Sweet Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a czy ja mówie o psie? pies to mój drugi ukochany pierwszy jest człowiekiem i to nie olek :evil_lol: Quote
polciuaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Hahaha.:grin: Super fotki.xD Moje ulubione to tyłek Komara z dziwną plama niewiadomego pochodzenia i to z napisem `Słit Dogomania 2008` :evil_lol: Quote
komar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 naprawde mój tyłek cieszy się tak wielką popularnością??:P:cool3::cool3::multi::multi: Quote
olekg89 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No tak słitaśna dupa :Ptaka mokra ciekawe od czego:P Biegunka po Vipach? Quote
Paulina87 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja już sobie teraz załatwie wolne żeby mi nikt się nie wpakował. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 dogomanka_ napisał(a):Hahaha.:grin: Super fotki.xD Moje ulubione to tyłek Komara z dziwną plama niewiadomego pochodzenia i to z napisem `Słit Dogomania 2008` :evil_lol: komar napisał(a):naprawde mój tyłek cieszy się tak wielką popularnością??:P:cool3::cool3::multi::multi: To ja robiłam zdjęcie tyłka Komara! Ja! :cool3: :grins: :multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Ja też na 1000%, chyba że mnie czołg rozjedzie. :multi: Quote
rose Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 komar napisał(a):naprawde mój tyłek cieszy się tak wielką popularnością??:P:cool3::cool3::multi::multi: Tak bo on jest taki zgrabny:evil_lol: i nie jest tylko Twój ale jest także i mój:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ja też na 1000%, chyba że mnie czołg rozjedzie. :multi: to u Was czołgi jeżdżą? :evil_lol: że tramwaj to rozumię, ale czołg :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Filmik obejrzany. :multi: Już się nie mogę doczekać pełnej wersji. :multi: :p Ja chce znów zlot! :placz: :placz: :placz: Quote
Mysia_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Fotki super, filmik super... ale ja chce spowrotem do Sierakowa :placz: Quote
anka&autystyk Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a u nas nie ma tramwajów... ttaki sylwek fajna sprawa :D pożyjemy zobaczymy Quote
KaRa_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Wieczór a mój pies wieczorami tak spędzał czas Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja na milion procent, mama z psami zostaje :cool3: Pod tramwaje i autobusy się nie pakuję, więc wątpię aby mnie przejechał :roll: Quote
polciuaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 komar napisał(a):naprawde mój tyłek cieszy się tak wielką popularnością??:P:cool3::cool3::multi::multi: No baa.:razz: Asia & Ginger napisał(a):To ja robiłam zdjęcie tyłka Komara! Ja! :cool3: :grins: :multi: No to gratuluje ujęcia.:diabloti: olekg18 napisał(a):No tak słitaśna dupa :Ptaka mokra ciekawe od czego:P Biegunka po Vipach? Baaardzo ciekawe od czego.:siara: :lol: rose napisał(a):Tak bo on jest taki zgrabny:evil_lol: i nie jest tylko Twój ale jest także i mój:evil_lol: Wiemy Rose,wiemy.:eviltong: A tak pozatym Rose to przypominasz mi....słit słitaśną Gosię Andrzejewicz na niektórych fotkach.:cool1::evil_lol: I ogólnie foty super.:cool2: Za rok musze pojechać.:razz: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dogomanka_ napisał(a): Wiemy Rose,wiemy.:eviltong: A tak pozatym Rose to przypominasz mi....słit słitaśną Gosię Andrzejewicz na niektórych fotkach.:cool1::evil_lol: Nie tylko Tobie:roll: ale ja nie che być do niej podobna:placz::evil_lol: Quote
polciuaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 rose napisał(a):Nie tylko Tobie:roll: ale ja nie che być do niej podobna:placz::evil_lol: Ojj.:calus: :diabloti: Ale szczerze Ci powiem,że jesteś od niej ładniejsza.;DD :evil_lol: Quote
rose Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dogomanka_ napisał(a):Ojj.:calus: :diabloti: Ale szczerze Ci powiem,że jesteś od niej ładniejsza.;DD :evil_lol: Dzięki:eviltong: Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Liiiiiiiiiiiiii :loveu: Na niektórych fotkach Tusię dostrzegłam :loveu: Dzięki :ebvil_lol: Komar filmik boski! Obejrzałam na youtubie, bo nie chce mi się ściągnąć :( i mnie tam nie ma:multi::multi::multi: Quote
komar Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Estera napisał(a): Komar filmik boski! Obejrzałam na youtubie, bo nie chce mi się ściągnąć :( i mnie tam nie ma:multi::multi::multi: Narazie cie tam nie ma Quote
Recommended Posts