Asia & Ginger Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Ana_Zbyska napisał(a):Estera ma 18?:-o Wy wszyscy macie mniej, niz myslalam, staro wygladacie:evil_lol::diabloti::evil_lol: Tylko ja młodo wygladam. :grins: Jeszcze w zeszłym roku na wakacjach pytali mnie o dowód.:evil_lol: Teraz chodzę w takie miejsca, gdzie nie pytają o dowody. :lol: KaRa_ napisał(a):To co to byly za zdjęcia?:crazyeye::lol::lol::lol::lol: Przed 30tką jest jedynie Asia :diabloti: KaRa! :-x KaRa_ napisał(a):tylko byle Sabci ogona nie dotykać bo może się to źle skończyć ona ma jakiś kompleks swojego ogonka:evil_lol::lol::lol: To zupełnie jak Ginger. :evil_lol: Na szczęście jej to przeszło. :p Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='basia bonnie']http://images35.fotosik.pl/2/87d4ef5d7b3eece7.jpg Chowająca się słit? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: bo ja nie lubie zdjęć:eviltong::eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Tylko ja młodo wygladam. :grins: Jeszcze w zeszłym roku na wakacjach pytali mnie o dowód.:evil_lol: Teraz chodzę w takie miejsca, gdzie nie pytają o dowody. :lol: No tak teraz chodzisz na kinderballe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 olekg18 napisał(a):Mój romans z Rose mial być tajny ,ale nie potraficie dotrzymać tajemnicy:( I teraz komar mi wpierdzieli i co będzie:( No właśnie i już nie będę mogła mieć dwóch na raz:evil_lol: olekg18 napisał(a):Aniusiu :* ah ty to znasz każdy cm mojego ciała .Nic się przed Tobą nie ukryje :P Coś czuje ,ze komar traci cierpliwość :P sasasa Oluś:loveu::loveu::loveu: Quote
Macho Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 mam małą prośbę, czy ktoś może wrzucić jeszcze raz fotkę napisu z butelek? bo ciężko mi teraz cały wątek przeszperać... Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:evil_lol::evil_lol: bo ja nie lubie zdjęć:eviltong::eviltong: A Olek chciał Ci taką ładną sesje zrobić:-(:eviltong: [quote name='Macho']mam małą prośbę, czy ktoś może wrzucić jeszcze raz fotkę napisu z butelek? bo ciężko mi teraz cały wątek przeszperać... prosze :) Quote
olekg89 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Macho uczyć się do matury ,a nie na dogo siedzieć:P Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a):A Olek chciał Ci taką ładną sesje zrobić:-(:eviltong: ale ja nie chciałam bo brzydko wygladałam:eviltong: zresztą jak zawsze ale co tam moze mu za rok pozwole zrobic sobie zdjecie:eviltong::eviltong: Quote
Karilka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ten napis jest zajebisty.. Ogólnie cały zlot był super... Trzeba to koniecznie powtórzyć... Quote
olekg89 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O Martyna-rzygowina :P Ale to ktoś inny narzygał hahah I Agnisia człowiek z GÓR :P Bo Człowiek lasu czyt.Komar ogniska rozpalić nie potrafił:P Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 fotki :multi: o qrka, ale ja miny strzelam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O jaaa, ostatni dzień,a raczej wieczór:loveu::loveu::loveu::placz::placz: Kto nam potem wtedy za ławką robił to zdjęcie "do avatarka"?:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mysia_ napisał(a):fotki :multi: o qrka, ale ja miny strzelam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja jeszcze gorsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To żeś Kara nam teraz dowaliła :evil_lol: basia bonnie napisał(a):O jaaa, ostatni dzień,a raczej wieczór:loveu::loveu::loveu::placz::placz: Kto nam potem wtedy za ławką robił to zdjęcie "do avatarka"?:evil_lol::evil_lol:Było cudownie :loveu: Jakie zdjęcie? :hmmmm: Kiedy, gdzie? :hmmmm: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a):O jaaa, ostatni dzień,a raczej wieczór:loveu::loveu::loveu::placz::placz: Kto nam potem wtedy za ławką robił to zdjęcie "do avatarka"?:evil_lol::evil_lol: przed ostatni:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KaRa_ napisał(a):przed ostatni:evil_lol: no właśnie, tez mi się wydawało, że to przedostatni :evil_lol: Kara więcej fotek :razz::loveu: Quote
Estera Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a):robilismy sobie za lawka:cool3: przed ostatni?:crazyeye: to co się działo w ostatni? :hmmmm:nie kojarze żadnego zdjęcia za ławką :eviltong: Ostatniego nie pamiętasz? spałyśmy całą noc na ławkach przy ognisku :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Estera napisał(a): Było cudownie :loveu: Jakie zdjęcie? :hmmmm: Kiedy, gdzie? :hmmmm: robilismy sobie za lawka:cool3: KaRa_ napisał(a):przed ostatni:evil_lol: przed ostatni?:crazyeye: to co się działo w ostatni? :hmmmm: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mysia_ napisał(a):no właśnie, tez mi się wydawało, że to przedostatni :evil_lol: Kara więcej fotek :razz::loveu: :evil_lol::evil_lol: a w który wieczór my siedzieliśmy za ławką? :hmmmm: w ostatni chyba, bo przecież kolejnego dnia juz nie siedzielismy!:cool3: jestem za:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a)::evil_lol::evil_lol: a w który wieczór my siedzieliśmy za ławką? :hmmmm: w ostatni chyba, bo przecież kolejnego dnia juz nie siedzielismy!:cool3: jestem za:evil_lol::evil_lol:przedostatni wieczór i ostatni :p KaRa_ napisał(a):starczy fotek na dzis:diabloti: nieeeeeee bądź taaaaaaaaakaaaaaaaaa :placz: Quote
Recommended Posts