Asia & Ginger Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Karilka napisał(a):KaRa nie bądź wiśnia! Mnie sie grill nie zmieści do walizki:shake: a Dolar z góry odmawia noszenia plecaka:diabloti:. Izabela124. napisał(a):KaRa bedzie pozyczala wszystkim grillka Jak wyżulę samochód od starszych, to może też zabiorę grilla. :cool3: goldenka245 napisał(a):W tym roku chyba jedzie najwięcej osób? ;) Oby wszystkie dojechały. :cool1: KaRa_ napisał(a):No jasne bo w końcu jest dobra organizacja o każdy szczegół, bo Asia dba o każdy szczegół. Tu jest jak firmie: Asia -szef Rose - księgowa Ja - kierownik i dłuuga lista innych osób:evil_lol: Proszę o poprawkę: Asia - szef wszystkich szefów. :cool3: :grins: Asia&gordonisko napisał(a):A więc Asia&gordonisko-domek niestety bez psa, bo nie dam sobie rady... Zapisuję. :p Atkaaaa napisał(a):To jak pojade to biore na siebie Aussie :D Kto mnie do domku przygarnie :D ? KaRa_ napisał(a):Nie chciałabyś Są tu osoby co mojego diabła znają:evil_lol: Szczególnie Asia może duuużo opowiadać. np o budzeniu, o cieszeniu się:lol: KaRa_ napisał(a):Na prawdę poznasz tego psa i będziesz miała go dość wiele osób go ma dość po 2minutach gdyż za bardzo pokazuje swoje uczucia :D Łechecheche...:mad: Ludzie, przecież ten pies jest nienormalny. :shake: A jeszcze gorzej gdy jest z nim Tora. Toż toto skacze po głowach. :-o :diabloti: Karilka napisał(a):To są jeszcze domki "niezagospodarowane?" I tak założe się, ze będziemy wszyscy siedzieć w jednym jak sie da:evil_lol:. No właśnie, jak się da. Chyba jednak wszyscy się nie zmieszczą do jednego domku. :evil_lol: KaRa_ napisał(a):A nasz będzie najgłośniejszy bo będzie gitara, grill, alkohol, dobry klimat i aussik:evil_lol:i przybysze z domku nr 1:evil_lol: Cieszę się, że już teraz nasz zapraszasz. :multi: Patikujek napisał(a):Asiu i Agatko zgadzacie się żeby Luca była z nami w domku(bo nie chcę jej porzucać samotnej)??? Wtedy weźmiemy 4-osobowy:) Ja się zgadzam. Popędź Lucę z zaliczką. :mad: ;) KaRa_ napisał(a):W maju mamy zamiar zrobić wycieczek jednodniową;) komar napisał(a):no nie wiem czy taki jednodniowy;P to tylko ty Kara tak twierdzisz;P KaRa_ napisał(a):No dziwne Ania i Asia tez tak twierdzą no i nawet Julia:lol: Mi to w sumie obojętne iludniowy wyjazd to będzie ale jak będzie cieplutko, to fajnie by było tam posiedzieć. ;) No chyba, że będą już truskawki i trzeba będzie zbierać. :cool1: Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No właśnie w maju ma byc 30 stopni i mozna na 2-3 dni pojechac:D Quote
AgaCzips Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Asiu i Agatko zgadzacie się żeby Luca była z nami w domku(bo nie chcę jej porzucać samotnej)??? Wtedy weźmiemy 4-osobowy:smile: nie mam nic przeciwko;) Quote
Mysia_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 widze, że całość wpłaciłam ja, Patikujek i Basia, Śląsk wymiata :cool3::diabloti: Super, że już tyle osób się zapisało :multi: Quote
Asia & Ginger Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 gossia napisał(a):Ej a jakbym się zdecydowała na domek? To będą jeszcze? Bo w namiocie mogą być robaki! A w domku głośno!!! KaRa_ napisał(a):Jeśli się zdeklarujesz do końca kwietnia i dasz 180zl to bedzie miejsce;) Najlepiej cały czas śledzić ten wątek, bo może się okazać, że do końca kwietnia nie będzie już wolnych miejsc w domkach. ;) Karilka napisał(a):Apeluję o zbadanie ogrodzenia:cool1:. Zbadamy, zbadamy. :p ;) Karilka napisał(a):Patikujek "nigdy nie wiadomo, kto siedzi po drugiej stronie":evil_lol:. No wiesz... Ja mam kumpla co nosi od roku czerwone soczewki...:roll: I jak ludzie reagują? :-o :cool3: :evil_lol: Quote
