GameBoy Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 tylko, ze trzeba ja jeszcze raz odrbaczyc i zaszczepic leca z niej robale, emdziolek mam nadzieje, ze nie lizala cie po ustach :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 GameBoy napisał(a):tylko, ze trzeba ja jeszcze raz odrbaczyc i zaszczepic leca z niej robale, emdziolek mam nadzieje, ze nie lizala cie po ustach :evil_lol: hehe, Emdziolek juz nie moze usiedziec na pupinie! moze to robaki já swédzá? :lol: Quote
Selenga Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 emdziołek padł i śpi już smacznie :) może rano znajdzie chwilę żeby wejść na wątek Quote
GameBoy Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dobrej nocy emdziolku twoja niunia doprowadza mojego TZ do szalu pilowaniem geby :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 emdziolek nadal spisz?? Twoja sunia tak jak jest slodka tak samo mocno jest tez koszmarna :evil_lol: zachowuje sie jak rozkapryszona panienka, DRAMAT !! nie spalam dzieki niej cala noc :evil_lol::shake: Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 - wskakiwala na lozko - szczekala na mnie, ze ja zdejmuje - szczekala na Aresa zeby sie z nia bawic - szczekala na kota nie wiem po co - szczekala na Hexe zeby sie z nia bawic - wypadala na balkon i tam szczekla - szczekala na zabawki, krzesla, firanke, konsole - szczekala do siebie a co jakis czas piszczala, ze chce na lozko Quote
Selenga Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 emdziołek się wyspała i poleciała już odwiedzać znajomych :) mówiłam jej, że mała dostarcza atrakcji :) Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 mala zachowuje sie jak klasyczna, rozkapryszona nastolatka :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 GameBoy napisał(a):- wskakiwala na lozko - szczekala na mnie, ze ja zdejmuje - szczekala na Aresa zeby sie z nia bawic - szczekala na kota nie wiem po co - szczekala na Hexe zeby sie z nia bawic - wypadala na balkon i tam szczekla - szczekala na zabawki, krzesla, firanke, konsole - szczekala do siebie a co jakis czas piszczala, ze chce na lozko no cyrk po prostu! normalnie szlaban na przyjemnosci takiej rozkapryszonej pannie! Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 TZ cos tam burczal, ze zaraz jej jezor urwie :eviltong: ona nawet Hexe atakuje taka mala, glosna, zawzieta medulina :evil_lol: Quote
Selenga Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 no popatrz, a jak ją brałam wczoraj spod dworca to nawet miałam zapytac Emi czy ona przypadkiem nie chora bo wogóle nie było psa - cichutko wlazla pod siedzenie i nawet nie pisnęła całą drogę z Centralnego na Ursynów. Napiła się tylko wody i zniknęła. Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 teraz takie momenty jej sie nie zdarzaja, pewnie byla przestraszona :evil_lol: Quote
Selenga Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 GameBoy napisał(a):teraz takie momenty jej sie nie zdarzaja, pewnie byla przestraszona :evil_lol: albo bardzo zmęczona po podróży, no i w samochodzie było koło 40 stopni ciepła :) Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dokladnie, pewnie masz racje u mnie szaleje az sie kurzy:cool1: ale najgorzej, ze tak szczeka, leb mi peka :roll: Quote
auraa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No to mały diabełek z tej ślicznotki:evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Jestem:evil_lol: Mała to.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jest aniołek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co wy od niej chcecie, ona jest mądra i prowadzi z wszystkimi i wszystkim rozmowy, pokazuje jaka jest mądra i dzieli sie swoja wiedza z wszystkim do okoła:evil_lol: Ciociu nie mów ze ci sie nie podoba te jej radosne szczekanie:diabloti: wroce to wystawie cos jeszcze na bazarek.(jak cos znajde) teraz jestem u Dorci:) Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 coz nie ukrywam, ze nie podoba mi sie bo leb mi peka a ja pracuje w domu moglas powiedziec, ze ona taka glosna jest sasiedzi juz oczywiscie byli dwa razy Quote
GameBoy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 zapomnialam dodac, ze panienka nazywa sie Nika teraz jak spi jest cudownym aniolkiem :loveu: Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mała dzis wieczorem jedzie do siebie uszy juz duzo lepsze, antybotyk dziala wydam nieszczepiona bo nie mam kasy na szczepienie Ci Panstwo chca ja zabrac, mieszkaja w Wawie, byli u weta podgadac o sterylce, nie byli na "nie", tylko nie wiedzieli jak to wyglada dzwonili, ze po poludniu beda, jeszcze dzis ja zaszczepia emdziolek moj wet mowi, ze ona ma 3 mce a nie 2 - to tak informacyjne, bo tak naprawde to bez znaczenia Quote
auraa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No to mała da do wiwatu komuś innemu:evil_lol: Quote
emilia2280 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no to byle mieli wytrzymale nerwy na te krzyki malej rozdarciuszki! Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 powiedzialam im, ze ona taka jest ale sa przygotowani, mieli pekinczyka Quote
Recommended Posts