Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [SIZE="7"][FONT="Comic Sans MS"]...APRILIS![/FONT] Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ha! wiedziałam :mad::mad::mad::mad::mad: Oj na zlocie tego pożałujecie oj pożałujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
komar Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wiedziałem;D:D:D:D:D mnie tam nie nabierzecie;P tymbardziej ze wykombinowalem pewne teorie ktore mogly by potwoerdzic to ze jedziecie:D Ale to juz pozostanie miedzy mna a pania księgowa:D Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 rose napisał(a):Ha! wiedziałam :mad::mad::mad::mad::mad: Tylko nie bij! :placz: komar napisał(a):wiedziałem;D:D:D:D:D mnie tam nie nabierzecie;P tymbardziej ze wykombinowalem pewne teorie ktore mogly by potwoerdzic to ze jedziecie:D Ale to juz pozostanie miedzy mna a pania księgowa:D Teorie? Ciekawe... :razz: Mada, jesteśmy zjawiskiem psychologicznym. :evil_lol: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 gops napisał(a):dobra ja uwierzylam :evil_lol: Jedna wkręcona! :multi: 1:0 Quote
komar Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wasze zachowanie zostanie ukarane;P przez zlot bedziecei chodzic ze mna na zaprawy poranne, rozplywanie;P potem biegac do sklepu po zakupy dla domku nr 1 i 2 i bedziecie przychodzic na machniecie malutkim placem u nogi:D:D:D:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 i przy najblizszej okazji przez przypadek mozecie dostac gitara :diabloti: :evil_lol: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Buahahaha... no co? Musiałyśmy sprawdzić z kim na zlot jedziemy... :evil_lol: Pff... ależ się boję komar! :evil_lol: I proszę mi tutaj nie grozić bom ja niepełnoletnia! :mad: :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kurde szkoda bo juz te 50 zł z Rose byśmy cos wykombinowały :diabloti::multi: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 komar napisał(a):wasze zachowanie zostanie ukarane;P przez zlot bedziecei chodzic ze mna na zaprawy poranne, rozplywanie;P potem biegac do sklepu po zakupy dla domku nr 1 i 2 i bedziecie przychodzic na machniecie malutkim placem u nogi:D:D:D:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hm... To teraz naprawdę musimy się zastanowić czy jechac na zlot czy nie :eviltong: Rozpływanie, zaprawy poranne... Magda panicznie boi się wody, jestem ZA! :evil_lol: A poza tym to palcem czyjej nogi? To rzecz niezwykle istotna! Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 komar napisał(a):wasze zachowanie zostanie ukarane;P przez zlot bedziecei chodzic ze mna na zaprawy poranne, rozplywanie;P potem biegac do sklepu po zakupy dla domku nr 1 i 2 i bedziecie przychodzic na machniecie malutkim placem u nogi:D:D:D:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co dziewczynki nadal Wam wesoło?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 rose napisał(a):I co dziewczynki nadal Wam wesoło?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: My takie wesołe, że nic nie może nam humoru zepsuć :eviltong: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jeszcze jak!! Nie mogę się teraz skupić na zadaniu domowym... Buahahaha...!!! :evil_lol: Ale fajna zabawa! Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Basia i Barni napisał(a):kurde szkoda bo juz te 50 zł z Rose byśmy cos wykombinowały :diabloti::multi: No oczywiście:eviltong: dziś od Olka 130 jeszcze dostałam, byłoby na jakąś fajna kieckę na Twoje poprawiny wesela:eviltong: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mada:) napisał(a):Jeszcze jak!! Nie mogę się teraz skupić na zadaniu domowym... Buahahaha...!!! :evil_lol: Ale fajna zabawa! BTW. O której sie zadania domowe robi? Nie za wcześnie? Ja dopiero zacznę... Ale najpierw sie wykąpię :evil_lol: Quote
komar Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no dobra:P to zrobimy wam "scianę płaczu" i zobaczymy komu bedzie wesolo;D wesolo nawet nie jest publicznosci bo potem sie uzalaja i takie tam;):evil_lol::evil_lol: moze w tym roku na obozie komus zarzucimy taka kara??:D co roku jest srednio 2-3 osoby;D Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 komar napisał(a):no dobra:P to zrobimy wam "scianę płaczu" i zobaczymy komu bedzie wesolo;D wesolo nawet nie jest publicznosci bo potem sie uzalaja i takie tam;):evil_lol::evil_lol: moze w tym roku na obozie komus zarzucimy taka kara??:D co roku jest srednio 2-3 osoby;D Brzmi ciekawie :p Ale obawiam się, że przy naszych psach obronnych takie łatwe to nie będzie :cool3: Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 kto mi powie ile to pierwiastek z 346 :roll: niemam takiego kalkuratora i zakazdym razem wychodzi inaczej :roll: a zgodnie z tematem po moich obliczeniach co do wyjazdu wychodzi ze jedzie okolo 75 osob i okolo 65 psow...w tym okolo 10 osob niepelnoletnich :razz: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Biorąc pod uwagę mojego niespełna 3,8 kg. psa... Oj, na Waszym miejscu wolałabym się zastanowić... :mad: Quote
komar Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 gops napisał(a):kto mi powie ile to pierwiastek z 346 :roll: 18,601075237738274359963413521712 Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ta ...i ma czarny pas karate :evil_lol: edit: dzieki komar czyli 18 :) Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 gops napisał(a):ta ...i ma czarny pas karate :evil_lol: edit: dzieki komar czyli 18 :) A nie 19?:eviltong: Quote
Recommended Posts