Junka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 30 stopni?? Gdzie ty to słyszałeś?? :crazyeye: Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a byłem u wróżki i mi powiedziala;P czasem mowia takie informacje;P a skoro wiosną moze padać snieg to w maju moze byc 30 stopni:D:D Quote
gossia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Mama powiedziała że do piątku mi powie!!! Komar nieprzesadzasz? 30 stopni wow! Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 gossia napisał(a):Mama powiedziała że do piątku mi powie!!! Komar nieprzesadzasz? 30 stopni wow! Przesadza on, przesadza:eviltong: Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Mysia_ napisał(a):widze, że całość wpłaciłam ja, Patikujek i Basia, Śląsk wymiata :cool3::diabloti: Super, że już tyle osób się zapisało :multi: Ja tez już wpłaciłam całość:eviltong: ja to w ogóle powinnam od samego początku na czerwono być, albo nawet na wiśniowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 rose, to czemu jestes na różowo? :eviltong: :diabloti: Już tam nie ściemniaj :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 komar napisał(a):a byłem u wróżki i mi powiedziala;P czasem mowia takie informacje;P a skoro wiosną moze padać snieg to w maju moze byc 30 stopni:D:D albo również śnieg:diabloti: Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ale ta informacje mam rowniez od dobrej wróżki naszej księgowej Rose;D Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Mysia_ napisał(a):rose, to czemu jestes na różowo? :eviltong: :diabloti: Już tam nie ściemniaj :evil_lol: Gdzie Ty tam widzisz różowy:evil_lol:? Aśka dalej ino mi tam poprawiaj, żeby inni nie zauważyli:eviltong: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Moje też jakoś jutro powinny dojść pieniądze;) Quote
AgaCzips Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a moje może tak na początku przyszłego miesiąca, bo może jedna osoba ze mną pojedzie tylko musi sie zdecydować więc wpłacimy razem;) Ale ciii, nic nie wiecie żeby nie zapeszyć:eviltong: Ja tu nic nie mówiłam:lol: Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a moje dojda jakos na poczatku kwietnia jak wyłusze haracz z okazji urodzin:D Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 AgaCzips napisał(a):a moje może tak na początku przyszłego miesiąca, bo może jedna osoba ze mną pojedzie tylko musi sie zdecydować więc wpłacimy razem;) Ale ciii, nic nie wiecie żeby nie zapeszyć:eviltong: Ja tu nic nie mówiłam:lol: boyfriend?:razz::evil_lol: Quote
AgaCzips Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 rose napisał(a):boyfriend?:razz::evil_lol: no friend friend, ale nie boy:eviltong: Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 AgaCzips napisał(a):no friend friend, ale nie boy:eviltong: łee same baby na zlot jada no:eviltong: Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 no wypraszam sobie:) czy Ja, Orzech, Olek i inna nieliczna grupa płci wspaniałej wam nie wystarcza??:D Quote
Basia i Barni Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 komar napisał(a):no wypraszam sobie:) czy Ja, Orzech, Olek i inna nieliczna grupa płci wspaniałej wam nie wystarcza??:D jeszcze moj chop :) mamy 4 pytony Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 komar napisał(a):no wypraszam sobie:) czy Ja, Orzech, Olek i inna nieliczna grupa płci wspaniałej wam nie wystarcza??:D wspaniałej?:crazyeye: w którym miejscu?:eviltong: Quote
Basia i Barni Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 rose napisał(a):wspaniałej?:crazyeye: w którym miejscu?:eviltong: jak to pytony cale są fajne :diabloti: Quote
Recommended Posts