martyska Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Nadinka napisał(a):Dawno już napisałam pytanie dotyczące wychodzenia na dwór.Dziękuje za odpowiedz i już za 4 dni jadę po pieska. Powiedz coś o nim i wyśli zdjęcia koniecznie. Quote
iberia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 martyska napisał(a):Powiedz coś o nim i wyśli zdjęcia koniecznie. Martyska rozwalasz mnie:angryy: ty już ekspertem jesteś. Dziewczyno naucz się najpierw jak postepować z własnym psem a potem udzielaj porad iinnym. Aha i idz z tym swoim psiakiem to weta bo normalnie szkoda mi go. Ile ty masz lat dziecko?? Quote
martyska Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 iberia napisał(a):Martyska rozwalasz mnie:angryy: ty już ekspertem jesteś. Dziewczyno naucz się najpierw jak postepować z własnym psem a potem udzielaj porad iinnym. Aha i idz z tym swoim psiakiem to weta bo normalnie szkoda mi go. Ile ty masz lat dziecko?? ja nie udzielam w tej chwili porad, tylko po prostu pytam sie mniej więcej o takie informacje o piesku jak np. waga, umaszczenie, rodowód itp. i chce po prostu zobaczyć zdjęcia i pewnie nie ja jedyna, bo mnie prosiłyście o zdjęcia. Quote
ewa2909 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nadinka napisał(a):Dawno już napisałam pytanie dotyczące wychodzenia na dwór.Dziękuje za odpowiedz i już za 4 dni jadę po pieska. Z pieskiem wychodzimy na spacerki po kwarantannie,tz kilka dni po 3 szczepieniu.Napewno przy szczepieniu wet Cie poinformuje kiedy bedziesz mogla wyjsc z pieskiem na spacerek. Quote
Magda Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 martyska napisał(a):Ale ja nie wiem nawet jak, i po co łączyć? Zajęłam się tą sprawą. Niedługo Admin połączy oba konta;) Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Magda napisał(a):Zajęłam się tą sprawą. Niedługo Admin połączy oba konta;) Władka wróciła i wreszcie porządek zrobi :diabloti: Quote
Magda Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 tigrunia napisał(a):Władka wróciła i wreszcie porządek zrobi :diabloti: :diabloti: Nieźle broicie, oj nieźle. Ja tylko za Wami z miotłą chodzę:mad: Quote
tigrunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Magda napisał(a)::diabloti: Nieźle broicie, oj nieźle. Ja tylko za Wami z miotłą chodzę:mad: Ja jestem grzeczna jak aniołek Quote
martyska Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Moja Nikusia postawiła już uszka jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, ponieważ nie musiałam nic kleić i dobrze poszło a teraz ma już 11 tyg. więc już duża z niej dziewczynka. Quote
Guest Agata_B Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 martyska napisał(a):Moja Nikusia postawiła już uszka jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, ponieważ nie musiałam nic kleić i dobrze poszło a teraz ma już 11 tyg. więc już duża z niej dziewczynka.Pokaz nam te jej uszka:diabloti: Quote
Recommended Posts