Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby mial przytulny kojec,ocieplona bude,spacer i towarzystwo jakiejs milej suczki,uważalby ,ze jest w raju.I to bylby dla niego raj.Tylko,po pierwsze-takich hoteli w Trojmiescie nie ma ,a po drugie,nawet gdyby byly,to doba 40 zl.

Posted

Ktoś musiałby umiescic psa w hotelu na swoja odpowiedzialność finansowa,bez wzgledu na to,czy ludzie wspomagajacy sie wykrusza czy nie.Bo pies do schroniska nie moglby wrocic.Czyli osoba umieszczajaca psa w hotelu,wpierw musialaby go zaadoptowac,stac sie jego prawna opiekunka,a potem jako wlasnego psa,umieszczac w hotelu.

Posted

sama nie dam rady zaplacic za hotel, ale gdyby ktos sie dolozyl to byloby to calkiem mozliwe
ale chcialabym miec pewnosc, ze on tam nie zostanie SAM w tym hotelu

Posted

jesli byłoby to na terenie Trójmiasta to mysle, że odwiedzającyh miałby aż nadto. Ale hotel to bardzo odpowiedzialna sprawa. Bo losy ludzkie toczą się różnie, tak samo jak i psie. Jesli ktoś z osób płacących zrezygnuje to pies....ma wrócić do schroniska? Jeśli tak, to lepiej wcale go nei zabierać...

Idę myśleć jeszcze...przecież chodzi TYLKO o kawałek miejsca. Gdyby ktoś go wziął pomożemy przecież w razie czego leczyć, karmić. To już nie problem. Tylko kawałek podwórka...

Posted

ja swoja oferte podtrzymuje, najchetniej bym zabrala Hektora do domu, ale na razie nie mam warunkow :(
jestem w stanie pokryc czesc kosztow hotelu/DT, jak sie znajdzie jeszcze kilka rozsadnych osob, ktore beda mogly sie dolozyc, to super

Posted

widzialam, tam wyglada jakby siegal glowa do polowy uda, ale perspektywa moze falszowac obraz, zalezy tez jakiego wzrostu jest czlowiek
jak u Hektorka z agresja, wiadomo? bo ze nie wiadomo jak zachowuje sie w domu, to wiem :(

Posted

Hektor do ludzi jest bardzo łagodny, za smakołyk zrobi wszystko. Z sukami nie ma żadnych problemów, z psami spokojnymi chyba by się zgodził / jest kastrowany/.

Posted

to dobry pomysl, to nawet taki bardziej DT platny niz hotelik, moze byloby mu tam dobrze
ja zaplace, nie wiem czy dam rade calosc, ale na pewno czesc, zaleznie od kosztow

Posted

a ja powiem tak.... nie znosze ludzi,ktorzy biora bezdomnego psa i na lewo sobie dorabiaja na ich nieszcześciu (nie pisze o dobrych,legalnych hotelach dla psow) .Na nieszczesciu starego psa i dobroci serca innych ludzi.I trzymaja tylko dlatego,ze sie im płaci.To moje osobiste zdanie.Co innego pomoc w leczeniu,pomoc w karmie,ale branie (duzych!!!) pieniedzy za to,ze ten pies moze tam byc-obrzydliwe.