Basia i Barni Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 kurcze muszą sie znalesc osoby chetne -bo jak cały osrodek byłby zajety to przynajmniej nie musiałam bym sie tłumaczyc czemu TEN pies obsikuje te piekne drzewo :cool3: Quote
Patikujek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Spoko, myślisz że ktoś odważy się przyjechać do tego ośrodka jak usłyszy jacy mieszkańcy tam będą, bo ja wątpię:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Patikujek napisał(a):Spoko, myślisz że ktoś odważy się przyjechać do tego ośrodka jak usłyszy jacy mieszkańcy tam będą, bo ja wątpię:evil_lol: ha ha ha no tak myśle że jednak nie :multi: Quote
Herspri Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A jam am takie pytanie, czy na miejscu są lodówki :evil_lol: ? Bo właśnie sobie uświadomiłam że mój pies musi coś jednak jeść na tym zlocie a sucha karma i puszki odpadają bo ma po nich sensacje jelitowe niestety. Quote
Mysia_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 chyba gdzies pisało, ze lodówki są na miejscu, ale nie dam sobie główki uciąć :eviltong: A jesli chodzi o niemiecki to niecierpie :shake: Quote
rose Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Herspri napisał(a):A jam am takie pytanie, czy na miejscu są lodówki :evil_lol: ? Bo właśnie sobie uświadomiłam że mój pies musi coś jednak jeść na tym zlocie a sucha karma i puszki odpadają bo ma po nich sensacje jelitowe niestety. Tak są, są ;) Quote
Atkaaaa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Basia i Barni napisał(a):kurcze muszą sie znalesc osoby chetne -bo jak cały osrodek byłby zajety to przynajmniej nie musiałam bym sie tłumaczyc czemu TEN pies obsikuje te piekne drzewo :cool3: :evil_lol:dokładnie Quote
sacred PIRANHA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 lodowki musz byc hehe bo ja na chinskich pociagne ale moje lordziny to jedza rybe z warzywami:D Quote
Atkaaaa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Radosnych i POGODNYCH świąt! :D (ahh ten śnieg:() xD Quote
magdyska25 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nawzajem:):):) Ile jeszcze miejsc zostało?? bo ja chyba jadę ale raczej chciałabym się zapisać już w kwietniu bo całą sumę bym zapłaciła:oops: Quote
rose Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 magdyska25 napisał(a):Nawzajem:):):) Ile jeszcze miejsc zostało?? bo ja chyba jadę ale raczej chciałabym się zapisać już w kwietniu bo całą sumę bym zapłaciła:oops: Asia wcześniej pisała, że 11;) Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 magdzia sie spotkamy przynajmniej - bo to chyba z toba sie na paluchu umawiałam ale nie wyszło a teraz jest okazja na zlocie Quote
magdyska25 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Basia i Barni napisał(a):magdzia sie spotkamy przynajmniej - bo to chyba z toba sie na paluchu umawiałam ale nie wyszło a teraz jest okazja na zlocie tak ze mną;) no to sobie pogadamy i wreszcie się poznamy:) Quote
Kida i Olo Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No, tyle osób chętnych to pewnie i cały ośrodek dogomaniacki będzie:]. Quote
Atkaaaa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 kurcze! Jeszcze jeden argument żeby nie jechać! Wydawało mi się że był inny termin: 9-10.08 Sopot międzynarodowa - CACIB[SIZE=2] INFO 9.08 Sopot krajowa beagle[SIZE=2] INFO 10.08 Sopot krajowa owczarków niemieckich[SIZE=2] INFO 10.08 Sopot krajowa bearded collie - wystawy! Quote
Asia & Ginger Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Herspri napisał(a):A jam am takie pytanie, czy na miejscu są lodówki :evil_lol: ? Bo właśnie sobie uświadomiłam że mój pies musi coś jednak jeść na tym zlocie a sucha karma i puszki odpadają bo ma po nich sensacje jelitowe niestety. Niki-lidka napisał(a):lodowki musz byc hehe bo ja na chinskich pociagne ale moje lordziny to jedza rybe z warzywami:D Lodówki są w każdym domku, tak jest napisane na stronie ośrodka. ;) Ja też bez lodówki ani rusz. :shake: Co prawda Ginger wyjatkowo na takich wypadach będzie jadła suche, ale ja zawsze targam ze sobą mnóstwo jedzenia, jogurtów, kefirów, serów i innych łatwo psujących się rzeczy. :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 no ja sie zastanowie wlasnie,wygodniej byloby karmic piesy suchym a nie im gotowac na zlocie jednak....w sumie przestawiam teraz małą na RC ...Tim nie toleruje zadnej suchej karmy wiec on zostaje na rybie, ale jego nie bedzie bo to diabel wcielony jest:) wilczarka natomiast je wszystko, benia tez:) Quote
aleb Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Atkaaaa']kurcze! Jeszcze jeden argument żeby nie jechać! Wydawało mi się że był inny termin: 9-10.08 Sopot międzynarodowa - CACIB[SIZE=2] INFO 9.08 Sopot krajowa beagle[SIZE=2] INFO 10.08 Sopot krajowa owczarków niemieckich[SIZE=2] INFO 10.08 Sopot krajowa bearded collie - wystawy! I dlatego ja musiałam zrezygnować ze zlotu :-( Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 aleb napisał(a):I dlatego ja musiałam zrezygnować ze zlotu :-( wystaw jest mnósto w ciagu roku a zlot jeden -to jest argument :multi::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Basia i Barni napisał(a):wystaw jest mnósto w ciagu roku a zlot jeden -to jest argument :multi::loveu: Otóż to! Zlot jest jeden jedyny i niepowtarzalny. :cool3: :p Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Basia i Barni napisał(a):wystaw jest mnósto w ciagu roku a zlot jeden -to jest argument :multi::loveu: słuszny argument ;) Quote
magdyska25 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Atkaaaa co Ty jeszcze dyskutujesz......:evil_lol: nie ma bata jedziesz i tyle!!!! uświadom rodzicom i już możesz się pomału pakować:diabloti: Quote
Atkaaaa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 pewnie pewnie :D z tym uswiadamianiem nie bedzie tak prosto :P Quote
Recommended Posts