rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja umiem pływać i chętnie z jakimś ochotnikiem mogę popłynąć sobie dookoła jeziorka:eviltong: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wow!! niezła jesteś! dookoła jeziora?! podziwiam xD Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 rose napisał(a):Ja umiem pływać i chętnie z jakimś ochotnikiem mogę popłynąć sobie dookoła jeziorka:eviltong: Ze mną:multi: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja moge plywac z wami ale nie dam rady naokolo jeziora :) Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja mogę najwyżej obejść dookoła jeziora i patrzeć na was xD Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 heheh no tak tez mozna albo wziasc kolo i razem z nami plynac :) Quote
baffi2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 o ja też chcę pływać:cool3: jeśli woda będzie czysta:cool1: Quote
baffi2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a z kolei jestem ciekawa czy moja sucz będzie chciał pływać:cool3: jeśli psy będą mogły...? Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 gops napisał(a):heheh no tak tez mozna albo wziasc kolo i razem z nami plynac :) Taa tylko nie myśl, że będziemy Cię holować za sobą:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja mogę najwyżej obejść dookoła jeziora i patrzeć na was xD ]Jestem ZA, weźmiemy psy i sobie spacerek zrobimy, żeby w razie czego miał kto na 112 dzwonić:) Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 rose napisał(a):Taa tylko nie myśl, że będziemy Cię holować za sobą:evil_lol: My tutaj mamy wprawe w takich przepływach wiec tempo i sile trzeba miec:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Patikujek napisał(a):]Jestem ZA, weźmiemy psy i sobie spacerek zrobimy, żeby w razie czego miał kto na 112 dzwonić:) Mojego kundla będziesz wtedy pilnować:evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 rose napisał(a):Taa tylko nie myśl, że będziemy Cię holować za sobą:evil_lol: a ma ktoś silnego, dobrze pływającego psa? :diabloti: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no kella nigdy nie byla nad jeziorem :) a baster boi sie wody :evil_lol: ja chyba tez postoje na brzegu ;) Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Patikujek napisał(a):]Jestem ZA, weźmiemy psy i sobie spacerek zrobimy, żeby w razie czego miał kto na 112 dzwonić:) Oj nie trzeba będzie:eviltong: Quote
Junka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja uwielbiam pływać. Nawet w tamtym roku mialam isc na kurs młodszego ratownika ale nie wyszło :placz: Quote
Mada:) Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wszystko, tylko nie pływanie!! :placz: Panicznie boję się niezidentyfikowanych głębin! (Nawet, jeśli wynoszą 50 cm :evil_lol:). Uwielbiam zatem spacery nad wodą... :loveu: Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Co Wy tak się wszyscy wody boicie?:eviltong: Woda jest super:loveu: ale nie basenowa, nienawidzę zapachu chloru.. Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 rose napisał(a):Co Wy tak się wszyscy wody boicie?:eviltong: Woda jest super:loveu: ale nie basenowa, nienawidzę zapachu chloru.. No woda w jeziorku czysta jest super :loveu: ALe ta basenowa... mnóstwo chloru... łeeee :shake: :scared: Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja nad wodą uwielbiam, spacerować czasem nawet do kolan do wody wejdę, ale nienawidzę piasku czuć pod stopami,, nie mówię o takim morskim, a o tym mule w jeziorach i jak do tego jeszcze glony jakieś się przplątają to już w ogóle łe Dlatego ja sobie was poobserwuję z brzegu, a Duka to ty naucz pływać, to może jeszcze ciebie poholuje:) Quote
Karilka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja uwielbiam wodę...:loveu: Bardzo lubię pływać. Ogólnie...taka morświnka jestem:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='KaRa_']Zaczniemy od tego http://www.youtube.com/watch?v=0fGHIafFrhY a skończymy na tym http://www.youtube.com/watch?v=5u5Ow1ya9Cg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kara, super Djuczek ściąga tą skarpetkę. :-o :cool3: :loveu: :multi: [quote name='Patikujek']Ja nie rozumiem działania klikera po prostu:shake: kiedy uczy się psiaka bez klikera to naprowadza się go smaczkiem i jak zrobi to co chcem,y to dostaje smaczek a z klikerem jest tak samo tylko jak pies zrobi to co chcemy to przed smaczkiem jest klik9i za cholere nie wiem po co to) i tak pies robi to dla smaczka a nie dla kliknięcia:shake: Poprzez kliknięcie zaznaczamy moment, w którym pies zrobił coś dobrze. Po pewnym czasie pies zrozumie, że klik oznacza nagrodę. Zresztą klikniecie jest zawsze takie samo, a nasze słowa np. "dobry piesek" itp. nie są wymawiane w ten sam sposób. ;) [quote name='gops']..jednak wystarcza mi smaczki ;) a wiecie moze jak nauczyc psa komendy "zdechl pies" ? :razz: [quote name='Patikujek']najpierw lerzec(waruj) potem kiedy umie leżeć i zostań to przewracasz go na bok, i tak stopniowo aż do momentu kiedy nie będzie głowy podnosił(to tak w wielkim skrócie) Ja uczyłam tak jak pisze Pati. ;) [quote name='gops']dobra trzeba pisac z godnie z tematem :eviltong: tak wiec ...czy wszyscy mieja plywac? :razz: [quote name='Patikujek']Ja w ogóle wody nie lubię, pływać umiem na tyle że się nie utopię ale jak to mój tata(były ratownik) określa pływam stylem rozpaczliwym po Warszawsku - brzuchem po piasku:evil_lol: A ja pływam stylem własnym. :cool3: :p Moja siostra jest instruktorem pływania i młodszym ratownikiem, ale nie chce mi się uczyć, bo to nudne. :cool1: Quote
Recommended Posts