Atkaaaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No nie, ja już na ten wątek nie zaglądam... :(:shake::p agility, szkolenie, wycieczki, podchody... :(:placz: Załamałyście mnie..:placz:. też chce!!!!!!:razz: Ale za rok ma być powtórka...będzie prawda?:diabloti::cool3::razz: Quote
Basia i Barni Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 rose napisał(a):Karilka zaliczka wpłacona;) płacic bo Barni głoduje :diabloti: Quote
Karilka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 80zeta poszło to jakieś 6kg dobrej karmy z allegro będzie:cool1:. My sie piszemy na wszystko co tylko sie da, tylko może nie biegi bo niby pies ma łapę złamaną...i staw zwichnięty... Znaczy przynajmniej MIAŁ MIEĆ. Quote
Asia & Ginger Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Atkaaaa']No nie, ja już na ten wątek nie zaglądam... :(:shake::p agility, szkolenie, wycieczki, podchody... :(:placz: Załamałyście mnie..:placz:. też chce!!!!!!:razz: Ale za rok ma być powtórka...będzie prawda?:diabloti::cool3::razz: Atkaaaa, a może jednak pojedziesz z mamą i rodzinką? :cool3: [quote name='rose']Karilka zaliczka wpłacona;) Już zaróżawiam. :p [quote name='Karilka']80zeta poszło to jakieś 6kg dobrej karmy z allegro będzie:cool1:. My sie piszemy na wszystko co tylko sie da, tylko może nie biegi bo niby pies ma łapę złamaną...i staw zwichnięty... Znaczy przynajmniej MIAŁ MIEĆ. My też piszemy się na wszystko oprócz biegania, bo nie lubię się męczyć i oprócz porannego rozpływania, bo nie lubię wcześnie wstawać. :lol: :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oj tak, tak. Poranne wstawanie tez jest nie fajne. Ale siedzenie po nocach jest fajne;). Quote
Asia & Ginger Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Karilka napisał(a):Oj tak, tak. Poranne wstawanie tez jest nie fajne. Ale siedzenie po nocach jest fajne;). Ja w nocy dopiero się ożywiam. :cool3: :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Haha no ja też. Jeszcze zależy od pogody i dnia:lol:. Quote
Pimpek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mnie niestety w tym roku nie będzie :shake: Wiadomo może gdzie będzie zlot za rok?:diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Pimpek napisał(a):Mnie niestety w tym roku nie będzie :shake: Wiadomo może gdzie będzie zlot za rok?:diabloti: Pewnie w Sierakowie jeśli nam się spodoba;) Quote
Pimpek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 KaRa_ napisał(a):Pewnie w Sierakowie jeśli nam się spodoba;) O, to może będziemy za rok :D Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hej wszystkim :D nie było mnie trochę czasu i się wybiłam z tematu :P mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym agility? Będzie na zlocie? I jakie podchody?? :D Powiedzcie mi wszystko :P Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 M&T napisał(a):hej wszystkim :D nie było mnie trochę czasu i się wybiłam z tematu :P mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym agility? Będzie na zlocie? I jakie podchody?? :D Powiedzcie mi wszystko :P Niektórzy wymyślili,że będą się bawić w podchody, a inni,że agility na zlocie, a jeszcze inni,że będą robić poranne zaprawy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A moze za rok w innym miejscu? Np. nad morzem? Quote
baffi2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Izabela124. napisał(a):A moze za rok w innym miejscu? Np. nad morzem? a może gdzieś w centralnej Polsce? :D :eviltong: Quote
gossia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot? Quote
Rawa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 gossia napisał(a):Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot? Gossiu, wszystko zależy od charakteru psa. Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 gossia napisał(a):Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot? A co kolejny pies?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zlot może być wszędzie gdzie się chce gdy znajdzie się dobry organizator;) Ale morze najlepsze dla psów nie jest akurat;). Ale myślę,że jak będzie w Sierakowie fajnie to się zatrzymamy tam na jakieś 2-3lata;) niech tradycji troche będzie;) Quote
Marta_Ares Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 KaRa_ napisał(a):A co kolejny pies?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: mam nadzieje ze nie :roll: Quote
psiunia1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Czyżby Gossia miala kolejnego psa.??:crazyeye: Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 KaRa_ napisał(a):Niektórzy wymyślili,że będą się bawić w podchody, a inni,że agility na zlocie, a jeszcze inni,że będą robić poranne zaprawy :evil_lol: aha, ok :P ja się na agility piszę xD Quote
baffi2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='gossia']Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot? :crazyeye: dopiero co pisałaś że musisz oddać jednego psa, masz nowego szczeniaka i w dodatku chciałaś mieć szczeniaki po swojej nie rasowej suce! :crazyeye: OPANUJ SIĘ!!! I POMYŚL JAKĄ KRZYWDĘ WYRZĄDZASZ TYM PSOM! :shake: Quote
Recommended Posts