Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a boisz sie isc o 12 w nocy w las i bawic w podchody? :evil_lol: zart ja tez sie boje o tej godzinie isc gdziekolwiek :) ale straszyc lubie :eviltong:

Posted

gops napisał(a):
a boisz sie isc o 12 w nocy w las i bawic w podchody? :evil_lol: zart ja tez sie boje o tej godzinie isc gdziekolwiek :) ale straszyc lubie :eviltong:

buahahaha xD nie mogę z Ciebie xD a kto nie lubi straszyć? :razz:

a ja muszę już iść :P papa wszystkim :lol:

Posted

ktoś mówił o podchodach o 12 w nocy? :cool3: Jak coś to się pisze :evil_lol: Uwielbiam to, szkoda, że tam nie ma gór, bo w górach jest ekstramalnie :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ktoś mówił o podchodach o 12 w nocy? :cool3: Jak coś to się pisze :evil_lol: Uwielbiam to, szkoda, że tam nie ma gór, bo w górach jest ekstramalnie :loveu:

to ja też się dołączam:diabloti: :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):

Też uwielbiam takie podchody :loveu:

Posted

gops napisał(a):
hahhaa to mamy juz ekipe :razz: ja zapamietam kto i nikt sie nie wykreci :evil_lol:

Hi hi :evil_lol:
Tylko, że ja najmłodsza w podchodach, ale mi to nie przeszkadza :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja kiedyś miałam okazję grac w podchody o 12 w nocy w górach, a nad nami szalała burza :evil_lol: Nie zapomniane przeżycia :diabloti:

na naszych podchodach też będzie zajebiście:diabloti: :D
a psy będą z nami? :cool3:

Posted

Biedny króliczek
[*] .....
Jak są rasy psów kto z kim jedzie to prosze u mnie napisać Bernardyn albo mieszaniec Bernardyna z Kaukazem! Już się doczekać niemoge!

Posted

Izabela124. napisał(a):
A ja nigdy nie bawilam sie w podchody o 12 w nocy buuu :(

Ja też nie :diabloti:
Ale na Ślęży k. Wrocławia się bawiłam wieczorem, było suuuper!

Ach, biedny króliczek
  • Posted

zalujcie:) ja sie bawilam w chowanego o 12 w nocy w lesie bylo strasznie ale fajnie :evil_lol: mam dzialke nad jeziorem i co wakacje przynajmniej raz robimy podchody albo chowanego ;) raz mi sie kuzyn zgubil a mial wtedy 10 lat i szukalismy go 2 godz a on sobie do domku poszedl bo sie bal ..myslalm ze mu cos zrobie mogl mi chociaz powiedziec :evil_lol:

Posted

ja się bawiłam w podchody o północy na harcerstwie :D nawet przeprawa przez rzekę była :cool3:
    W ogóle, ja tutaj się zaprawiam do zlotu a wy ciągle klepiecie i klepiecie w te klawisze że nadążyć się nie da :shake: :eviltong:
    Co do pogody to mam nadzieję że dopisze, moja suka jak zaczyna grzmieć ładuje mi się na kolana :diabloti: ma ok 18kg więc tragedii niby nie ma ... :roll::evil_lol:

Posted

KaRa to najweselszy wątek na całym dogo. A przecież rozmawiamy na temat zlotu:evil_lol:...

Ja też chce podchody! Tylko że co my z psami - zdrajcami zrobimy?:shake: