sonia123 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Asti- no co do Zu to wiadomo na 1000 procent :evil_lol: tylko, chodzi, mi o zwalanie tyczek, badz ich nie zwalanie;) A Vigo ma 48, i biega w L-kach ;)chociaz, jak jest ogolony( prawie przez cały rok) to mało ma wspolnego z prawie 50 cm.... no ale fakt, to fakt :oops: :roll: Flaire- czytałam, ale nie od deski do deski, a od jednej osoby, ktora kiedys startowała, uslyszalm, ze kiedys na zawodach bylo 70 cm, i ze sedzia na od 65-70cm ;) i sie troche zdziwilam :roll: a jak do 65, to jest ok....:roll: Quote
Flaire Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 sonia123 napisał(a): Flaire- czytałam, ale nie od deski do deskiNo to warto jednak przeczytać od deski do deski, bo zdarza Ci się nie pierwszy raz, że zadajesz pytanie, na które odpowiedź masz w regulaminie. ;) sonia123 napisał(a):a od jednej osoby, ktora kiedys startowała, uslyszalm, ze kiedys na zawodach bylo 70 cm, i ze sedzia na od 65-70cm ;) i sie troche zdziwilam :roll: Generalnie rzecz biorąc, sędzia ma obowiązek trzymać się regulaminu, ale zdarza się różnie. Ja osobiście nie widziałam ani nie słyszałam, żeby tyczki były ustawiane na 70 cm, ale inne rozbieżności z regulaminem na torach widziałam - liczy się zdanie sędziego. Quote
sonia123 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Flaire-nawet go wydrukowałam, i mam na ścianie, w pokoju ;):evil_lol: napewno nie były to zawody( gdzie podobno bylo 70 cm) odbywające, sie w tym czy zeszłym roku;) tylko pare lat temu;) Quote
prittstick08 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A czy ktos z Was moze wie, jaki wiek pies musi osiagnac, zeby mogła go zmierzyc osoba do tego uprawniona i dac wpis do ksiazeczki pracy? Quote
LALUNA Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 prittstick08 napisał(a):A czy ktos z Was moze wie, jaki wiek pies musi osiagnac, zeby mogła go zmierzyc osoba do tego uprawniona i dac wpis do ksiazeczki pracy? Wtedy kiedy uzyska prawo startu w oficjalnej kategorii. Ale o ile masz Larga to nie musisz Quote
prittstick08 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tak, wiem o largach. Dziekuje za odpowiedz:) Quote
Recommended Posts