Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZIEWCZYNY SPRAWA ZYCIA I ŚMIERCI!!:placz:

Dzieci na osiedlu znalazły szczeniaka- mix sznaucerka, max 2 miesiące , tymczas potrzebny na WCZORAJ! ja nie wezme, mam kociaki i swojego psa, mam dla niej tymczas do jutra ale jutro musze ją gdzieś umieścić.

Ja nie moge jej wziąść do siebei , mam kocie tymczasy i swoją sunie, mama sie nei zgadza na szczeniaka na tymczasie:placz:

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE!!:placz: U nas nikt nie może wziąść psiaka:placz:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emilka ja mam checi i miejsce, nie mam kasy, ani zlotowki bo mam dlugi w lecznicy i nie moge wziac nic co zaraza , stad tez pytanie czy jest zdrowy
dzis wydalam jamiczka w poniedzialek przyjedzie ten od aury i nic wiecej nie mam :oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
Emilka ja mam checi i miejsce, nie mam kasy, ani zlotowki bo mam dlugi w lecznicy i nie moge wziac nic co zaraza , stad tez pytanie czy jest zdrowy
dzis wydalam jamiczka w poniedzialek przyjedzie ten od aury i nic wiecej nie mam :oops:

GameBoy porobiłabym bazarki i przywiozłabym ze sobą karme dla szczeniąt którą Emilka kupiła...:oops: LEce z mała robić jej zdjęcia

Posted

GameBoy napisał(a):

czyli dokladnie masz to, czego nam potrzeba najbardziej!

tylko to jest kawalek drogi, Emdziolku, masz jakies mozliwosci zorganizowania ewentualnego transportu?

Posted

[quote name='GameBoy']pytam o foty bo mam chetny dom na "cos w stylu sznupka"
moge go chyba wziac ale bazarki i karma beda potrzebne
Karme moge cały worek przywieźć (no prawie cały:evil_lol:), bazarki tez jakieś porobie, napewno ktos jeszcze pomoże.

Ja niedługo bede robic strone na zamówienie to kase za nia przeznaczyłabym dla ciebie na tymczasy;)

Posted

emilia2280 napisał(a):
czyli dokladnie masz to, czego nam potrzeba najbardziej!

tylko to jest kawalek drogi, Emdziolku, masz jakies mozliwosci zorganizowania ewentualnego transportu?

nikt od nas nie jeździ, ja mogłabym zawieźć ale potrzebowałabym na wyjazd bo ja chwilowo bez kasy, chociaz zeby miec w jedną strone... byłoby trzeba to jakoś zorganizowac:oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
to pakuj malucha i przywoz we wtorek

Naprawde?? SUUUUUUUUPER!:multi::multi: GameBoy jak zwykle niezawodna!:multi:

teraz trzeba tylko skołować kase na transport:evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']nikt od nas nie jeździ, ja mogłabym zawieźć ale potrzebowałabym na wyjazd bo ja chwilowo bez kasy, chociaz zeby miec w jedną strone... byłoby trzeba to jakoś zorganizowac:oops:
dobra, na bilet w obie strony i coca-colé macie ode mnie. karmy nie targaj pociágiem, bo to worek ciézki. zamówié w krakvecie z dostawá do Gameboy. przypomnij mi tylko co to bylo za jedzonko, zebym nie szukala a Gameboy powiedz czy taka karma moze byc.

a tu masz super piosenké dla takiego mlodego spryciarza- caly dzien dzis slucham:

http://www.youtube.com/watch?v=WP-CpEbVC98&feature=user

Posted

[quote name='emilia2280']dobra, na bilet w obie strony i coca-colé macie ode mnie. karmy nie targaj pociágiem, bo to worek ciézki. zamówié w krakvecie z dostawá do Gameboy. przypomnij mi tylko co to bylo za jedzonko, zebym nie szukala a Gameboy powiedz czy taka karma moze byc.

a tu masz super piosenké dla takiego mlodego spryciarza- caly dzien dzis slucham:

http://www.youtube.com/watch?v=WP-CpEbVC98&feature=user

Emilko a czy to dla Ciebie nie bedzie za duzy wydatek? Nie możemy cię tak ciąglę obarczać kosztami...:shake:

Karma to Purina Dog show Puppy/junior, taka w niebieskim opakowaniu z dzieciakiem z goldenkiem na rękach:)

Ide robic psiakowi zdjecia. Wracam za 30min

Posted

emdziolek mam tylko jedna prosbe, zrob te bazarki jak najszybciej, bo malego trzeba bedzie zabezpieczyc na pchly/kleszcze, znowu odrobaczyc i szczepic
nie chcialabym pozniej takiej sytuacji jak z onkami

Emilka co do karmy to whatever byleby nie pedigree :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']emdziolek mam tylko jedna prosbe, zrob te bazarki jak najszybciej, bo malego trzeba bedzie zabezpieczyc na pchly/kleszcze, znowu odrobaczyc i szczepic
nie chcialabym pozniej takiej sytuacji jak z onkami

Emilka co do karmy to whatever byleby nie pedigree :evil_lol:

Ok zaraz coś znajde i wystawie.

Fotki poczochrańca: