Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):
heheh no tak tez mozna albo wziasc kolo i razem z nami plynac :)

Taa tylko nie myśl, że będziemy Cię holować za sobą:evil_lol:

Posted

ja mogę najwyżej obejść dookoła jeziora i patrzeć na was xD

]Jestem ZA, weźmiemy psy i sobie spacerek zrobimy, żeby w razie czego miał kto na 112 dzwonić:)

Posted

rose napisał(a):
Taa tylko nie myśl, że będziemy Cię holować za sobą:evil_lol:

My tutaj mamy wprawe w takich przepływach wiec tempo i sile trzeba miec:evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
]Jestem ZA, weźmiemy psy i sobie spacerek zrobimy, żeby w razie czego miał kto na 112 dzwonić:)

Mojego kundla będziesz wtedy pilnować:evil_lol::evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):

Oj nie trzeba będzie:eviltong:

Posted

Wszystko, tylko nie pływanie!! :placz: Panicznie boję się niezidentyfikowanych głębin! (Nawet, jeśli wynoszą 50 cm :evil_lol:). Uwielbiam zatem spacery nad wodą... :loveu:

Posted

rose napisał(a):
Co Wy tak się wszyscy wody boicie?:eviltong: Woda jest super:loveu: ale nie basenowa, nienawidzę zapachu chloru..

No woda w jeziorku czysta jest super :loveu: ALe ta basenowa... mnóstwo chloru... łeeee :shake: :scared:

Posted

Ja nad wodą uwielbiam, spacerować czasem nawet do kolan do wody wejdę, ale nienawidzę piasku czuć pod stopami,, nie mówię o takim morskim, a o tym mule w jeziorach i jak do tego jeszcze glony jakieś się przplątają to już w ogóle łe

Dlatego ja sobie was poobserwuję z brzegu, a Duka to ty naucz pływać, to może jeszcze ciebie poholuje:)

Posted

[quote name='KaRa_']Zaczniemy od tego
http://www.youtube.com/watch?v=0fGHIafFrhY
a skończymy na tym
http://www.youtube.com/watch?v=5u5Ow1ya9Cg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kara, super Djuczek ściąga tą skarpetkę. :-o :cool3: :loveu: :multi:

[quote name='Patikujek']Ja nie rozumiem działania klikera po prostu:shake:
kiedy uczy się psiaka bez klikera to naprowadza się go smaczkiem i jak zrobi to co chcem,y to dostaje smaczek
a z klikerem jest tak samo tylko jak pies zrobi to co chcemy to przed smaczkiem jest klik9i za cholere nie wiem po co to) i tak pies robi to dla smaczka a nie dla kliknięcia:shake:
Poprzez kliknięcie zaznaczamy moment, w którym pies zrobił coś dobrze. Po pewnym czasie pies zrozumie, że klik oznacza nagrodę. Zresztą klikniecie jest zawsze takie samo, a nasze słowa np. "dobry piesek" itp. nie są wymawiane w ten sam sposób. ;)

[quote name='gops']..jednak wystarcza mi smaczki ;) a wiecie moze jak nauczyc psa komendy "zdechl pies" ? :razz:
[quote name='Patikujek']najpierw lerzec(waruj) potem kiedy umie leżeć i zostań to przewracasz go na bok, i tak stopniowo aż do momentu kiedy nie będzie głowy podnosił(to tak w wielkim skrócie)
Ja uczyłam tak jak pisze Pati. ;)

[quote name='gops']dobra trzeba pisac z godnie z tematem :eviltong:
tak wiec ...czy wszyscy mieja plywac? :razz:
[quote name='Patikujek']Ja w ogóle wody nie lubię, pływać umiem na tyle że się nie utopię ale jak to mój tata(były ratownik) określa pływam stylem rozpaczliwym po Warszawsku - brzuchem po piasku:evil_lol:
A ja pływam stylem własnym. :cool3: :p
Moja siostra jest instruktorem pływania i młodszym ratownikiem, ale nie chce mi się uczyć, bo to nudne. :cool1: