Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 rose napisał(a):Jak kto chce;) niektóre osoby płacąc za domek płaciły od razu za psa;) ale na miejscu tez można;) to cudnie, bo ja póki co spłukana jestem :roll: Quote
baffi2 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 rose napisał(a):Zobaczymy:diabloti::eviltong: hmm no wiesz, ja mam szkołę na 8 rano :eviltong: Rawa napisał(a):A to bardzo przepraszam. ;) Zwracam honor. :multi: :evil_lol: Quote
rose Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 baffi2 napisał(a):hmm no wiesz, ja mam szkołę na 8 rano :eviltong: :multi: :evil_lol: Ale ja za to mogę czasem siedzieć do północy i będę pierwsza:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A ja poznałam ostatnia psiaka który będzie na zlocie i oczywiście takie psy są mile widziane:loveu: A no i właściciela psa poznałam czyli Karilke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 KaRa_ napisał(a):A ja poznałam ostatnia psiaka który będzie na zlocie i oczywiście takie psy są mile widziane:loveu: A no i właściciela psa poznałam czyli Karilke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha! A ja mieszkam z Karilką w domku :D:D Quote
Rawa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 baffi2 napisał(a):90 [SIZE=1]:eviltong::eviltong::eviltong: Brawo, brawo. :eviltong: :evil_lol: Quote
tibi89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Mam parę pytań :P bo kurczę przeczytałam 50 str i więcej nie mam nerwów :lol: więc jak by ktoś był tak miły to proszę o odpowiedź :) chodzi mi o to czy ośrodek jest w końcu wynajęty w całości i psy będą mogły w razie czego biegać luzem i mieć dostęp do jeziora czy jakiejś wody? czy można będzie w czerwcu/lipcu zgłosić się pod namioty? bo widzę, że na domek się już na pewno nie załapie :) i ostatnie o co chodzi to z tej pierwszej listy widzę, że nie będzie tam przedstawicieli ras powszechnie uważanych za agresywne. ja mam roczną amstaffkę, zupełnie nieagresywną do ludzi i zwierząt. jak się pies na nią rzuci to ucieka :lol: więc chciałam spytać czy nie będzie przeszkadzać jej rasa, bo już się wole spytać, żeby mnie do domu z powrotem nie wysłali :lol: Quote
KaRa_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tibi89 napisał(a):Mam parę pytań :P bo kurczę przeczytałam 50 str i więcej nie mam nerwów :lol: więc jak by ktoś był tak miły to proszę o odpowiedź :) chodzi mi o to czy ośrodek jest w końcu wynajęty w całości i psy będą mogły w razie czego biegać luzem i mieć dostęp do jeziora czy jakiejś wody? czy można będzie w czerwcu/lipcu zgłosić się pod namioty? bo widzę, że na domek się już na pewno nie załapie :) i ostatnie o co chodzi to z tej pierwszej listy widzę, że nie będzie tam przedstawicieli ras powszechnie uważanych za agresywne. ja mam roczną amstaffkę, zupełnie nieagresywną do ludzi i zwierząt. jak się pies na nią rzuci to ucieka :lol: więc chciałam spytać czy nie będzie przeszkadzać jej rasa, bo już się wole spytać, żeby mnie do domu z powrotem nie wysłali :lol: Jeśli znajdzie się jeszcze 6osób to ośrodek będzie wynajęty w całości;) Do jeziora będzie dostęp jak znajdziemy jakąś dziką plaże bo jak się z ośrodka wychodzi jakies 300m jest plaża dla ludzi wiec tam wstępu nie mamy. Co do namiotów wolimy by było ich jak najmniej bo ośrodek nie jest jakiś gigantyczny no i Pani posiała świeżą trawkę na terenie ośrodka;). Ale oczywiście można. A co do amstaffki jeśli łagodna to zapraszmay. Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No i jak chcesz tro załapiesz się jeszcze na domek a my nie jestesmy rasistami, więc nie ważne co masz za psiaka byle łagodny:) Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No i jak chcesz tro załapiesz się jeszcze na domek a my nie jestesmy rasistami, więc nie ważne co masz za psiaka byle łagodny:) Quote
