty w drugim kuzynka przykro mi :oops: Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 GameBoy napisał(a):udalo ci sie cos z noclegiem zalatwic? Jeszcze nie ale pracuje nad tym:evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 basia0607 napisał(a):Gameboy, może masz materac dla Emki. Ona śpi cichutko .:placz: Nei prawda, głośno chrapie:evil_lol: żartuje:eviltong: Quote
emilia2280 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hehe, ale numer. Moze u Amigi? To u niej nocowalas Emdziolku, jak jechalas zawiezc Lunké? Emdziolek, policz ile potrzeba na bilety dla Ciebie i malej. Gameboy, podaj mi prosze adres na pw, kupié té samá karmé co Emdziolkowi wczesniej- na krakvecie z dostawá do domu. Quote
GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Amiga jest chyba z Krakowa :cool3: juz wysylam Pw Quote
emilia2280 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 GameBoy napisał(a):Amiga jest chyba z Krakowa :cool3: juz wysylam Pw No to mi sié poprzestawialo :oops: Hmm, jest tu kilku warszawiaków, masz jakiegos niedaleko siebie Game? Pw z adresem mam, dzis zamówié karmé, ale pewnie majá nieczynne do poniedzialku. Quote
GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 niby mam ale nie znam sytuacji rodzinnej tych ludzi , moze wpisac w tytul, ze nocleg w wawie potrzebny :roll: Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 emilia2280 napisał(a):hehe, ale numer. Moze u Amigi? To u niej nocowalas Emdziolku, jak jechalas zawiezc Lunké? Emdziolek, policz ile potrzeba na bilety dla Ciebie i malej. Gameboy, podaj mi prosze adres na pw, kupié té samá karmé co Emdziolkowi wczesniej- na krakvecie z dostawá do domu. Kasy troszke potrzeba, mi głupio od ciebie brać ciotka, ty już tyle kasy na nas i nasze tymczasy nawsadzałaś:oops: a nocowałam u Dorci44 ale wtedy ona była sama a teraz w domku i TZ i syn...:evil_lol: Może Selenga? Kiedyś mi proponowała, moze sie zgodzi. Zaraz jej pośle PW:razz: Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Mam nocleg:diabloti: Oczywiście u cioci Selengi:loveu: GameBoy daj mi swój adres na PW, we wtorek po południu będe u Ciebie:) Quote
GameBoy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 juz wysylam, przygotuj sie na stado kocio - psie :evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='GameBoy']juz wysylam, przygotuj sie na stado kocio - psie :evil_lol: spoko, mam to samo u siĘ:diabloti: 2 psy i 3 koty:razz: ty masz 1 psa więcej no i ci jeszcze szczylek przybedzie:razz: dostałam PW a ty przypadkiem nei pracujesz koło południa?? bo ja o 13 jestem w Wawie wiec po 13 byłabym u Ciebie :razz: Quote
emilia2280 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 1 xPURINA DOG CHOW Puppy/Junior 15kg 1 xBEAPHAR Junior Cal - preparat witaminowo-mineralny dla młodych zwierząt 200g zamówione na adres cioci Gameboy. Emdziolek wal z mostu, przezyjé. Konto mam zapisane. Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='emilia2280']1 xPURINA DOG CHOW Puppy/Junior 15kg 1 xBEAPHAR Junior Cal - preparat witaminowo-mineralny dla młodych zwierząt 200g zamówione na adres cioci Gameboy. Emdziolek wal z mostu, przezyjé. Konto mam zapisane. :shake: 68:oops::placz:(32+32+4zł za psiaka):placz: Quote
emilia2280 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='emdziolek']:shake: 68:oops::placz:(32+32+4zł za psiaka):placz: przelejé 80zl Twojej mamie (12zl na colé), do wtorku powinno byc, bo to z polskiego konta. Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='emilia2280']przelejé 80zl Twojej mamie (12zl na colé), do wtorku powinno byc, bo to z polskiego konta. Ale mi głuuuuupio:placz::placz::placz: Ja jeszcze po tym powrocie organizera drugi raz go nei wysłałam bo czasu nie miałam zeby sie przejsc i ci wysłac a raczej gdy juz go miałam to lenia miałam w doopalonie. :oops::oops::oops:głuuupio mi :oops::oops::oops: Quote
emilia2280 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hehe, przezyjé. spokojnie. przelane, nie ma co gadac. robisz swoje i jest dobrze. a organizerka mozesz podeslac, póki masz wakacje, bo potem to juz kaplica- jak szkolé zaczniesz to juz nie dostané na pewno :eviltong: Quote
basia0607 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Emka, jedż przez Pasłęk, oferuję Ci nocleg. Moje 3 jamniki , wygrzeją łóżeczko. Quote
Recommended Posts