Jump to content
Dogomania

Szybka jak CZACZA w typie PAPILLONA- proszę o przeniesienie do w nowym domu

Recommended Posts

Posted

Od 2 dni mam na DT malutką sunię z wrocławskiego schronu.Zabrałam ją , bo siedziała w klatce dla szczeniaków i od 2.tygodniowego zawodzenia prawie zupełnie straciła głos.
Jest bardzo chuda ,skóra obleczona na drobnych kosteczkach,waży 4 kg.Ma ok.5-6- lat,ząbki prawie bez kamienia,choć trochę starte.
Ma niesamowity urok.
Widać,że była chowana w domu ,bo od razu wiedziała do czego służy kanapa :evil_lol:.
Oczywiście musiała oznaczyć teren :angryy:, przy czym siusia jak pies :evil_lol: i wygląda to przekomicznie.
Mimo,że to mikrus próbuje ustawiać nasze psy i goni kota.Na szczęście robi to z bardzo dużym wdziękiem.
Ze schronu wyszła kaszląca i dostaje codziennie zastrzyk antybiotykowy.Dziś jest lepiej.
Oto i bohaterka :lol:

trudno jest zrobić jej zdjęcie,bo cały czas jest w ruchu

Od razu wiedziała po co jest skórzana kanapa :evil_lol: i po obejrzeniu domu zasnęła

A tu już na luzie śpi na " żabkę".
Malutka to takie żywe sreberko ,dostała z tego powodu na imię Czacza :lol:

Szukam domku dla niej i bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach.

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tutaj czaczka jeszcze w szczeniakarni, pare dni przed wybraniem, ciotka irysek zlitowala sie i wziela mala na przechadzke :)

sliczna jak laleczka

szeleczki rozmiaru kociego sa na nia za duze

chudzinka niesamowita

Posted

Myśle , ze nie będzie problemu z domkiem dla takiej slicznotki. Chociaż ja juz sama nie wiem, czasami "brzydactwo" idzie od razu, a ładny , młody pies nie ma wzięcia.

Posted

Czacza czeka na pomoc w ogłoszeniach.
Mała jest przesłodka,jeszcze ma chrypkę ,ale kaszle coraz mniej.
Pakuje się na rąsie i do łóżeczka.
Bardzo walczy o pieszczoty i tak śmiesznie taranuje kuperkiem moje psy,od których jest mniejsza co najmniej ze 2 razy :evil_lol:
Jest łagodna,całkowicie bezproblemowa.Przyszły właściciel będzie miał z niej wielką pociechę.

Posted

dzięki,czytałam,ale coś mi serce ,może niesłusznie nie drgnęło.
Mogliby spróbować w schronisku w Ostródzie albo Olsztynie,na pewno jest jakaś taka bida.

Posted

przeżyliśmy dzisiaj horror z Czaczą w roli głównej :angryy:
Ten mikrus wydobył się między sztachetami w płocie i dał nogę.
Zauważyłam przypuszczalnie jej brak po 0k.15 minutach,zaczęliśmy z mężem biegać po osiedlu i ani słychu ani widu.Biegałam jak szalona rycząc na głos jak syrena.Myślałam ,że mi serce pęknie.
Poprosiłam męża ,żeby jechał samochodem i udało się :roll:,znalazł czorcicę jakieś 200 metrów od domu w trakcie flirtu z psem przez płot.Na szczęście ulica nie jest ruchliwa.
Teraz chodzi po ogródku przypięta na 8 m .kocim sznurku.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Te małe zasrańce zawsze potrafia sie wydostac jesli tylko chcą .Wedrowniczki jedne :mad: A sznurka nie przegryzie ? Moze na łańcuch ją dac :diabloti:

Jutro polecę do metalowego i kupię 2 metry łańcucha krowiego :evil_lol:,a co mi tam , niech wie małpa jakaś :angryy:

Posted

Poker napisał(a):
Jutro polecę do metalowego i kupię 2 metry łańcucha krowiego :evil_lol:,a co mi tam , niech wie małpa jakaś :angryy:

Metr wystarczy , po co sie narazac na koszty :cool3::evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Metr wystarczy , po co sie narazac na koszty :cool3::evil_lol:

według przepisów 1 metr to za mało :eviltong: