Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Chciałam, ale zawsze albo gdzieś jechałam, albo mijałam Was z daleka..:evil_lol:

Kurcze wzruszył mnie psiak z niedowładem tylnych łapek, na wózku, czy właściecielka też była uczestniczką zlotu?? Bo widziałam jak wyszła po nią spora grupa z psami:p

To Cię nie usprawiedliwia... Zawsze ktoś był w ośrodku nawet jak spora grupa wychodziła :angryy: :obrazic::obrazic::obrazic:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okamia napisał(a):
omg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pochwal się jak już zamówisz :eviltong::eviltong::eviltong:

Ok, chociaż znów majsterkowałam i chyba wiem jak ją naprawić. :cool3: :multi:

Jagódka&Uzi napisał(a):
Chciałam, ale zawsze albo gdzieś jechałam, albo mijałam Was z daleka..:evil_lol:

Kurcze wzruszył mnie psiak z niedowładem tylnych łapek, na wózku, czy właściecielka też była uczestniczką zlotu?? Bo widziałam jak wyszła po nią spora grupa z psami:p

komar napisał(a):
ona przyjechała na jeden dzień;) więc była uczestniczką zlotu:D

No wiesz co, trzeba było krzyczeć, że to Ty. :mad:
A sunia jeżdżąca na wózku ma na imię Aksa Kraksa i ma gdzieś swój wątek na dogo. ;)

Posted

Ale wiecie co.. nie pamiętam tego, że się za ręce trzymaliśmy:evil_lol: w ogole nie pamiętam, a przecież trzeźwa jeszcze wtedy byłam:evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
A wiecie,że oni się wtedy na prawę pocałowli? tylko ja już nie zdązyłam pstryknąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

CICHO!:mad:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Ada jak fajnie z tymi kielbasami wyglada ;]

też mi się strasznie podoba :loveu:

rose napisał(a):
Ale wiecie co.. nie pamiętam tego, że się za ręce trzymaliśmy:evil_lol: w ogole nie pamiętam, a przecież trzeźwa jeszcze wtedy byłam:evil_lol:

jasne, jasne :eviltong: tak sobie to tłumacz :evil_lol: My wiemy swoje :diabloti: