Lorien:) Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 basia bonnie napisał(a):A tak w ogóle to dlaczego Filipek od Lorien był Sebastianem? :evil_lol::evil_lol: Bo Rose się myliła i zamiast Filip wołała Sebastian:evil_lol: I tak się przyjęło:eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ja też bym była chętna, ale muszę jakoś w pracy się ugadać :oops: Trzeba by było wątek założyć.... Quote
tusia. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1289.jpg Łii! :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 suuuuper te foteczki :multi: bardzo sweetaśne :loveu: Quote
rose Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 to ja tez jestem na 1000% pewna, ze pojadę, no chyba, że mnie tramwaj przejedzie:eviltong: Quote
komar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 UWAGA UWAGA mala zapowiedz.mpg UWAGA UWAGA Jest to link do zapowiedzi filmu:P zajmuje on 133 MB i mam nadzieje że nikt nie bedzie miał z tym problemów... Jakby ktoś miał problemy to podam później link na youtube:) I jak ktoś nie wie jak to ściągnąć tez mówić;) Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mała zapowiedź?! 133 MB?! :-o już się boję full wersji :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='komar']UWAGA UWAGA mala zapowiedz.mpg UWAGA UWAGA Jest to link do zapowiedzi filmu:P zajmuje on 133 MB i mam nadzieje że nikt nie bedzie miał z tym problemów... Jakby ktoś miał problemy to podam później link na youtube:) I jak ktoś nie wie jak to ściągnąć tez mówić;) a jak to sciagnac? Quote
komar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 to i tak jest wersja jakościowa słaba bo te 3 minuty normalnie zajmują 688 MB INSTRUKCJA SCIAGNIECIA: 1. Wchodzimy na strone na która nas przekieruje link 2. Mamy do wyboru dwie opcje:) (1.File Factory Premium i 2.File Factory Basic)... jeśli nie posiadacie konta premium w filefactory(a zakładam że go nie macie) to wybieracie opcje nr 2;) 3. po wybraniu opcji przechodzimy na strone nastepną i w prostokącik wpisujemy literki z obrazka---> następnie klikamy "Continue":) 4. Czekamy cierpliwie aż film sie pobierze i oglądamy (pomiedzy punktem 3 i 4 są jesczze jakies czynnosci ale mysle ze kazdy to bedzie umial zrobic):D Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 KaRa_ napisał(a):a jak to sciagnac? o to samo chcialam zapytac:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ahh co za instrukcja :cool3: juz sie sciaga, nie moge sie doczekac,az zobacze :multi: Quote
grazyna9915 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='olekg18']To się nie spinaj i nie bd spięć.Tytuł zostaje, bo nikomu oprócz was nie przeszkadza. Myślę Olku, że chodzi Ci o mnie, więc odpowiem na Twój post. [quote name='olekg18']A wiec przegłosowane. Głosowania nie było i mam nadzieję, że nie będzie, wg mnie było by to żenujące. [quote name='olekg18']A od kiedy to zależy nam na opinii innych?I niech sobie nawet bd Dogamania=Narkomania i co z tego. Olku, jesteś młodym człowiekiem i lubisz prowokować innych, pod każdym pretekstem się buntujesz. Piszesz, że nie zależy Ci na opinii innych, ale tak nie jest, ponieważ jak widać chcesz być postrzegany, jako zbuntowany luzak i alkomaniak, w sumie mi to nie przeszkadza, jednak ja nie chcę być widziana jako alkomaniaczka. Nie zgadzam się też z Tobą, że nazwa DOGOMANIA może równać się NARKOMANIA. Polecam to forum wielu osobom, w tym niepełnoletnim i nigdy bym nie chciała, żeby kiedyś najbardziej znane psie forum w Polsce było postrzegane inaczej niż do tej pory. [quote name='olekg18']Dogomania ma tylu użytkowników ,że więcej nam nie potrzeba. Wg. mnie więcej użytkowników to więcej uratowanych psiaków. Mi bardzo zależy na tym by przybywało DOGOMANIAKÓW. Dzięki nowym wolontariuszom, jesteśmy w stanie pomóc większej ilości psiakom. [quote name='olekg18']A w tytule jest Dogo(alko)maniaków czyli ,że był to zlot i dogomaniaków i alkohomaniaków i dogoalkomaniaków. Przed zlotem nazwa brzmiała "VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT DOGOMANIAKÓW" i jechałam tam jako DOGOMANIACZKA. [quote name='olekg18']PAULINKA NIE ZMIENIAJ TYTUŁU POD ŻADNYM POZOREM!!!!! Paulina87 mam nadzieję, że moja prośba, Cię nie uraziła. Na zmianie tytułu dalej mi zależy. [quote name='Paulina87']Co do tytułu wątku to jest on napisany bardziej z humorem. Z tego co słyszałam wszystkie poprzednie zloty wyglądały podobnie - czyli był na nich alkohol w odpowiednich ilościach i nikomu to nigdy nie przeszkadzało. Z resztą na tym zlocie nie było sytuacji (poza jedną) gdzie ktoś by się upił. Teraz to się trochę odbija na mnie bo ja założyłam taki wątek, jednak miał on być humorystyczny i taki chyba jest, ale przepraszam, że niektórych on uraża. Paulina87, niestety osób pijanych było więcej. Gdyby zdarzyło się to jednej, dorosłej osobie, to nikt by o tym nie pisał, a my nie dyskutowalibyśmy na temat tytułu. Jestem również przekonana, że zakładając wątek nie miałaś nic złego na myśli, a tytuł miał być humorystyczny. Rozumiem to. :p Niestety propaguje on alkohol, a na pewno nie o to Ci chodziło. Stąd moja prośba o jego zmianę, a nie pretensje. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiesz moją prośbę i nie poczujesz się tym dotknięta, bo na pewno nie chę, żeby cokolwiek się na Tobie "odbijało". Quote
grazyna9915 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Karilka']http://images50.fotosik.pl/1/24d0024d819c6b9f.jpg Cudne zdjęcie:loveu: Karilka masz rację cudne zdjęcie. Dziękuję Mada. :lol: Quote
Lorien:) Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ponoć temat alkoholu został uznany za zamknięty?!:roll::diabloti: Filipek znosi sobie drewno na grilla:evil_lol::eviltong: Kajunia Diunka: Diunka z Mysią na słynnych huśtawkach:razz: Estera, Mysia, Komar i Rose ;) (Czyżby godzinia 15nasta?:eviltong:) Quote
komar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Niestety wiem ze nie działa;(;( zaraz wrzuce na youtube Quote
komar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a jednak dziala;P diabełkowa wie co nie tak moze byc:D bo u niej nie dzialalo a teraz juz dziala Quote
Okamia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Może codeków nie miała odpowiednich lub cuś :D Macie fuksa że nie przestałam ściągać bo bym Was chyba zabiła Quote
diabelkowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wiiiidziaaalm widziaaalam i mnie sie podoba :-) ja mialam zle zainstalowany windows player ale teraz dziala:cool3: Quote
& Gloria & Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 aaaa na moim kompie też działa!!! Komar- wielkie brawa- jak to oglądałam banan nie znikał ani na moment w mojej twarzy :-P hehe SUPER :-) Chcemy jeszcze..wiecej i wiecej! Quote
Recommended Posts