CASIA&ttb Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tibi89 napisał(a):Mam parę pytań :P bo kurczę przeczytałam 50 str i więcej nie mam nerwów :lol: więc jak by ktoś był tak miły to proszę o odpowiedź :) chodzi mi o to czy ośrodek jest w końcu wynajęty w całości i psy będą mogły w razie czego biegać luzem i mieć dostęp do jeziora czy jakiejś wody? czy można będzie w czerwcu/lipcu zgłosić się pod namioty? bo widzę, że na domek się już na pewno nie załapie :) i ostatnie o co chodzi to z tej pierwszej listy widzę, że nie będzie tam przedstawicieli ras powszechnie uważanych za agresywne. ja mam roczną amstaffkę, zupełnie nieagresywną do ludzi i zwierząt. jak się pies na nią rzuci to ucieka :lol: więc chciałam spytać czy nie będzie przeszkadzać jej rasa, bo już się wole spytać, żeby mnie do domu z powrotem nie wysłali :lol: spokojnie możecie jechać i polecam goraco,w poprzednim roku byłam z pitką swoja i była jedynym TTB na zlocie i dogadywała sie ze zwierzami więc zlotowicze maja chyba raczej miłe doświadczenia z TTB :evil_lol: Quote
tibi89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :) dziękuję za odpowiedzi :) zastanowię się jeszcze z koleżanką i damy znać :) Quote
rose Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Mysia_ napisał(a):baffi udało Ci się :evil_lol: Oj, bo nie chciało mi sie czekać do północy:eviltong: izabela124 zapłacona całość + za psa;) Quote
M&T Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ja lubię amstaffki :D a jak jeszcze łagodny to już się zapisuj!! :D Quote
tibi89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 M&T napisał(a):ja lubię amstaffki :D a jak jeszcze łagodny to już się zapisuj!! :D szczerze? to jest cipa jakich mało :lol: leci z entuzjazmem do każdego psa, może na nią warczeć ale ją to nie interesuje, ona chce się bawić i już. ostatnio się bawiła ze szczeniakiem yorka tylko za bardzo nie mogła zrozumieć co to jest i czemu tak piszczy :lol: a do ludzi to już w ogóle katastrofa, skacze, liże..przy dzieciach się kładzie, ewentualnie liże po twarzy bo to na jej wysokości :lol: najgorsze tylko, że za jedzenie sie sprzeda :roll: Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Lepsze to niż gdyby miała się rzucać na wszystko co się rusza:D Quote
tibi89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Patikujek napisał(a):Lepsze to niż gdyby miała się rzucać na wszystko co się rusza:D ale ja nie narzekam wcale :) po to ją tak wychowałam, żeby taka właśnie była, bez agresji :) śmieje się tylko :D z jej zachowania po tym jak słyszę, że to groźna rasa i mam się tłumaczyć przed wszystkimi jak chcę z nią pojechać że nie ma w niej cienia agresji :razz: Quote
Karilka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Do czego to doszło:roll:. Mój własny pies jest ważniejszy na tym forum ode mnie...ehhh...Życie:shake: :diabloti::diabloti::diabloti: O. Amstaffeczka... Może mój pies nie da rady zmęczyć takiej...:evil_lol::cool3: Quote
tibi89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Karilka napisał(a):O. Amstaffeczka... Może mój pies nie da rady zmęczyć takiej...:evil_lol::cool3: czasem mi się wydaje, że jej się nie da zmęczyć :lol: mam jeszcze jedno pytanie ale trochę mi głupio :D w jakim wieku najwięcej ludzi jest na tych zlotach? :) już żeby nie pisać za dużo to Izabelo124., tak moja sunia :) Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tibi89 amstaff z avatarka to twoj? Mamy identyko suczke na spacerki, koleznake hihi badzo lubimy amstaffy Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Wiek od 13 do 100 z każdego rocznika po trochu ale chyba w tym roku najwięcej będzie ludzi z rocznika 88 i 84 (przynajmniej tak mi się wydaje :) Quote
tibi89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dzięki bardzo za odpowiedzi, pogadam jutro z koleżanką i postaramy się zadecydować w miarę szybko żeby się na domek w razie czego załapać:) Lunka galerii tutaj nie ma, ale link do zdjęcia mogę dać. trochę spam ale mam nadzieję że wybaczycie :P http://img329.imageshack.us/img329/6310/niuqf5.jpg http://img353.imageshack.us/img353/2875/img4370xw6.jpg http://img76.imageshack.us/img76/88/dsci0118isx3.jpg mamy jeszcze rottka ze schronu, który mieszka u mojej siostry, ale z nim ryzykować nie będę bo on już stary (ponad 6 lat) i ma swoje odchyły obronne i nie daj boże na niego jakiś mały pies naszczeka.. Quote
Recommended Posts