Jump to content
Dogomania

VI Zlot Dogo(alko)maniaków - "Sweet Land" Sieraków 2008

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jam am takie pytanie, czy na miejscu są lodówki :evil_lol: ? Bo właśnie sobie uświadomiłam że mój pies musi coś jednak jeść na tym zlocie a sucha karma i puszki odpadają bo ma po nich sensacje jelitowe niestety.

Posted

Herspri napisał(a):
A jam am takie pytanie, czy na miejscu są lodówki :evil_lol: ? Bo właśnie sobie uświadomiłam że mój pies musi coś jednak jeść na tym zlocie a sucha karma i puszki odpadają bo ma po nich sensacje jelitowe niestety.

Tak są, są ;)

Posted

Basia i Barni napisał(a):
kurcze muszą sie znalesc osoby chetne -bo jak cały osrodek byłby zajety to przynajmniej nie musiałam bym sie tłumaczyc czemu TEN pies obsikuje te piekne drzewo :cool3:

:evil_lol:dokładnie

Posted

magdyska25 napisał(a):
Nawzajem:):):)

Ile jeszcze miejsc zostało??
bo ja chyba jadę ale raczej chciałabym się zapisać już w kwietniu bo całą sumę bym zapłaciła:oops:

Asia wcześniej pisała, że 11;)

Posted

Basia i Barni napisał(a):
magdzia sie spotkamy przynajmniej - bo to chyba z toba sie na paluchu umawiałam ale nie wyszło a teraz jest okazja na zlocie

tak ze mną;) no to sobie pogadamy i wreszcie się poznamy:)

Posted

Herspri napisał(a):

Niki-lidka napisał(a):
lodowki musz byc hehe bo ja na chinskich pociagne ale moje lordziny to jedza rybe z warzywami:D

Lodówki są w każdym domku, tak jest napisane na stronie ośrodka. ;)

Ja też bez lodówki ani rusz. :shake:
Co prawda Ginger wyjatkowo na takich wypadach będzie jadła suche, ale ja zawsze targam ze sobą mnóstwo jedzenia, jogurtów, kefirów, serów i innych łatwo psujących się rzeczy. :cool1:

Posted

no ja sie zastanowie wlasnie,wygodniej byloby karmic piesy suchym a nie im gotowac na zlocie jednak....w sumie przestawiam teraz małą na RC ...Tim nie toleruje zadnej suchej karmy wiec on zostaje na rybie, ale jego nie bedzie bo to diabel wcielony jest:)
wilczarka natomiast je wszystko, benia tez:)

Posted

[quote name='Atkaaaa']kurcze!
Jeszcze jeden argument żeby nie jechać! Wydawało mi się że był inny termin:
9-10.08 Sopot międzynarodowa - CACIB[SIZE=2] INFO 9.08 Sopot krajowa beagle[SIZE=2] INFO 10.08 Sopot krajowa owczarków niemieckich[SIZE=2] INFO 10.08 Sopot krajowa bearded collie

- wystawy!
I dlatego ja musiałam zrezygnować ze zlotu :-(