Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asti- no co do Zu to wiadomo na 1000 procent :evil_lol: tylko, chodzi, mi o zwalanie tyczek, badz ich nie zwalanie;)
A Vigo ma 48, i biega w L-kach ;)chociaz, jak jest ogolony( prawie przez cały rok) to mało ma wspolnego z prawie 50 cm.... no ale fakt, to fakt :oops: :roll:

Flaire- czytałam, ale nie od deski do deski, a od jednej osoby, ktora kiedys startowała, uslyszalm, ze kiedys na zawodach bylo 70 cm, i ze sedzia na od 65-70cm ;) i sie troche zdziwilam :roll:
a jak do 65, to jest ok....:roll:

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonia123 napisał(a):

Flaire- czytałam, ale nie od deski do deski
No to warto jednak przeczytać od deski do deski, bo zdarza Ci się nie pierwszy raz, że zadajesz pytanie, na które odpowiedź masz w regulaminie. ;)

sonia123 napisał(a):
a od jednej osoby, ktora kiedys startowała, uslyszalm, ze kiedys na zawodach bylo 70 cm, i ze sedzia na od 65-70cm ;) i sie troche zdziwilam :roll:
Generalnie rzecz biorąc, sędzia ma obowiązek trzymać się regulaminu, ale zdarza się różnie. Ja osobiście nie widziałam ani nie słyszałam, żeby tyczki były ustawiane na 70 cm, ale inne rozbieżności z regulaminem na torach widziałam - liczy się zdanie sędziego.

Posted

Flaire-nawet go wydrukowałam, i mam na ścianie, w pokoju ;):evil_lol: napewno nie były to zawody( gdzie podobno bylo 70 cm) odbywające, sie w tym czy zeszłym roku;) tylko pare lat temu;)

Posted

prittstick08 napisał(a):
A czy ktos z Was moze wie, jaki wiek pies musi osiagnac, zeby mogła go zmierzyc osoba do tego uprawniona i dac wpis do ksiazeczki pracy?

Wtedy kiedy uzyska prawo startu w oficjalnej kategorii. Ale o ile masz Larga to nie musisz