Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 :diabloti: :diabloti: :diabloti: Rowerkowicze wracają :multi: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']Niedźwiedzie polarne to tylko w Sierkowie :cool3: Diabeł jedziemy? :cool3: własnie, nie mam a bardzo tęsknie :placz: ale wiem gdzie można spotkać :evil_lol: Znam takie fajne miejsce :diabloti: Kurde szkoda.. To kiedy się na wycieczkę wybieracie?:evil_lol: Rozumiem bilet w jedna stronę kupujecie?:diabloti: Quote
diabelkowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 spoko jak diabla dziki gonia po lesie to czemu mialby sobie nie dac rady z niedzwiedziem ? :cool3: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://i36.tinypic.com/2j6sra.jpg Te dziadki były dobre:eviltong: kobieta siłą roboczą a facet odpoczywa:eviltong: http://i33.tinypic.com/25ja6pw.jpg ale mu fajne oczy wyszły:loveu: taka fajna zieleń:p Quote
olekg89 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Czarek ma zarąbistą mine :P Zadowolony z komarowych macanek to on nie był:P Quote
Paulina87 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060510.jpg A to co to za cudo? Bo ja go ze zlotu nie kojarze :shake: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://i36.tinypic.com/2emeg5s.jpg czyj to był ręczniczek? :evil_lol: Diabełkowej? :cool3: Te dziadki wymiatały :evil_lol: :diabloti: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 diabelkowa napisał(a):spoko jak diabla dziki gonia po lesie to czemu mialby sobie nie dac rady z niedzwiedziem ? :cool3: bo niedźwiedź duuuuży i grrrroźny:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rose napisał(a):bo niedźwiedź duuuuży i grrrroźny:evil_lol: a do tego polarny :diabloti: Rose, ja kupuję w dwie :cool3: spotkanie z misiem przeżyłam jak widać :lol: Nawet się polubiliśmy :p Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):a do tego polarny :diabloti: Rose, ja kupuję w dwie :cool3: spotkanie z misiem przeżyłam jak widać :lol: Nawet się polubiliśmy :p Ok, Ty możesz:evil_lol: Taa widzę jak się polubiliście, że nawet numerem telefonu się z nim nie wymieniłaś:eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rose napisał(a):Ok, Ty możesz:evil_lol: Taa widzę jak się polubiliście, że nawet numerem telefonu się z nim nie wymieniłaś:eviltong: ważne, że wiem gdzie go szukać :razz: A to wszystko tak szybko się działo, że jakoś mi z głowy wyleciało, żeby o numer spytać :evil_lol: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):ważne, że wiem gdzie go szukać :razz: A to wszystko tak szybko się działo, że jakoś mi z głowy wyleciało, żeby o numer spytać :evil_lol: no tak byliście zajęci sobą:evil_lol: mało czasu a dużo do zrobienia:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rose napisał(a):no tak byliście zajęci sobą:evil_lol: mało czasu a dużo do zrobienia:evil_lol: a no właśnie :lol::diabloti: ale pamiątkę przynajmniej po nim mam :evil_lol: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):a no właśnie :lol::diabloti: ale pamiątkę przynajmniej po nim mam :evil_lol: A on po Tobie?:evil_lol: Quote
Paulina87 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Lolek Gingerka wyciera się :evil_lol: Luna i Suńka Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rose napisał(a):A on po Tobie?:evil_lol: a jak :diabloti: ale ciiiiiiiiiii :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Gingerka z tym wycieraniem się to ma jakąś obsesję :evil_lol: Zupelnie tak jak ta spanielka, którą teraz mamy w schronisku :roll: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):a jak :diabloti: ale ciiiiiiiiiii :evil_lol: Biedny niedźwiadek.. pewnie go oskalpowałaś:evil_lol: albo coś gorszego:D Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 rose napisał(a):Biedny niedźwiadek.. pewnie go oskalpowałaś:evil_lol: albo coś gorszego:D to wiem tylko ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i niedźwiadek :lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='rose']http://i36.tinypic.com/2j6sra.jpg Te dziadki były dobre:eviltong: kobieta siłą roboczą a facet odpoczywa:eviltong: A ta fryzura babci i piersi dziadka. :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Mysia_']Gingerka z tym wycieraniem się to ma jakąś obsesję :evil_lol: Zupelnie tak jak ta spanielka, którą teraz mamy w schronisku :roll: Bo Gingerka wie, że po kąpieli trzeba się dokładnie wytrzeć, bo woda wysusza skórę. :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A ta fryzura babci i piersi dziadka. :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a babcia miała podwójny biust :lol: Asia & Ginger napisał(a):Bo Gingerka wie, że po kąpieli trzeba się dokładnie wytrzeć, bo woda wysusza skórę. :cool3: hehe :lol: jaka mądra :loveu: Quote
rose Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mysia_ napisał(a):to wiem tylko ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i niedźwiadek :lol: Jeśli w ogóle jeszcze żyje:evil_lol: pewnie gdzieś w krzakach leży:evil_lol: Quote
Recommended Posts