gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 M&T napisał(a):gops, a ile masz lat? ^^ 16 :diabloti: Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a boisz sie isc o 12 w nocy w las i bawic w podchody? :evil_lol: zart ja tez sie boje o tej godzinie isc gdziekolwiek :) ale straszyc lubie :eviltong: Quote
M&T Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 gops napisał(a):a boisz sie isc o 12 w nocy w las i bawic w podchody? :evil_lol: zart ja tez sie boje o tej godzinie isc gdziekolwiek :) ale straszyc lubie :eviltong: buahahaha xD nie mogę z Ciebie xD a kto nie lubi straszyć? :razz: a ja muszę już iść :P papa wszystkim :lol: Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 to popusc :diabloti: znam takie osoby co nie lubia bo same sie boja swojego straszenia :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ktoś mówił o podchodach o 12 w nocy? :cool3: Jak coś to się pisze :evil_lol: Uwielbiam to, szkoda, że tam nie ma gór, bo w górach jest ekstramalnie :loveu: Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mysia_ napisał(a):ktoś mówił o podchodach o 12 w nocy? :cool3: Jak coś to się pisze :evil_lol: Uwielbiam to, szkoda, że tam nie ma gór, bo w górach jest ekstramalnie :loveu: to ja też się dołączam:diabloti: :evil_lol: Quote
Rahl Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mysia_ napisał(a):ktoś mówił o podchodach o 12 w nocy? :cool3: Jak coś to się pisze :evil_lol: Uwielbiam to, szkoda, że tam nie ma gór, bo w górach jest ekstramalnie :loveu: Też uwielbiam takie podchody :loveu: Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hahhaa to mamy juz ekipe :razz: ja zapamietam kto i nikt sie nie wykreci :evil_lol: Quote
Rahl Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 gops napisał(a):hahhaa to mamy juz ekipe :razz: ja zapamietam kto i nikt sie nie wykreci :evil_lol: Hi hi :evil_lol: Tylko, że ja najmłodsza w podchodach, ale mi to nie przeszkadza :eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ja kiedyś miałam okazję grac w podchody o 12 w nocy w górach, a nad nami szalała burza :evil_lol: Nie zapomniane przeżycia :diabloti: Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ok to ja zamawiam burze na 5 sierpnia :) i bedzie spoko :evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mysia_ napisał(a):ja kiedyś miałam okazję grac w podchody o 12 w nocy w górach, a nad nami szalała burza :evil_lol: Nie zapomniane przeżycia :diabloti: na naszych podchodach też będzie zajebiście:diabloti: :D a psy będą z nami? :cool3: Quote
Atkaaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jeej za rok też ma być ta fajnie! : ps. Króliczek dziś padł :( (*) Quote
Patikujek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja też się na podchody piszę:D:D:D:D Biedny króliczek:( Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Biedny króliczek [*] ..... Jak są rasy psów kto z kim jedzie to prosze u mnie napisać Bernardyn albo mieszaniec Bernardyna z Kaukazem! Już się doczekać niemoge! Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A ja nigdy nie bawilam sie w podchody o 12 w nocy buuu :( Quote
Rahl Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja nigdy nie bawilam sie w podchody o 12 w nocy buuu :( Ja też nie :diabloti: Ale na Ślęży k. Wrocławia się bawiłam wieczorem, było suuuper! Ach, biedny króliczek Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 zalujcie:) ja sie bawilam w chowanego o 12 w nocy w lesie bylo strasznie ale fajnie :evil_lol: mam dzialke nad jeziorem i co wakacje przynajmniej raz robimy podchody albo chowanego ;) raz mi sie kuzyn zgubil a mial wtedy 10 lat i szukalismy go 2 godz a on sobie do domku poszedl bo sie bal ..myslalm ze mu cos zrobie mogl mi chociaz powiedziec :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wracajcie do tematu zlotu, bo coraz wiekszyu off sie czasem tu robi;) Quote
Herspri Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ja się bawiłam w podchody o północy na harcerstwie :D nawet przeprawa przez rzekę była :cool3: W ogóle, ja tutaj się zaprawiam do zlotu a wy ciągle klepiecie i klepiecie w te klawisze że nadążyć się nie da :shake: :eviltong: Co do pogody to mam nadzieję że dopisze, moja suka jak zaczyna grzmieć ładuje mi się na kolana :diabloti: ma ok 18kg więc tragedii niby nie ma ... :roll::evil_lol: Quote
Karilka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 KaRa to najweselszy wątek na całym dogo. A przecież rozmawiamy na temat zlotu:evil_lol:... Ja też chce podchody! Tylko że co my z psami - zdrajcami zrobimy?:shake: Quote
Recommended Posts