Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_ napisał(a):
Przecież widać tam moje ramie więc starczy,a Olek wie dobrze jak wyglądam:evil_lol::evil_lol:

Ale to też chodzi, żeby inni Cię poznali:eviltong: i ewentualnie zrezygnowali ze zlotu jak im sie nie spodobasz:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Basiu Olek mówi:
dwie piękności:evil_lol:

Olek się przejęzyczył
chya 1 piękność
możesz sie pobujac z moim meżem on tam towarzystki jest -byle mi go na noc przykulasz do domku :evil_lol:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Olek się przejęzyczył
chya 1 piękność
możesz sie pobujac z moim meżem on tam towarzystki jest -byle mi go na noc przykulasz do domku :evil_lol:

Oj ja bym na Twoim miejscu męża tak chętnie Olkowi nie pożyczała:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']to moze zrobiep poprawke:P Czy bede musial cicho grać i śpiewać??:D:D
Zawqsze moge wziasc 2 gitary;)
Będziesz musiał grać i śpiewać szeptem. :cool3:

[quote name='komar']swietowalismy moja jutrzejsze urodziny:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Uuuuu, Ty staruchu. :eviltong:
http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/domowka/domowka2.jpg
Aż Ci język pozieleniał ze starości. :lol:

[quote name='gops']:) ehh czuje sie przy was tak mlodo :razz:
czy na zlocie nikt mnie nie zabije jak kella bedzie miala dlawik albo kolce? :roll: a i mam rozumiec ze kaganiec obowiazkwy? nawet jesli niebedzie trzeba uzywac :razz:
Kaganiec obowiązkowy choćby z tego względu, że jedziesz pociągiem. ;)
A jeśli chodzi o ciągnięcie to zamiast kolców lub dławika polecam halti lub szelki Easy Walk. :cool3:

[quote name='gops']kolce bo strasznie ciaga :) a kaganiec na wszelki wypadek niezawsze wszystkie psy sie lubia wiec moim zdaniem powinny byc kagance jakby co nawet jak niebeda potrzebne
kella akceptuje wiekszosc psow zadko cos jej nie pasuje a najczesciej bulle

ile bedzie bulli na zjezdzie? :)
Bulli chyba nie będzie wcale, a przynajmniej nie kojarzę. ;)

[quote name='Junka']A i ja jak można zapisałabym się na koszulke zlotową tylko nie wiem ile ona?!!
Koszulka w zeszłym roku kosztowała 35 zł. W tym pewnie będzie podobnie. ;)

[quote name='Izabela124.']ej no gaduly, nie gadac tyle
I kto to mówi?! :mad: :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Oj ja bym na Twoim miejscu męża tak chętnie Olkowi nie pożyczała:evil_lol:

myśle że obroni się zreszta jeszcze Olek nie wie zkim ma do czynienia
mój choip Waży 100 kg -spija sie po 3,5 piwkach a dokulać go do domku oj Oluś by miał problem-chyba że biba pod moich domkiem blisko
konkretnie wypic jezeli byś chciał to możesz zapytać sie mojego lubego czy mnie puści :):):diabloti::evil_lol::crazyeye:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
zmiencie mi na namiot..^^'

Aneta troszkę późno to mówisz... potwierdziłaś domek, mówiłaś pod koniec marca,że wpłacisz tylko do poczty nie możesz dojść. No i teraz zrobiłaś nas w balona... sorry ale zapisałaś się dość dawno, i nagle zmieniasz zdanie a po to pytaliśmy czy aby na pewno potwierdzić domek:shake:

Posted

Asia & Ginger taaa nie puszcza mnie pociagiem..zawioza mnie rodzice i przy okazji pogadaja z kims tzn zapewne z toba :diabloti: kaganiec i tak wezme na wszelki wypadek , dobrze ze nie bedzie bulli kella nie wszystkie toleruje :roll:

edit: a jak to bedzie mniejwiecej z psami tzn chodzi mi o to czy wiecej duzych czy malych bedzie? bo niewiem czy brac bastera..on ma 10 lat a w sierpniu bedzie mial prawie 11 i ma padaczke ...on jest za mna bardzo i niewiem jak zareaguje jak wyjade bez niego ale tez boje sie jak zareaguje na tyle psow..

Posted

Mysia_ napisał(a):
więcej stron nie dało się zapisać? :evil_lol::diabloti::mad:

A dało tylko że mi się spać chciało:eviltong:

A teraz dalej składać wszyscy życzenia Komarkowi:eviltong:

:BIG::new-bday::tort::new-bday::BIG:

Posted

[quote name='KaRa_']
20. Wszystkie psy na zlocie muszą być odrobaczone oraz posiadać aktualne szczepienie przeciw wściekliźnie A WŁASCICIELE?:roll:
22. Nad wodę aby popływać chodzimy w większych grupach i pilnujemy aby nikt się nie utopił najlepiej używając smyczek i obróżek:diabloti:

Uważam, że to jest ZLOT i każdy jest odpowiedzialny za swoje skaleczenia, wyczynki i uczynki. Kultura wymaga np:

[quote name='KaRa_']
6. Nie prowokujemy psów do agresywnych zachowań
7. Wszyscy szanujemy każdego w koło, nie kłócimy się ani nie wyzywamy się nawzajem
9. My sami nie wyrządzamy szkód w ośrodku oraz innym osobom
18. Nie krzyczymy, starajmy się utrzymać ciszę w ośrodku
21. Szanujemy prywatność innych zlotowiczów
23. Nie robimy sobie głupich żartów nad wodą nie topimy nikogo ani nie zmuszamy pływać na głęboką wodę

ZAPRASZAMY WSZYSTKIE OSOBY KULTURALNE I ODPOWIEDZIALNE wraz z umiejącymi funkcjonować w społeczeństwie czworonogami;).

Czy tak?:roll: