Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
A tak w ogóle to dlaczego Filipek od Lorien był Sebastianem? :evil_lol::evil_lol:

Bo Rose się myliła i zamiast Filip wołała Sebastian:evil_lol: I tak się przyjęło:eviltong:

Posted

UWAGA UWAGA mala zapowiedz.mpg UWAGA UWAGA

Jest to link do zapowiedzi filmu:P zajmuje on 133 MB i mam nadzieje że nikt nie bedzie miał z tym problemów... Jakby ktoś miał problemy to podam później link na youtube:)

I jak ktoś nie wie jak to ściągnąć tez mówić;)

Posted

[quote name='komar']UWAGA UWAGA mala zapowiedz.mpg UWAGA UWAGA

Jest to link do zapowiedzi filmu:P zajmuje on 133 MB i mam nadzieje że nikt nie bedzie miał z tym problemów... Jakby ktoś miał problemy to podam później link na youtube:)

I jak ktoś nie wie jak to ściągnąć tez mówić;)

a jak to sciagnac?

Posted

to i tak jest wersja jakościowa słaba bo te 3 minuty normalnie zajmują 688 MB

INSTRUKCJA SCIAGNIECIA:
1. Wchodzimy na strone na która nas przekieruje link
2. Mamy do wyboru dwie opcje:) (1.File Factory Premium i 2.File Factory Basic)... jeśli nie posiadacie konta premium w filefactory(a zakładam że go nie macie) to wybieracie opcje nr 2;)
3. po wybraniu opcji przechodzimy na strone nastepną i w prostokącik wpisujemy literki z obrazka---> następnie klikamy "Continue":)
4. Czekamy cierpliwie aż film sie pobierze i oglądamy
(pomiedzy punktem 3 i 4 są jesczze jakies czynnosci ale mysle ze kazdy to bedzie umial zrobic):D

Posted

[quote name='olekg18']To się nie spinaj i nie bd spięć.Tytuł zostaje, bo nikomu oprócz was nie przeszkadza.

Myślę Olku, że chodzi Ci o mnie, więc odpowiem na Twój post.

[quote name='olekg18']A wiec przegłosowane.

Głosowania nie było i mam nadzieję, że nie będzie, wg mnie było by to żenujące.

[quote name='olekg18']A od kiedy to zależy nam na opinii innych?I niech sobie nawet bd Dogamania=Narkomania i co z tego.

Olku, jesteś młodym człowiekiem i lubisz prowokować innych, pod każdym pretekstem się buntujesz. Piszesz, że nie zależy Ci na opinii innych, ale tak nie jest, ponieważ jak widać chcesz być postrzegany, jako zbuntowany luzak i alkomaniak, w sumie mi to nie przeszkadza, jednak ja nie chcę być widziana jako alkomaniaczka.
Nie zgadzam się też z Tobą, że nazwa DOGOMANIA może równać się NARKOMANIA. Polecam to forum wielu osobom, w tym niepełnoletnim i nigdy bym nie chciała, żeby kiedyś najbardziej znane psie forum w Polsce było postrzegane inaczej niż do tej pory.
[quote name='olekg18']Dogomania ma tylu użytkowników ,że więcej nam nie potrzeba.

Wg. mnie więcej użytkowników to więcej uratowanych psiaków. Mi bardzo zależy na tym by przybywało DOGOMANIAKÓW. Dzięki nowym wolontariuszom, jesteśmy w stanie pomóc większej ilości psiakom.

[quote name='olekg18']A w tytule jest Dogo(alko)maniaków czyli ,że był to zlot i dogomaniaków i alkohomaniaków i dogoalkomaniaków.

Przed zlotem nazwa brzmiała "VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT DOGOMANIAKÓW" i jechałam tam jako DOGOMANIACZKA.

[quote name='olekg18']PAULINKA NIE ZMIENIAJ TYTUŁU POD ŻADNYM POZOREM!!!!!

Paulina87 mam nadzieję, że moja prośba, Cię nie uraziła.
Na zmianie tytułu dalej mi zależy.

[quote name='Paulina87']Co do tytułu wątku to jest on napisany bardziej z humorem. Z tego co słyszałam wszystkie poprzednie zloty wyglądały podobnie - czyli był na nich alkohol w odpowiednich ilościach i nikomu to nigdy nie przeszkadzało.
Z resztą na tym zlocie nie było sytuacji (poza jedną) gdzie ktoś by się upił.
Teraz to się trochę odbija na mnie bo ja założyłam taki wątek, jednak miał on być humorystyczny i taki chyba jest, ale przepraszam, że niektórych on uraża.

Paulina87, niestety osób pijanych było więcej. Gdyby zdarzyło się to jednej, dorosłej osobie, to nikt by o tym nie pisał, a my nie dyskutowalibyśmy na temat tytułu.

Jestem również przekonana, że zakładając wątek nie miałaś nic złego na myśli, a tytuł miał być humorystyczny. Rozumiem to. :p
Niestety propaguje on alkohol, a na pewno nie o to Ci chodziło. Stąd moja prośba o jego zmianę, a nie pretensje.
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiesz moją prośbę i nie poczujesz się tym dotknięta, bo na pewno nie chę, żeby cokolwiek się na Tobie "odbijało".

Posted

Ponoć temat alkoholu został uznany za zamknięty?!:roll::diabloti:

Filipek znosi sobie drewno na grilla:evil_lol::eviltong:

Kajunia

Diunka:

Diunka z Mysią na słynnych huśtawkach:razz:

Estera, Mysia, Komar i Rose ;) (Czyżby godzinia 15nasta?:eviltong:)