Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']Ssać to wole akurat cos innego niż palca.Dobrze skończmy tą żałosna obustronnie dyskusje.Bo to nie miejsce na tego typu rzeczy
W końcu powiedziałes coś mądrego. :p

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ja bede z labkiem i wilczarzem....kto sie nie boi nas przygarnac?:):):)

Niki a skad u Ciebie wilczarz ? kochanie my cie z Qba przygarniemy do namioty jest chyba 3 osobowy :P to tak akurat ja ty qba i lol, orzeszka i wilczarz bedzie nam cieplo:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Rinus 12:37:15
błagam cię daj mi już spokój
hahaha nie rozśmieszyłes mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
całą rozmowę wklej :diabloti:

jeszcze trochę a pokuszę się żeby być lepsza bo to był mój pomysł :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']a no tak :evil_lol:

oo haha szkoda że nie przeczytałas że ja zrezygnowałam bo się boję Olka hahha :evil_lol:
widzę że data to 6-10 sierpień..jeśli będę pracowała to u mnie w grę wchodzi tylko weekend...czyli mogę przyjechać w piątek ok południa do niedzieli..
Asiu czy tak też może być?

Ale pod namiot czy domek? Bo jeśli pod domek to płacisz z góry jako cały pobyt albo dogadasz się z kim z domku:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ale pod namiot czy domek? Bo jeśli pod domek to płacisz z góry jako cały pobyt albo dogadasz się z kim z domku:evil_lol:
No domek :evil_lol: nie ma opcji że namiot,ale namiocik wezmę w razie czego :evil_lol:
hmm czyli że ktoś w domku by musiał mi zostawić jedno miejsce...

Posted

olekg18 napisał(a):
A wy składów domku sobie nie układajcie ,bo tym zajme się ja i postaram się ,żeby składy wam się NIE podobały hahahah wiem wiem jest zły i mroczny

Yhm.... :evil_lol: Chciałbyś Oluś :eviltong:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Odbylo sie wlasnie wazne zebranie sprawie zlotu po wytrzezwieniu podamy dalsze szczgeoly:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czekamyyy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']No domek :evil_lol: nie ma opcji że namiot,ale namiocik wezmę w razie czego :evil_lol:
hmm czyli że ktoś w domku by musiał mi zostawić jedno miejsce...

Ale wtedy albo byś musiała zaplacic za całość mimo,że przez pare dni nie bedzie Ciebie, albo dogadasz się,z ludzmi z domku,że zapłacisz na tyle dni ile jesteś, ale wtedy przez wolne łóżko oni będą płacić 2razy tyle;)

Posted

[quote name='KaRa_']Ale wtedy albo byś musiała zaplacic za całość mimo,że przez pare dni nie bedzie Ciebie, albo dogadasz się,z ludzmi z domku,że zapłacisz na tyle dni ile jesteś, ale wtedy przez wolne łóżko oni będą płacić 2razy tyle;)
dobra to ja się nie na razie nie zapisuję dopóki nie będę pewna ,że jadę.bo nie wiem jak z pracą i w ogóle :)
ale miejcie mnie na względzie :)

Posted

6-10 sierpień to taka +- data której okolic będziemy się trzymać.
baffi2-a po co kilka zlotów?
Jak chcesz to też zorganizuj w innym czasie może znajda się chętni

Posted

olekg18 napisał(a):

baffi2-a po co kilka zlotów?

1. Fajnie byłoby spotkać się częściej niż raz na rok
2. Niektórzy nie mogą dojechać do wielkopolski
3. Niektórym nie odpowiada termin
;)