Rinuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Ssać to wole akurat cos innego niż palca.Dobrze skończmy tą żałosna obustronnie dyskusje.Bo to nie miejsce na tego typu rzeczy W końcu powiedziałes coś mądrego. :p Quote
diabelkowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja bede z labkiem i wilczarzem....kto sie nie boi nas przygarnac?:):):) Niki a skad u Ciebie wilczarz ? kochanie my cie z Qba przygarniemy do namioty jest chyba 3 osobowy :P to tak akurat ja ty qba i lol, orzeszka i wilczarz bedzie nam cieplo:evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Rinus 12:37:15 błagam cię daj mi już spokój Quote
Rinuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='olekg18']Rinus 12:37:15 błagam cię daj mi już spokój hahaha nie rozśmieszyłes mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: całą rozmowę wklej :diabloti: jeszcze trochę a pokuszę się żeby być lepsza bo to był mój pomysł :diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Rinuś']a no tak :evil_lol: oo haha szkoda że nie przeczytałas że ja zrezygnowałam bo się boję Olka hahha :evil_lol: widzę że data to 6-10 sierpień..jeśli będę pracowała to u mnie w grę wchodzi tylko weekend...czyli mogę przyjechać w piątek ok południa do niedzieli.. Asiu czy tak też może być? Ale pod namiot czy domek? Bo jeśli pod domek to płacisz z góry jako cały pobyt albo dogadasz się z kim z domku:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='KaRa_']Ale pod namiot czy domek? Bo jeśli pod domek to płacisz z góry jako cały pobyt albo dogadasz się z kim z domku:evil_lol: No domek :evil_lol: nie ma opcji że namiot,ale namiocik wezmę w razie czego :evil_lol: hmm czyli że ktoś w domku by musiał mi zostawić jedno miejsce... Quote
sota36 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 W Nowym Roku zycze, bysmy sie w wiekszym gronie spotkali na zlocie w 2008 roku!!!! Quote
Mysia_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 olekg18 napisał(a):A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny Yhm.... :evil_lol: Chciałbyś Oluś :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Odbylo sie wlasnie wazne zebranie sprawie zlotu po wytrzezwieniu podamy dalsze szczgeoly:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 KaRa_ napisał(a):Odbylo sie wlasnie wazne zebranie sprawie zlotu po wytrzezwieniu podamy dalsze szczgeoly:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekamyyy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Matusz napisał(a):czekamyyy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to pare godzin zajmnie te czekanie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 chyba się nie doczekam :eviltong: Bo już musze iść do pracy :roll: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Organizator jeszcze śpi, podorganizatory już nie wiec prosze czekac:evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Mysia_']chyba się nie doczekam :eviltong: Bo już musze iść do pracy :roll: haha współczuję :eviltong: a tak w ogóle to na co czekamy?:p Quote
KaRa_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Rinuś']No domek :evil_lol: nie ma opcji że namiot,ale namiocik wezmę w razie czego :evil_lol: hmm czyli że ktoś w domku by musiał mi zostawić jedno miejsce... Ale wtedy albo byś musiała zaplacic za całość mimo,że przez pare dni nie bedzie Ciebie, albo dogadasz się,z ludzmi z domku,że zapłacisz na tyle dni ile jesteś, ale wtedy przez wolne łóżko oni będą płacić 2razy tyle;) Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='KaRa_']Ale wtedy albo byś musiała zaplacic za całość mimo,że przez pare dni nie bedzie Ciebie, albo dogadasz się,z ludzmi z domku,że zapłacisz na tyle dni ile jesteś, ale wtedy przez wolne łóżko oni będą płacić 2razy tyle;) dobra to ja się nie na razie nie zapisuję dopóki nie będę pewna ,że jadę.bo nie wiem jak z pracą i w ogóle :) ale miejcie mnie na względzie :) Quote
baffi2 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czy jest możliwość aby w tym samym roku odbyło się kilka zlotów? Quote
Fuksik15 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 chciałą bym sie zapytać kiedy się odbędzie tak mniej więcej Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 6-10 sierpień to taka +- data której okolic będziemy się trzymać. baffi2-a po co kilka zlotów? Jak chcesz to też zorganizuj w innym czasie może znajda się chętni Quote
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mysia już na placu boju :evil_lol: Po pracy i urodzinach szwagra, jak tam zebranie Sylwestrowe? :lol: Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No własnie:mad: Coś Cie tam wymyslili?:eviltong: Quote
baffi2 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 olekg18 napisał(a): baffi2-a po co kilka zlotów? 1. Fajnie byłoby spotkać się częściej niż raz na rok 2. Niektórzy nie mogą dojechać do wielkopolski 3. Niektórym nie odpowiada termin ;) Quote
goldenka245 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kara!:diabloti: Asia dalej nie wstała?:diabloti::evil_lol: Quote
rose Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 goldenka245 napisał(a):Kara!:diabloti: Asia dalej nie wstała?:diabloti::evil_lol: Asia wstała:eviltong: i już do domu pojechała:placz: Quote
Recommended Posts